Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz mikromanus #46523 üzenetére

    Sajnos agyműködés sosem kell az alapjátékban, amivel játszom pármillió player-el együtt, ugyanis egy csőjáték és nem ezért szeretjük. Az LS azért tetszik a népnek, mert tömegben találhatsz olyan helyet, ahová állhatsz, ergó izgalmas, mert a hely ahol több LS-t kapsz, mint bekapott sebzést állandóan megváltozik, az elitek sebzése pedig elég nagy ahhoz, hogy puffer gyakorlatilag nincs, csak egy-két ütésnyi, így kénytelen vagy figyelni hová menj a zűrzavarban, következésképpen van esély rá, hogy leköt a játék és így lopd az időt. Miért is játszol? Hogy lopd az időt.
    Persze az, ha a távolsági mobok aránya sok helyen túl alacsony és ez elszarja a játékélményt azzal, hogy megteheted hogy egyhelyben állva addig vársz nekidőlve a DPS-nek, amíg el nem fogynak egyszerűen azért, mert nem tudnak elég sokan megsebezni ahhoz, hogy meghalj nem az LS hibája. Nem az LS-t kell elvenni, ami támadásra motivál. Az a legjobb öti az egészben.
    Ha elveszed lecsökken a túlélést biztosító helyek száma, tehát a user kompenzál azzal, hogy üres területre hátrál, ergó végsősoron újra a DPS lesz a döntő és az, hogy ki támad többször. Pár ellen elől menekülni inkább idegesítő, mert az ember gyávának érzi magát tőle. Inkább azt mondod szarom le, én nekimegyek. A játékélményt elrontja, ha kénytelen vagy hátrálni azért is, mert kevesebb lesz a mob és szerintem ez a műfaj a tömeghetről szól. Bármi, ami tőlem el és nem hozzám hozza a mobokat nem tuti.
    Tehát nem barbárok által felpiszkált crypt kell, hanem egy teljes kicseszett kaptár map, egy jó zene, meg frecsok. Szarnak itt bonyolítani? Kik járnak ide? Talán sakkozók? Hagyjuk már.
    Egymást ütik a sapimtól? Akkor én mire kellek? Lehurrogós szmájli meg diszlájk.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák