Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Gorneck #90177 üzenetére

    Rövid ideig supp monkoztam, pár party erejéig próbáltam a twisteres wizt... de ne azon múljon már az egész party, hogy hová állítja a twistert a wiz. Na ekkor sokalltam be.
    Elhiszem, hogy nem egyszerű, és komoly csapatmunka kell magasabb GRekhez, nem becsülöm le a teljesítményt. De ez számomra nem játék, nincs benne semmi élvezet.

    Egyetértek, a solo = nem haladás. De ekkor csinálom amit akarok, olyan szerepben amilyenben akarom.
    Ezért a teljesítmény kényszerért (Paragon) is tettem magam kicsit parkoló pályára. Ha végignyomtam volna a szezont, 900+ Parával zártam volna, de nem érdekelt.
    Ha valaha is az lesz az oka, hogy nem jutok be nagy partyba, hogy nem a metát követem, és nincs sok paragonom, akkor ne lássak inkább soha GR80+t partyban. Annyit nem ér nekem.

    Igen, minden ugyanúgy lesz, és megkockáztatom, hogy valami végső ötlet lehetett, hogy ne legyen szezon exkluzív gem, vagy egyéb tárgy, hanem legyen tárhely. Ha lemegy a 4-ik tárhelyes szezon is, ki kell majd találniuk valamit, mert az olyan embert, aki már összeszedte az összes tárhelyet, nem biztos, hogy motiválni fogja az, hogy 0-ról kezdjen mindent újra, úgy, hogy semmi haszna nincs belőle.

    Tegnap mentünk GR72-őt, talán 73 volt, most meg nem mondom. 1 kalapácsos Crus, 1 DMo wiz, 1 supp barbár, 1 multis DH. Laggolt mint állat.

    (#90178) Sárpac:
    Igen, sajnos megint csak a wiz marad a party dps. Annak jó ez csak, aki szereti a wizt.
    Amúgy épp ma gondoltam rá, hogy majd begemezem az Invokert, de ezek szerint hülyeség lenne.
    Pedig tetszett az Invoker. A szezon előtt 1 nappal állítottam össze, pár órát próbáltam, és ezzel kezdtem a szezont, nem DHval, ahogy terveztem. Nem bántam meg. Invokerrel teljesítettem Set Dungeont Masterre, meg GR70-et is, stb. jó szolgálatot tett.

Új hozzászólás Aktív témák