Új hozzászólás Aktív témák

  • davidsz

    őstag

    válasz mikromanus #6081 üzenetére

    Most csak Monk- megy.

    Eddig is csak azért vittem a többit, hogy ha olyan cucc esett, akkor azt lepasszolgattam a többi kasztnak. Nem volt elég arany AH-zni. A játék során 2 legend és 1 set esett. A Set ért 50M-t. Addíg vennem kellett a goldot, hogy haladni tudjak.

    A tegnapi csapat játéknál kiderült, hogy amikor ketten maradtunk, akkor más is olyat tapasztalt mint még soha. Agyonvertek minket mp3 ACTII-ben simán a bossok. Akivel játszottam az végigverte már ACTIV-et is. Ő is csak pislogott. Amig Kandúr ki nem lépett 2000 gold pakkok is esetek, aztán visszaált a max 1000-re ... és ahogy telt az idő 2-300as pakkok voltak.
    Tudtam tartani a tempót a többiekkel. "Egyszerre haltunk", ahol elpotyogtam, ott más is. Tehát tartottam a tempót.

    Segítőkész volt mindig mindenki. Próbáltak cuccot lepasszolni. 48k dmg-vel meg gyengébb cuccokban más vigyorogva halad, míg én hullok. Erre már volt szemtanú is tegnap.

    A gold sajnos nem gyűlik, nem esik semmi. Van még egy pár Millám. Így ha valakinek van valami konkrét fejlesztési ötlete, hogy mit vegyek és milyet, akkor azt szívesen fogadom. Monkom
    Azért ezek a skillek vannak, mert bármit átvariáltam, hamar halál és életfogyás lett az eredménye. Olyan mintha nem bírnék sem ütést, sem bossos méregtócsát és tüzet.

    Még sem játszahatok mínusz mplvl-en, mert nincs. :W

    (#6084) sith7: Egykezes pajzsos. 48k dmg, Armor 6206, dex 2409, Life 32,3k Resist 600-700 között

    [ Szerkesztve ]

    Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

Új hozzászólás Aktív témák