Új hozzászólás Aktív témák

  • Chiller

    őstag

    Próbálgatok egy kutyarobbantós WD geart még olcsón összevadászni AH-ról (amíg lehet), és azt tapasztaltam, hogy a paragonos cooldown reduction gyakorlatilag hasznavehetetlen.
    Én kis naív azt hittem, hogyha kimaxolom szépen (-10% CDR), akkor a 45 másodpercből 4,5 másodpercet megspórolok. Vagy legalább a 34-ből (ugye -25%-os passzív beválasztva) lejön 3 másodperc.
    Ó dehogy kérem!!
    Amíg nincs rajtam semmi gear, addig meg is van a 3 másodperc CDR, de ahogy szépen felpakolom a cuccokat, és lecsökkentem 4 másodpercre (17-es homunculus, 7-es visage, 6-os soj - sajnos a többi rohadt drága), akkor továbbra is a maradék 4 másodpercből vonná le azt a 0,4-et.

    Szerintem így, a jelenlegi formában SEMMI értelme a CDR-nek. Ha úgyis több tucat másodpercet kell várni, akkor teljesen lényegtelen az az pár másodperc mínusz, ha pedig 10 másodperc alatti a cooldown, akkor meg azért felesleges.

    Elég nagy köcsögség, hogy nem úgy működik mint a passzív, és a skill EREDETI cooldown mennyiségét csökkenti, így aztán soha senki se fog egyetlen pontot se rárakni :(

Új hozzászólás Aktív témák