Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz mikromanus #6188 üzenetére

    nekem sincs gondom ezzel, de ez ilyen "nehezen megszerezhető tartalom", ami azért lehet übertáp... mint d2ben az anni, ami elfigyel az inv sarkában és adja a tápot :DDD ...és nyakam rá, hogy a casual réteg egy része majd sírni fog, hogy mekkora szemétség meg kibaszás, hogy nem lehet összeszedni hipphopp (de akkor meg csinálja meg blizz, hogy 1-1 komponenst lehessen helyettesíteni 15milla arannyal oszt jónapot ;] lenne legalább goldsink és talán a gold árfolyama is visszarázódna kicsit)

    #6191: ja... betenni a demon part-okat vendorhoz és az infláció mértékével emelni lehetne az árát, vagy esetleg csökkenteni :D most büszke vagyok magamra, mert ez szvsz egy k*rvajó ötlet lenne és az egész gazdaságra jótékonyan hatna (mindenképp jó lenne már valami korrekt goldsink... mint d2ben a gamble, csak ott meg abszolút semmit nem ért a gold... az a baj, hogy itt a craftolás nem az igazi és nem helyettesíti a gamblert)

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák