Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Fl3x #90975 üzenetére

    Valahogy olyan érzésem van, hogy jelenleg "értelmezhetetlen" kifejezés az, hogy "kitoltam a játékot" a D3-mal kapcsolatban.

    Én is 70-es vagyok már egy ideje, de sorcomra csak most kezdtek el esni értelmes cuccok. Eddig full "gagyi", szinte értelmetlen cuccokhoz volt csak szerencsém vele, ami miatt kicsit bemérgesedtem és indítottam egy DH-t, amire szintén nem akart esni UE-hoz cucc mindaddig, míg haver be nem segített egy mara DH-val. Na neki kiesett a közös gamelés alatt egy este 1 cucc kivételével az összes UE szett darab, amit meg is kaptam tőle. Az uccsó cucc viszont nekem esett :DDD ugyanazon az estén. fain...ezt imádom :W

    Viszont DH-val elértem GR70-et és megvan a plusz ládahely, de anci yang-ot nem sikerált sem találni, sem pörgetni 10..12 egymásutáni pörgettyűvel sem, így visszaváltottam sorcra.

    Most FB sorccal ott tartok, hogy nincs chc-s parthanom, nincs swami és furnace, amit kockázhatnék. "Szerencsém volt" és esett compass rose, amivel le tudtam cserélni az addig használt rare !!! gyűrűt és teljes lett a szett, így már GR60-65 környékéig el lehet vele menni (GR55-ön húzgáltam a gemeket 4-5 perc közötti időkkel) szerintem. Esett is 1-2 anci cucc, így nyerve egy kevés toughness-t. BS-t swamira próbáltam költeni, de nem jártam sikerrel és sajnos ugyanígy 600...800 DB-ből sem sikerült upolnom.

    Szóval ahogy látom messze még a "megálmodott" GR80 teljesítése :DDD ami talán jelentené számomra azt, hogy "kitoltam a játékot" :B

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák