Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz kchris78 #8129 üzenetére

    igen van különbség, de optikát optikával hasonlítottam, és ott a költség ugyan az és csak a netet, semmi iptv dvb-c vagy telefon csak net és abból is csak optika.

    igen ez is igaz hogy a telenor evvel kappot egy nagy mínuszt .

    igen más a mobiltelefon hálózat mint a vezetékes, viszont csak a hasonlóság kedvéért említettem , hogy ott is pont ez történt , és szerintem ezt mind a 3 tudja telenor bukot x miliot havi a felmondással, t-home tudja hogy mi a szitu igy a t-mobile- nem fogja lépés nélkül hagyni ezt, vodafone, hát ez jokérdés pasz, ahogy látom itt is és keletebre is elkezdet közel only üzleti élőfizetéssé válni, inkább a cégeket preferálja , mint az egyszerű mezei élőfizetőket , szerintem .
    hamarosan úgy is itt a nmhh által beírt határ idő ahol 2 opció van 1. elindul , 2 eltolódik .

    ami biztos hogy induláskor, rövid időn belül igen is hatással lesz a piacra az árai miatt, ha csak az 1000ft/50gb-indulunk ki akkor jó árak lesznek.

    optikát vágom 90ft mezei embernek az optikai kábel amit a digi használ kültéren, ök meg nem 10-20m-t vezsnek hanem km-eket ara meg tuti jár még valami kedvezmény nem zárom ki hogy nagy tételben, simán métere 40-50Ft , ami szinte ingyen van a coax és utp-hez képest.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák