Új hozzászólás Aktív témák

  • ezoltan

    tag

    válasz vandor01 #70683 üzenetére

    Nézd,én továbbra is azt mondom,ha kifejezetten nem zavaró módon teszed amit teszel (és csak lakotton belül van lehetőséged),ergo nem mész annyira közel másokhoz hogy akár a hang,akár maga a gép irritáljon másokat,a kutya nem fog foglalkozni veled,amíg ilyen fogpiszkákkal teszed.

    Volt szó a strand/embertömeg stb dolgokról...
    Annak ellenére hogy imádom ezt a hobbit,nagyon nem örülnék neki ha teszemazt a strandon valami idióta cikázna egy 2-3” géppel a gyerekeim (és mások,vagy jómagam) környékén.Mindennek megvan a maga helye.

    Részemről mindegy is,kinek a “dácsája”,egy politikusé,az idős szüleimé vagy akár az enyém,a magánszféra az magánszféra.Pont.Hogy ott lopott dolgaimat tárolom,füvet termesztek,vagy a feleségem napozik vagy a kislányaim medencéznek,édesmindegy.

    Adott méret felett pedig a veszélyessége miatt lakott területen belül (pont azért,mert már láttam egyet/mást)személy szerint (és lehet köpködni),nem is engedném,illetve erősen korlátoznám.

    Láttunk már temetőben freestyle-ozó vadbarmot aki még ki is posztolja büszkén(majd sietve törli,miután szembesült vele hogy ez minden,csak nem imponáló egy felnőtt,egészséges embernek),de olyat is,hogy a mezőn megvaduló 5” gép odébb ugrott vagy 150 métert két szempillantás alatt egy hirtelen behaló esc miatt.

    Nem.Valóak.Emberek.Közelébe.

    QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

Új hozzászólás Aktív témák