-
- Utoljára frissítve: 2019-08-20 14:45:05
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Visszatérhettek Tristram-ba, hogy felfedjétek a Fallen Star sötét titkát és hogy teljesítsétek a küldetést, Sancturary megmentését a démoni inváziótól!
Season 18 Augusztus 23.-tól
Hozzászólok Aktív témák
-
ZrogNV
tag
Kicsit én is zaklatlak titeket a barbárommal GR 58 lemegy, de 60-on a boss 1hittel. Ismerősöm segített átpörgetni a statokat, mert ez előtt nem jutottam el időben a bossig. Mit és hogyan kellene fejlesztenek? Vagy csak béna vagyok? Nyugodtan mondhatjátok mert 8.-a óta játszom, szóval van még mit gyakorolnom biztosan.
“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
ZrogNV
tag
Mostanra már ténylegesen sikerült kipróbálnom és bevált, de nem értem miért.
Ebben a szettben megtudom csinálni a gr lvl69, viszont ha visszaváltok 6-os immortal és 4-es raekor kombóra akkor már esélyem sincs, pedig ahogy nézegettem a topplistát ott így használják.
Erre van valami tipp, hogy miért nincs dmg-em ilyen builddel?“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
ZrogNV
tag
Sajnos ékszerek terén nem vagyok valami szerencsés ez kb a 10. volt amit lekraftoltam és ez a legjobb, képzelheted a többit... Focus, restrainből is 20 pár kiesett már, de egyik sem volt az igazi. Visszatérve, ráfognám a 2 immortal itemre, higy sokkal rosszabbak, de nem és ha az is lenne ekkora különbséget nem generálna. Több kört is mentem mind a 2 buildel, de mindig ez lett a vége, szóval az sem igaz hogy "rossz" pályát fogtam ki.
-
ZrogNV
tag
Nem, az vagy azok a karakterek amiket seasonba használtál átkerülnek normal modba. A paragon szintek pedig arányosan összeadódnak
-
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Ő lenne most a fő karakterem a seasonban. Már fel is húztam 3db leg gemet 60-ra amit ancient itemekbe szánok, de sajnos nem igazán esik. Ami pedig meg van nem igazán érzem, hogy egy maradandó darab lenne. Kadalát folyamatosan nyüstölöm, de semmi. A cuba esetleg van olyan módszer ami segítségemre lehet? Esetleg van magic find-os farmolós szett?
-
ZrogNV
tag
Köszönöm!
A két AD-t átforgattam. Mennyi az elérhető maximum discipline? Jelenleg 86-al rendelkezem.
A Dawn-on kívül mennyi CDR kell az itemekbe, hogy folyamatos legyen a vengeance?
A cube-ba azért van a Zodiac mert azzal simán folyamatosan fent tudom tartani.
Most azt tűztem ki célnak, hogy kraftolok egy jó HF amulettet. A mostaninak jók az értékei, csak a passzívja nem túl szimpatikus.
A followernek oculus ringgel mellé mi az ami még hasznos?[ Szerkesztve ]
-
ZrogNV
tag
A válaszadás nem kötelező, ha ennyire zavar a kérdés, át lehet ugrani. Lehet nehezedre esik, de legközelebb inkább próbáld meg és én is megpróbálok olvasni a gondolataid között, hogy vajon számodra mi lehet a hülye kérdés és azt nem teszem fel. Igen, neked reagáltam, nem a többieknek...
Igaz a leaderboard-on egyszerűen megtekinthetők az aktuális top builddek, de jelen pillanatban nem ezek megismerésére irányult a kérdésem. Ezeket látom és a hozzájuk tartozó legmagasabb elért gr-t is viszont kíváncsi lettem volna a többi szett erőviszonyára is, hogy kb menyire maradnak el mondjuk a tophoz viszonyítva. Lehet hogy dfans-on össze tudtam volna ollózgatni, de gondoltam biztos van aki csípőből vágja melyik settből kb mennyit lehet kihozni.
Hozzászólok Aktív témák
Account és gold eladása tiltott a fórumon!
PH!-s Diablo 3 és Reaper of Souls teszt
Ingyenesen kipróbálható Starter Edition
Diablo 3 Game Guide avagy minden amit játékról tudni lehet.
Nehézségi fokozatok és drop esély táblázatosan: [link] és Season Journey Tracker [link]
(különösen ajánlott)
Aktuális leggyakoribb buildek: [diablofans.com]
Season összefoglaló: jutalmak, időszakok, érdekességek.
(!!) Paragon Calculator: [link]
Weapon Damage Calculator: [link]
- Vicces képek
- Telenor topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Háztartási gépek
- [Re:] Huawei Mate 20 4/128 Gb DS független fekete
- [Re:] Detroit: Become Human - Íme a végső gépigény
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 5700 , 5700XT
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- További aktív témák...
- Windows 10 Pro aktiváló kulcs (Frissítsd 7, 8-ról 10-re, tartsd meg minden fájlod)
- G-i3-i5-i7 brand ATX gépek Munkaállomások Workstationok Áfás számla garancia
- HP Spectre 13-af00nx - ÚJ 13,3" FullHD IPS TOUCH notebook - gyönyörű fehér színben
- Lenovo Thinkpad T460, HD, i5-6300U, 256 SSD, 8GB, magyar vil.bill., ujjl.olv., 6 hó gar
- HP Spectre x360 Convertible - 13-ap0004nx - ÚJ 13,3" FullHD IPS notebook - i7, 16GB, 512SSD, Touch