Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Végre elértem arra a szintre a karakteremmel, hogy most már biztonságosan tudok játszani T13-on, nem halok meg első találattól és a sebzésem is kezd alakulni. GR60 is bármikor elsőre lemegy, így végre be tudom kövezni a cuccaimat 50-es gemekkel, nem sokat kell kínlódni a felhúzásukkal.

    A probléma az, hogy a GR60 sima liba, de a GR63 meg eddig még nem sikerült, mert a végén mindig kifutok az időből. Ekkora különbség lenne közöttük 60 felett? Vagy szimplán szar riftet fogtam ki? Mondjuk én nem leave-elek, bármilyen rossz is, az XP miatt végigmegyek, csak valahogy furcsa.

    A fegyverből még mindig nem esik anci, ahogy a tegezből sem, a Dawn-t sem sikerült kikockázni, pedig egy rakás mati elment rá. Unity egy már esett, pont INT-es, úgyhogy fel is adtam a kísérő csajszira, de kellene még egy a kockába is, és az istennek sem esik ki.

    De majd jobb lesz lassan, T13-on potyognak a legek, egyszer bejön.

    Viszont jó lenne, ha hétvégén valakinek lenne pár órája segíteni, mert kellene a ládahely, és egyedül nem tudom összehozni még a T12 6 perces riftet sem. Nem sokon múlhat, ha nem kellene visszateleportálni a városba, szerintem már meglenne, de így nem megy. Köszi előre is. :R

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák