Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz mephi666 #7065 üzenetére

    Barokkos túlzás, amit írsz.

    Nekem több száz óra után tegnap esett ki a legelső set tárgy, az is wailing host gyűrű, nem tudom kapok-e érte 1 milliót.

    De érdekes, hogy folyamat megy a sírás, egyszer szar a drop, utána túl jó, most erősek, így már gyengék blabla. Meg kéne érteni, hogy ez egy játék és soha nem lesz mindenkinek jó.
    Most ilyen.

    Köv patch-ig marad is. Hiába írtok le napi 10 agyament, irreális "megoldási" tippet, rajtunk kívül senki nem olvassa el és soha az életben nem lesz semmilyen formában megvalósítva.
    A dolgot, amit írsz(gold értéktelenedése, jó tárgyakra nem lehet összeszedni, a gyengébb cuccok semmit nem érnek stb stb) pedig már rég nem lehet megállítani. Erre még az elején kellett volna valamit kitalálnia a blizznek, de nem tette, elbaszták és most ez van, soha nem fog már megváltozni, mert már nincs rá megoldás.
    Persze lehetne wipe-olni minden goldot, minden tárgyat, minden karaktert, de akkor tudod ki játszana a játékkal... ? Több lépni ki végleg, mint aki maradna. Nem beszélve az elköltött eurókról. E miatt nem is lehetne wipeolni semmilyen normális formában.
    Arról nem beszélve, hogy a botolók/gold farmerek megállítására egyáltalán nem létezik semmilyen megoldás.
    Másnap újrakezdenék.

    Szrk.: most így átolvasva magam, nem biztos, hogy egyértelmű. Szóval túlzás, amit írsz, de egyetértek veled.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák