Új hozzászólás Aktív témák

  • nesh_019

    senior tag

    Start January 15th 17:00 CET | Barbarian Magyarok a világelsők.

    Minden csapattagnak sikerült megszereznie a ranglistán való első illetve második helyezését a saját class-uk játszása során (Witch Doctor-aink esetében az első helyezett Gibellini míg őt követve Begyo lett a második az EU ranglistán). Granex Monk-ként első helyen végzett míg Én ugyanezt Barbarian-ként teljesítettem.

    Továbbá a guild-ben (Hungarian Elite - ELITE) több guild tagnak is sikerült első és második helyezéseket is elérni az EU ranglétrán Crusader és Wizard karakterekkel is a Demon Hunter-t leszámítva (az első helyezést Wudijo érte el a Zero Empathy - ZE guild-ből).

    A teljes játékidő összesen majdnem 24 óra volt melyet mind a két videó (ez mint második illetve a másik mint első rész a videóból) 15,5 órányi felvételt fedett le melyek között megtalálható a Season 5 intenzív kezdete, a játék közepén tartó haladás lépésről-lépésre és maga a végeredmény (egy része a felvételnek amely a játék közepe és a végeredmény fázisa között található nem került felvételre a Youtube megbízhatatlansága és maga a felvétel hosszából eredendően azonban a fontosabb részei a Season kezdésnek szerencsére rögzítésre kerültek).

    A második részben a videók közül az utolsó órában (2:30:00 körül) a felvételen a saját mikrofonom hangja elnémult vagy valamilyen oknál fogva nem került rögzítésre, noha más hangforrások (mint a többi játékos mikrofonjának hangja a TS-en és maga a játék hangja) rögzítésre kerültek.

    [SaS CooL Barbarian világelső]

    Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.

Új hozzászólás Aktív témák