Új hozzászólás Aktív témák

  • nagat0r

    tag

    válasz Edge #78197 üzenetére

    Épp azon gondolkodtam hogy mit kellene kiszedni Kadalától legközelebb, cipőt vagy amut. A cipő nem azért van fent mert anci, hanem mert jobb mint amit elsőre kaptam. Gyűrűkből már jó pár anci lett bezúzva, mert rossz volt a roll rajtuk. Amuból nagyon nem ártana egy olyan amin van socket/chd/chc, de annyira drága, hogy azt hiszem először egy jobb cipőre fogok költeni, és csak ha már van olyan amin 190% felett van a meteor dam bónusz, akkor állok csak neki az amunak. A gyűrűk maradnak a legvégére, mert azok így sem rosszak.
    Solot szerintem most hanyagolom megint, minimum néhány nap erejéig, mert rohadtul elegem van már abból hogy milyen rifteket fogok ki. Komolyan, amekkora mákom van Kadalánál, kb. akkorát szívok a gr-ekkel.
    Eddig csak partyban, meg videón láttam jó gr-t. Azért remélem mire elérem a 100 próbálkozást, addigra bead valami tűrhető pályát, és/vagy mobokat.
    Gyick: Szerintem solozni lehet úgy is hogy semmid nem anci, csak akkor nem kell az várni hogy odáig jutsz mint az, aki már teljesen fel van gearelve.
    Mondjuk ha azt veszem hogy én is elég sokat játszok egy nap, akkor nem is annyira meglepő hogy elég hamar meg szoktam kapni a viszonylag normális cuccokat. Ha csak napi egy órát tolnám, akkor nem lett volna meg olyan hamar egyik karakterem sem.
    T. M.: És még csodálkozol hogy nem ad semmit? Finoman kell vele bánni. :D
    Egyébként nekem többnyire akkor szokott nagyon jó dolgokat adni ha előtte sokáig semmit sem dob. 1000 shard meg szerintem Kadalánál nagyjából semmi.

    A játék meg úgy tűnik arra biztat hogy próbáljam ki a jade wd-t, tegnap egy kör alatt beadott 3 jade set itemet is. Tudom most a köpködős wd, meg a tank wd ami leginkább megy, de van valami jade build, amit érdemes lehet kipróbálni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák