Új hozzászólás Aktív témák

  • cd334

    tag

    válasz konyi79 #70684 üzenetére

    Bocsi, de szerintem az a pohár hogyis mondjam nem félig van.

    Whoppal repülök, 80gramm, kamera van rajta az FPV miatt, rögzitő nincs, a irányítás tbs crossfire. Magam körül szoktam repülni max. 50m körben, max. 5m magasan, általában elhagyott embermentes parkokban és játszótereken 5, 10 emeletes épületek között. Mivel BP-en a XIX. kerületben élek(Ferihegy közelkörzet).

    Nézzük mi kell nekem a repüléshez. Elvileg a kamera és a irányítás miatt nem férek be a játék kategóriába. Gépregisztráció, pilótaregisztráció, tanfolyam, vizsga felelősség biztosítás. Közelkörzet miatt csak esetiben repülhetek, amihez biztonsági felmérés kell. Tehát kérhetem állandóan az eseti légtereket(ugye max 7 napra lehet) plussz még az appot is használni kell.

    Hááát....

    Ok, legyen legyen oktatás, vizsga, gépregisztráció, biztosítás, ezeket 1x kell elvégezni(mondjuk nem mindegy mennyi lesz ezeknek a kötsége, a tanfolyam meg vizsga10k, ami nem annyra vészes) . Még az appot is használnám(mondjuk kicsit aggályos az adatok kezelése). De az eseti légtér minek? Én szívesen repülnék legálisan, de így elég nehéz lesz. Sőt..

    Asszem nekem marad a kidumálás: 120g alatti, nincs rögzítés és 100m nem repül meszebb...

    Ez egy betarthatatlan valaminek néz ki eddig. A mydronspace nem alkalmas eseti légtér igénylésre és nem a leglogikusabb valami.
    Sajnálom, de én eléggé borulátó vagyok. Mind1 várjuk meg a törvény végrehajtási rendeleteit, márciusig úgyis a szobában repülök a mobula6-tal.

    Eladó drónos cuccaim: https://www.kwadmarket.hu/author/danielczigany/

Új hozzászólás Aktív témák