Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Edge #97197 üzenetére

    A delay két teleport közt rohadt idegesítő. Szerintem valami más kaszt lehet jó. DH, vagy barbár talán. Mondjuk ha be kell férnie a sage 2-nek és egy ringnek az "alap" set mellé, akkor picit szűkös a kínálat. A többség 6-os bónusza ad sok sebzést. A magasabb nehézségen gyorsan haladós+sage set lenne az optimális. Ha az nincs, akkor gyors haladás alacsonyabb nehézségen és sage, vagy magasabb tormenten sage nélkül se rossz. Mindkettő 2-2 DB/elit (esetenként 3 ). Van egy rakat db farm build, de szerintem azok el vannak szállva a becsléseikkel. Ha már valamit felszedsz, akkor rohadtul nem lesz meg az a sebesség... nálam. Meg Plvl2000-rel könnyű ugrálniuk. Oda minek 800 DB/óra már?

    szerk: megsasoltam. A javasoltad is elég szép gyors. Mondjuk nem tudom a többi opció gyorsabb-e. WD, DH és barbi után picit akadozónak/lassúnak tűnt ez, de lehet csak rá kell érezni a "ritmusra".

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák