Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz st6969 #67568 üzenetére

    30dollaros keretbol..... én ugy gondolom ennel tovabb lépve barmit veszel mar sok lesz a lakasban... most reptetsz 616-os motorokat..... innet a kovetkezo es a kefes vege a 8520-as meret foleg a dezso a max limit miatt :)! De persze választék van..... Pl ha dirrekt hajtasban nezzuk akkor a 720 vagy 820 merettel nem foglalkoznék nem érdemes.... inkabb 8520.....
    ha attetes hajtasut veszel akkor 720/820 jatszik de ehhez mar nem lakasba valo meretu dront adnak!.... ha kell vmi magassagtartos cucc? akkor a barometeres syma jellegu dronok talan? Ebbol akad választek használtban is gyorsan akad alkatesz is etc.... ha meg sem annyira fontos a magassagtartas? akkor 30 dezsobe beleferhet egy JJRC H31 extra aksikkal cuccokkal TALÁN???.... eleg stabil jol vezetheto van benne FUN kintre már elég bentre SOK.... akar kamera is aplikalhato ra kesobb azt szemcsit venni hozza?
    Ezek a regiek akad hozza minden....
    tube a baratod.... nezz szet....

    most az ebben az evben a menok kozul?? PASSZZ....
    30 alatt vannak magassagtartos meg telefonra keplekuldos gépek... akar meg lakasba is mehet de lehet kintre meg keves?? aztan mivel ujjak lehet nincs meg hozza minden alkatresz.... de majd jonnek! :)

    neked kell eldonteni mit is akarsz???
    milyen iranyvonalat kovetnel mielott eltapsolod a 30 dezsot :)

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák