Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz durkonorbi #63025 üzenetére

    Az az ár kamerával van csak. És az is inkább közelebb van a 20-hoz, mint a 13-hoz. :D.
    Én vettem, és még a lengyelektől jött, talán 3 napon belül. Maga a gép nagyon jó, elég agresszív már azon a gyári 2s akkun is. De tényleg jobb, ha átforrasztod egyből Xt30-as csatira, mert a gyári akku szerintem drága hozzá (~15 Eur/db.) A repideje jó. A kamera megint szar. Nem olyan hullámos, mint az 5820/30-ak pl, de amint megmozdul a kép, elmennek a színek, a felbontás még egy LST-hez képest is egy vicc. (Most nézem, ebben C5810 van, szal még gagyibb.) Tehát eleve kellene bele egy minimum 20 eurós kamera, vagy egy 10 eurós AIO kam. Ez csak a gép, távval. Amiben minden benne van, az több mint 90 euró, bár ez kuponnal egy kicsit korrigálható. Mivel a kamera eleve tré, ha jó lenne a szemüveg/kijelző, akkor sem lenne faja, ráadásul ez a szemüveg azért nem az a .khm..hogy is mondjam...szépen. Kompromisszumokkal használható. :D. Ez így diplomatikus. ;] HA van normálisabb szemüveged, HA van másik kamerád, HA van jobb akkud, csatid, akkor ez egy jó vétel. Szerintem.

    Ráadásul a 20%-os kuponnal 2b6adc ez még jobb. 46.79 Euró. All in 72 Euró. Az Eu shipping hiába priority, lesz egy hónap, mire megjön. Kb. ennyi.

    Még valami. Ez nem Egy monitor+szemüveg, hanem egy olyan szemüveg, amibe belerakhatod a monitort. ;). Még mielőtt azt hinnéd, hogy habzsidőzsi van. :D.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák