Új hozzászólás Aktív témák

  • _X10Dead_

    aktív tag

    válasz molnigee #39841 üzenetére

    -Annak ellenére, hogy (általában) nem mond hülyeséget, ez a videója komolytalan.
    Azért az,
    - mert az industry leader cégek/cuccok mellett agitál
    ÉS
    - a kínai másod-ligát un-bloc írja le.

    Az első ponttal nincs semmi bajom, még akkor sem, ha tudom, hogy van személyes érintettsége.
    A másodikkal szemben sem CSAK az a bajom, hogy konkrétan nem igaz, amit állít, miszerint a BG/GB csak fost árul.
    Még csak nem is az, hogy igenis illene az ár/teljesítmény viszonyt is figyelembe venni az értékelésnél (pl. Fuuton, anyone?). Bár nem értek vele egyet, el tudom fogadni az elitizmust is (bár véleményem szerint ez nála, nem "csak úgy jön", hanem szándékosan "túl is tolja kicsit": az imidzséhez hozzátartozik a mérsékelt polgár-pukkasztás).
    Az én gondom ott kezdődik, hogy a konkrét "kinyilatkoztatás" elfogadható lehet egy keményvonalas fórumon, de itt kifejezetten a kezdőknek osztja az észt, így a mondandóját is ennek fényében kell vizsgálni. Ebből a szempontból a minimum ami kijelenthető, hogy amit állít félrevezető és egyáltalán NEM szolgálja a közönsége érdekeit.
    Ahogy már írtátok is: általában ugyan kijelentető, hogy a márkás gépek/alkatrészek jobbak, megbízhatóbbak, mint a másodvonalas társaik, de ez semmit nem számít, ha elveszíted, vízbe pottyantod, fára aggatod a gépet. Egy tapasztalatlan kezdőnél a problémák 90-95%-a magára a pilótára vezethető vissza, és szerintem még Steele-földön sem mindegy, hogy a kezdeti szárny-próbálgatásoknál mi megy a levesbe. Tovább megyek: ha csak az általa favorizált úton lehetne járni, ha nem lennének BG/GB/TT-jellegű boltok, akkor nem lenne szükség drón törvényre és Steele-t sem ismerné a kutya sem. Egyszerűen túl sok lenne a beugró, túl gyorsan válna köddé az elszántság az első pofára esés után. Igaz, hogy a nagyok mutatatják az utat, de a mocskos kínaiak teszik a tömegek számára elérhetővé...

    Az már szinte mellékes, hogy az "építs 250-es" racert, illetve az "olyan cuccot legózz össze, ami már bizonyított" - bármilyen hihetőnek hangzik - mára elavult kijelentések. Ezek egy-másfél évvel ezelőtti igazságok. Az előbbi kijelentés figyelmen kívül hagyja az uralkodó trendeket, hiszen a sweet-spot egyértelműen eltolódott 200 köré. Az utóbbi meg konkrétan arra ösztönöz, hogy 2-3 generációval korábbi technikára alapozz ÉS tedd azt drágán: csak a "nagyok" tartják a levetett cuccaikat a polcokon és az áraikat sem nagyon igyekeznek korrigálni.

    Ha megengedő vagyok, ez a vlog alig több szimpla trollkodásnál, (legyen mondjuk click-bait).
    De ha nem, (márpedig nem), akkor meg az van, hogy a jóember a saját közönségét köpte - alig burkoltan - szembe.
    Részemről ment az unsubscribe.

    LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc

Új hozzászólás Aktív témák