Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
válasz dchard #10801 üzenetére
A diginek nincs 3G szolgáltatása sehol sem, teszt jelleggel sem. Tehát ha a Cellmapper-en látsz UMTS réteget, akkor az nem valós.
Ezt miért tudjuk ennyire biztosan kijelenteni?
Értem ezalatt pl. hogy az általuk birtokolt frekvencia tartomány nem alkalmas 3G-re?
Tehát tudunk valami olyan paramétert, ami egyértelműen kizárja a 3G meglétét (akár tesztelgetés céljából is?) -
hirvadász
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség azoknak akik szenvednek a volte kapcsoló problémával!
Amire én telepítettem: Xiaomi redmi 4x nyitott Bootloader TWRP 1.21.
Amít telepítettem letöltés után
TWRP-ből:
https://github.com/topjohnwu/Magisk/releases/download/v19.2/Magisk-v19.2.zip
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79428892&postcount=363
Itt a Voltenabler letöltése és telepítése.
A kettőt lehet egyszerre telepíteni TWRP-ből.
Természetesen mindenki csak saját felelősségére telepítse!!![ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
Cellmapperben lehet váltani, hogy melyik SIM-et használja? Mert elég idegesítő előtte mindig átrakni a Digit alapértelmezett hangra.
-
ati2
őstag
válasz Lizingrider #10862 üzenetére
Fogaskerék -> General -> SIM# preference
De nekem a DIGI tornyot nem mutatja a térkép, csak a Vodát.[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz Grande Ale #10859 üzenetére
A Voda másképpen csinálja, ott HD (12.65 kbps) az alapértelmezett, akkor is ha analóg vezetékest hívsz (az nyilván nem tud ilyen HD-t).
Tehát Vodánál alap a HD felirat, ha HD, ha nem. A HD+ viszont 23.85 kbps, lásd az előző hozzászólásom.#10860 ish4d0w
Technológiafüggetlen a Digi 1800-a (jogilag is).
Tudnának rajta 3G, 5G-t is adni, az eszközeik (RRU, BBU, antennák) azokat is tudnák, szoftver/licensz kérdése (meg persze a core hálózatban is kell szoftver+licensz+konfig).
Az 1800-as 5 MHz FDD blokkot pedig úgy osztják fel RAT-ok között, ahogy szeretnék. Itt nincs technológiai és jogi akadály.A Voda pedig nagyon komolyan fejlesztette a 3G-jét (U900) anno.
Tehát tervezési kérdés, de nincs 3G-jük.
Amúgy egyszerű a válasz: a 3G fixen 5 MHz-et támogat, nekik pedig pont ennyi van. Lehetne 3G, de akkor nem lehetne 2G, 4G (semmi más a 3G-n kívül), mert nem lenne neki "hely". Nyilvánvalóan ez nem lenne optimális, az LTE a legfontosabb.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz Armagedown #10874 üzenetére
Ott volt az adb szerkesztés.
Nem sokára rá nézek -
MODERÁTOR
Nem feltétlenül kell hozzá TWRP vagy egyéb custom recovery, a telóra telepített Magisk Manager-ből meg lehet patch-elni a boot.img-t (A/B eszközöknél) vagy a recovery.img-t (system-as-root eszközöknél), és aztán azt nyitott bootloader és engedélyezett OEM feloldás mellett ADB-vel fel lehet íratni a teló megfelelő partíciójára. Ha ebből csak keveset értettél meg, akkor javaslom, hogy keress fel egy specifikus topikot a root-olás menetével kapcsolatban.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz anglergab #10873 üzenetére
Hátha tud még idén vásárolni ezekből a frekvenciákból a digi.
Most mindenki fizesse be időben a számlákat
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
anglergab
addikt
válasz Zsoleszhun #10877 üzenetére
Így van, a 700 MHz és 2100 MHz a legfontosabb.
-
veterán
-
nfsu17
veterán
Szerintetek bejelentsem hibára, hogy miután kiment a hívás, az iphone öt nem írja ki újra fent, hogy digimobil hu LTE? Előtte kint volt. 216-03 LTE amit ír. De a net is megy, hívás is. Aztán lehet később visszaáll.
-
enginerus
csendes tag
Szerintem azért írták, hogy csak telefonban, mert így próbálnak megszabadulni a sok hülye kérdéstől. Biztos, hogy nincsenek felkészülve (nem is lehetnek) mindenféle egzotikus készülék beállitási paramétereiről! Pl. a SIM-es tablet hálózatilag nem különbözik a telefontól.
-
veterán
-
noorbertt
őstag
Mi 8, sikerult adb-n keresztul igy root sem kell hozza. Viszont rendszer frissitesnel kerdojeles hogy be fog e kavarni.. azaz visszaallitani a backup build.prop filet vagy atviszi gond nelkul..
segitsegek:
https://www.theandroidsoul.com/edit-build-prop-without-root-using-adb-in-twrp-recovery/
https://www.linuxbabe.com/ubuntu/how-to-install-adb-fastboot-ubuntu-16-04-16-10-14-04 -
anglergab
addikt
válasz szabogabor10 #10881 üzenetére
4G-n is lehet 700 MHz-et és 2100 MHz-et használni, mint ahogy 3600 MHz-et is. A 2100 MHz-et néhol már használják is mások 4G-re, jó a készüléktámogatása. Viszont a 3600 MHz-et mobilok 4G-n nem támogatják.
-
noorbertt
őstag
Google Duo es tarsainak ahova telefonszamot kell megadni azokat mikor tudjuk majd hasznalni? Tegnap ota konyorgom hogy kuldjenek sms vagy hivjanak fel de semmi..
-
p2pp
őstag
válasz Zsoleszhun #10877 üzenetére
A 2100-as freki sztem biztosra vehető!
Ha tényleg komolyan gondolják, amit mostanában elkezdtek.
Azzal a 2100 2x15-el jó minőségben lehetne 4G-t nyomatni sztem.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
törölt tag
A készülékeikről mit lehet tudni? Mármint az érdekelne, hogy ezek gyakorlatilag kártyafüggetlen hazai árak és így olyan mintha részletfizetést kapnál, kezdő részlettel. Valóban kártyafüggetlenek? Pl. most néztem egy Samsung A20e-t dual simben, függetlenül pont ennyire jön ki, de ez is az? Megmondom az őszintét, hogy nem merek kizárólagosan a digi hálózatára hagyatkozni az olvasottak alapján és lenne mellette másik kártya is...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz anglergab #10890 üzenetére
Hát csak kérdés, mekkora blokkot lesz képes megkaparintani 700 MHz-en a Digi. Ha nem nagyot, akkor lehet matekozni, hogy osszák el LTE és 5G közt a szűk kapacitást.
2100 és 3600 az mehet városokba kapacitásnövelésnek (meg persze 5G-nek), de nekik az országos lefedettséget kell megcsinálniuk minél gyorsabban, az a kulcs.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
mezois
tag
Nem tudja valaki hogy Kisvárda és környékén merre találhatók a tornyok? Vagy hol tudnám ezt megnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest