Új hozzászólás Aktív témák

  • Peaceliker

    addikt

    válasz vandor01 #69647 üzenetére

    1s bentre való, ott nem lehet annyira kitaposni a belüket. :) De most pl 65 ös gépem (48khz meg rpm filterrel) kint is elrepül 1:45 öt olyn akukkal, amik már a szemébbe valóak pl. :)
    Az igaz, hogy ezeket 3.2-3v ig merítem, nem úgy mint 2s en, ahol 3,5 ig.
    Bent amúgy 3p et repül 3.2v ig olyan 300as akkuval, amit trashcan hez adtak, ami hírhedten kaki és 2s üzemben már meg is sütögettem őket 1 éve, szal még csak nem is frissek. :)
    A másig a 75ös gép (pl tinyhawk), az már elég erélyesen megy, akár kertbe is jü (éppen éppen mondjuk), ott 450-500as akkuk van ami 2 éves 50++ starttal, de még azért 2p et ki lehet hozni vagy másfelet, de azt tuti. Annyi hogy sosem töltöm őket HV-ra, később döglik meg.
    Meg ekkora gépekkel nincs punch nagyon mert bent nem vagyok rá képes, kintre meg nem ezeket viszem. :) Vagyis most repültem velük kertben nemrég, ott toltam nekik azért nem vt meg 2p sem. :)
    Jah és ez csak acro, sosem repülök stabban.

    (#69651) twine

    dshot300/600on van? Ha nem akkor állítsd át.
    Zörgés az PID/filter gond is lehet.

    Alapjárai fordulat kell, meg köll szokni, később nem kell majd újratanulni hogy always disarm ha van vmi ;) Elhülyíti az embert ha 0 gázra nem forog :) Plusz lendületesebb repülésben ügyes ki desynceket lehet vele csinálni :D

    [ Szerkesztve ]

    "Oh my Goa'uld!"

Új hozzászólás Aktív témák