Új hozzászólás Aktív témák

  • granini

    őstag

    válasz jpeetr #32351 üzenetére

    Archon armor eseten van vhol egy leiras hogy a random magic property az mi lehet..? Gondolom barmi lehet ami egyebkent chest armoron lehet, de hol talalom meg hogy mi lehet chest armoron..?

    Szamomra az idealis craft egy 300 Dex, 150+ vita, arcane res / AR, pickup + 3 socket lenne mondjuk. Vagy ha lenne rajta 6% dam.red akkor mar eleg jol kivaltana az Inna vertet. De egy ilyent kicraftolni ugy hogy minden sor van rajta es meg jo rollal is az kb ugyanaz a chance mint talalni egy fullos mempot / chantodo-t stb..

    Egyebkent ez meg lehetne egy jo itemization irtany,kedves Blizzard. Legyen craftolhato archon cucc szinte mindnebol / minden olyan targybol amibol tipkusan csak legendary-val erdemes menni. Amint a craftolas kivaltja a legy-t mindjart szinesebb lesz a paletta. Es akkor nem rohangalna mindenki ugyanazzal a 4-5 itemmel. Ezzel parhuzamosan igazitsuk a DE drop eselyet korrektul az MP levelhez (nem tudom most ugy van-e..) de akkor legyen mp0 5%, mp1 10% ... mp10 100% hogy barmelyik rare/elit/hero pack dob DE-t. Vagy, lehessen DE-t karakterek kozott adni/venni.. Meg azt is el tudom kepzelni hogy AH-ban legyen DE trade.. maga a material nem lenne account bound, csak a belole lecraftolt item. Az legyen boundos.. Na, jol kitalaltam..? :K

    <CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Új hozzászólás Aktív témák