Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz viktorhu #7050 üzenetére
Én is náluk vagyok hasonló okokból, de nekem a hazai hálózattal sincs semmi gondom.
Az 5G-vel kapcsolatban meg azt mondom, hogy pillanatnyilag az, hogy egy évvel később vezetik be mint a konkurencia, teljesen lényegtelen, ráadásul spórolnak vele egy csomó pénzt. Kb. mint annó a Telenor pont-szerű 4G-je vs. a voda országos 3G-je 900-on: ügyfél oldalról melyik volt a fontosabb? (költői kérdés)
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
kenikolo1
csendes tag
Már Sopronban is!
https://mobilarena.hu/dl/upc/2019-04/02/724174_k2vocr3hiuvijagg_screenshot_2019-04-02-16-41-45-105_com_android_pho.png[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
Nyilván amíg nincs 5G-s telefonom, addig nem is érdekel. A céges telefonom volt 4G-s 2013-tól, de akkor flottában nem is adtak 4G-t a telenornál, a saját sim meg telekomos volt, és csak 3G-n tudtam használni. Az első 4G-s telefonomba már a Voda sim került, pont a B20 kiépítésének évében, szóval engem egy nagyon jó 4G hálózat fogadott Viszont a volte jó lenne már.
-
nyitom
aktív tag
-
grafnet
veterán
válasz Cickánykoma #7057 üzenetére
Akár kapkodás, akár diszgráfia...
Baromság akart lenni - sztem.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Kronos3000
senior tag
válasz Cickánykoma #7057 üzenetére
Ő mindig ilyen règóta,nèzd meg a többi hozzâszólását.
[ Szerkesztve ]
Wasabi...
-
baluka3
csendes tag
Sziasztok!
Én a mai nap hallottam viszonylag megbízható forrásból, hogy április 1-el kellett volna indulni a szolgáltatásnak. Hogy miért nem indult és mikor fog, arról nincs infóm. Még annyi, hogy állítólag csak Kelet-Magyarországon indult volna.
Kérek mindenkit, hogy ne kezdjetek el szidni a fentiek valóságtartalma miatt. Ezt hallottam ma, punktum. Aki akarja, elhiszi, aki akarja, nem hiszi, nekem teljesen mindegy. Csak azért írtam ide le, mert ez egy fórum, ahol emberek beszélgetnek egymással egy adott témáról. És ez szerintem témába vág.[ Szerkesztve ]
-
nyomógombos
újonc
Napi "ufó-észlelés"
Nagykáta Digi 2G és 4G már a hálózati listában!
-
enginev3.0
félisten
válasz nyomógombos #7064 üzenetére
Tényleg
Pedig multheten nem volt még
Mondjuk én csak 2Gt látom valamiért
Mindjárt indulnak ezek[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
törölt tag
válasz baluka3 #7060 üzenetére
állítólag csak Kelet-Magyarországon indult volna
szar a forrásod, ugyanis elindult, valóban csak Kelet-Magyarországon, sőt előbb is, mint április 1-je!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #73820095 #7067 üzenetére
a Kompakt NEM vezetékes szolgáltatás!
Műholdas tv+mobilnet+voip és már a saját mobilhálózatukon.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Astrolagoon #7071 üzenetére
Inkább arra tippelnék, hogy nem 4 évesek, ahogy elnézem az alsó képet mintha csak nano és mini sim lenne kitörhető, a micro nem. 4 éve még alap volt hogy legyen micro is, ezek inkább lennének frissek, ha jól látom a nano méretet.
grafnet: egyébként van már mobilos szolgáltatásuk (mobilnet), így önmagában a sim megléte nem biztos, hogy azt igazolja, amit te mondasz, de mindenesetre a szolgáltatás majdani beindulása szempontjából meglévő simek inkább jó hírt jelentenek, mint rosszat.
-
grafnet
veterán
Ti már régebb óta itt vagytok, régebb óta követitek az eseményeket.
Nekem, ezek mind friss infók.Ilyen SIM-ek vannak azokban a Pontokban, ahová már megérkeztek. (Elvileg mindben kellene lennie...)
Én még bízok a mielőbb kezdésben!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Gézengúz #7073 üzenetére
Arra gondoltam, köszi hogy kijavítottad, nem tudtam hogy azok telenor feliratosok.
grafnet: én nem igazán értek hozzá, csak követem a topikot kíváncsiságból (meg néha beszólogatok ugye ).
Helyileg merre voltál ahol ezt a simet mutatták? Azért kérdezem mert ugye egyes helyeken van még az a kompakt szolgáltatásuk, ahhoz is kellhet SIM.Telefonszám volt a csomagoláson?
-
radio100jozs
őstag
Nekem továbbra is a 2019.06.01-es indulás a reális, ami az NMHH oldalán aktuálisan most fent van. Addigra azért a mostanság engedélyezett állomások is elkészülhetnek, és pl. olyan fontos úton, mint a 4-esen nem lesz foghíjas rész Budapest és Cegléd között.
Bár lehet csak véletlen egybeesés, de azért valamit jelent, hogy a Telekom június 1-től lezárja a jelenlegi havidíjas hang díjcsomagjait, azaz újak lesznek. Ami azért is érdekes, mert ez a díjcsomag struktúra azért nem olyan régi még.
Ami a díjakat illeti, én is reálisan 9 Ft/perc beszéddíjakkal kalkulálok, hogy reálisan azzal kijöhet a Digi majd.
-
grafnet
veterán
válasz radio100jozs #7078 üzenetére
A június 1. a teljes mobil szolgáltatás indulásának valószínű (tervezett, jóváhagyott, elfogadott) időpontja.
Amikor már pénzért fogja adni.
Én, egyelőre a teszt üzem indulását várom.
Ekkor már illene árakat is "mondaniuk" - sztem.
Azért, ha a Telekom június 1-el lezárja az aktív csomagokat, akkor neki már előtte tudnia kell(ene) a konkurens árakat... (titkokat)Lugosi: ÉK Mo. Telefonszám: igen.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
viktorhu
veterán
válasz radio100jozs #7078 üzenetére
Jó ideje minden évben új díjcsomagokat hirdetnek a szolgáltatók, mindig apránként adagolnak valami kicsi pluszt, hogy újra szerződj. Minden évben le is zárják a régi díjcsomagokat.
-
legenda
A Telekom 2019. június 1-jével lezárja az aktuális díjcsomagjait, újakat vezet be, ez nem lehet véletlen, biztos tudják, hogy indul a DIGI mobilos szolgáltatása!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zseko
veterán
válasz nyomógombos #7064 üzenetére
Errefelé vidéken, a Mátra alján, emlékeim szerint már közel egy hónapja benne van az elérhető hálózatok között a DIGI Mobil HU.
HR24.hu
-
-
nfsu17
veterán
válasz ggabor02 #7090 üzenetére
Győr.
Otthon láttam én is ezt a számmal jelzett hálózatot.
Bár 4G-t nem, de lehet én bénáztam.
6 km-el arrébb, a belvárosban meg semmi. Csak a három nagy.
Persze ez változhat még. De fura...kimegyek és még pár helyen ránézek, de ha egy belvárosban nincs háló, akkor oda senki nem fog előfizetni előre. Biztos nem ez marad a végleges, de én pont fordítva vártam volna. -
enginev3.0
félisten
Vodafone is le fogja zárni a mostani csomagokat
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
viktorhu
veterán
válasz enginev3.0 #7092 üzenetére
Ahogy ők is minden évben lezárják az aktuális csomagjaikat. Nyilván minden évben a digi miatt, nem is lehet másképpen.
-
nyomógombos
újonc
válasz enginev3.0 #7065 üzenetére
Nagykátán a templom toronyból sugároznak, ahol a Telenor átjátszója is van. Viszont a Digi egyelőre kisebb térerővel nyomul, az állomásnál és a város széli helyeken már vadászni kell a térerő pálcikát.
-
vpanangin
senior tag
Ha tetszik, ha nem, megkezdődött a mocorgás az új szolgáltató vélhető megindulása miatt. Sok előfizetőt lehetne maradásra bírni a percdíjak csökkentésével. Ha az eddigi piaci szereplők feltételeznek pl. egy 9 Ft-os percdíjat a Digi Mobil tarifában, akkor a most még a nagyközönség (illetve mindenki) számára ismeretlen tartalmú konstrukció megjelenése előtt kiváló húzásnak tűnik egy jelentős percdíj csökkentés, adatmennyiség növeléssel.
Szerintem 9 Ft-os percdíjra egyik sem fogja levinni a sajátját, de a többek által kínált 19 Ft-os feltöltős percenkénti összeg simán 11 - 13 Ft környékére csökkenhet. Azért az árérzékeny magyar piacon 30 - 35 vagy akár 40 százalékos percdíj csökkenés széles előfizetői rétegben igencsak masszív szolgáltatói hűséget generálna.
Vajon ki lépi meg elsőként?
Peace!
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
válasz vpanangin #7095 üzenetére
Csak a most aktív szolgáltatóknál marad a percalapú elszámolás.
A diginél ha minden igaz másodperc alapú lesz ami szerintem ne mindegy. Főleg akkor amikor fel hisz valakit és csak annyit mondasz neki hogy " pl gyere már meddig kell még várom" ez kb 5-10 másodper "Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
trec12
addikt
Tegyük hozzá, hogy a 19 Ft perc alapon van. A Digi nem hinném, hogy perc alapon fog számlázni.
@Kuter! Na ezt jól együtt írtuk.
(Amúgy ma a lépcsőházban és a környéken román Digis szerelők mászkáltak egy kis asztalocskával meg kis székkel ; optikára szereltek át azt nem tudom mikor kötik be a lakásokba.)
[ Szerkesztve ]
-
Kuter
senior tag
Ja Ja. A vonalas telefonon is másodperc alapú az elszámolás.
Itt az én számlámról kimásolt tétel.
2019.02.21 - MAGYARORSZÁG MOBIL
Csúcsidő
205xxxxxxxx 44 mp 11 FT2019.01.27 - MAGYARORSZÁG MOBIL
Kedvezményes
204xxxxxxxx 48 mp 12 Ft[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
legenda
Nekem tetszene, de mindentől függetlenül is az év ezen időszakában dobott piacra az elmúlt években is új díjcsomagokat a szolgáltatóm, így nem foghatom rá a dolgot a DIGI esetleges mobilos indulására.
A másik az, hogy nem látok olyan erőt jelenleg a DIGI-ben mobilos téren, hogy minden tekintetben mérvadó konkurencia legyen a meglévő nagyok mellett.
Végül pedig az a meglátásom, hogy a meglévő nagyok nem akarnak elébe menni a bizonytalannak vagy semminek, akkor fognak majd komolyan lépni - gondolok itt például a látványosan olcsóbb díjszabásra -, ha már muszáj, mert piacra lépett egy új szolgáltató és megalapozott, konkrét veszélyt jelent adott tekintetben.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Samott
addikt
Szerintem 19 forintos percdijnal mar kb. mindegy hogy perc vagy masodperc alapu. Plane manapsag, amikor mar alig telefonalunk, es leginkabb az adatkeret a szuk keresztmetszet.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest