Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz .tnm #21934 üzenetére

    Ahogy ígértem, az utókornak:

    Blue Mobile -> Digi számhordozás sikerült annak ellenére, hogy a Pólusban lévő ügyfélszolgálat elsőre határozottan azt állította, hogy Blue Mobile-ról nem lehet, a digi telefonos ügyfélszolgálata pedig (ugyanezen vasárnapon) azt mondta, hogy "ha az ügyfélszolgálat szerint nem lehet, akkor biztos úgy van".
    Az átadó szolgáltatónak a telekom-ot kell megadni. (Nekünk nem rég volt éves adategyeztetés a blue-nál így biztosak voltunk benne, hogy az előfizetői adatok stimmelnek majd.)

    Annyi fura volt, hogy az átadási ablakban 20:15 körül a blue-s SIM inaktív lett, viszont a digi-s SIM még 22 körül is a régi (azaz átmeneti) számot használta, a hordozni kívánt szám "átmenetileg nem elérhető" volt. Reggelre jó lett. (Nem maradtunk fenn éjfélig, de gyanítom akkor állt át.)

    Elég sokszor hordoztam már számot eddig mindig az volt, hogy amikor a régi SIM leállt, akkor mire megcsereltem az új már működött (ha addig nem), illetve felvette az új számot.

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák