Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz czpitti #31488 üzenetére

    Én ezért nem siettetem a paragon 100-at. Amíg nincs meg, mint cél, "mindig ott van".
    A skorn-os harangozástól kezdve sok mindent kipróbáltam, a combination-től is egy ideig ódzkodtam, de egyszer kipróbáltam, és....woá.
    Azt nem tudom, hogy a játék legdrágábban építhető kariját érdemes-e hc-n elindítani, meglátjuk.;)

    (#31489) mikromanus:
    Ugye te is érzed az ellentmondást a szövegben. Mitől szórakoztatóbb egy jégesőt eregető wizard egy meteort cast-olónál, vagy egy twisert cast-olónál? Azért mert sokkal eredménytelenebb, kevésbé hatékony, lassabban ölsz, és sokkal nehezebb életben maradni vele?
    Ennyi erővel csak low-end gear-el kell menni optimális build-ben, így még gold-ot is spórolsz, és ugyan úgy szívhatsz. Vagy csak szimplán lepakolsz néhány itemet magadról és megint ugyan ott vagy. :)

    A monk-al pl. egyáltalán nem unalmas a játék. Legalább is az én szintemen. (igaz nekem mindig ott van az el nem ért para100, remélem ez örökre így is marad)
    Mp10 azért még kihívás, messze nem alszok mellette, figyelni kell a 3sec-enként spam-elendő buffokra...stb.
    Játszható, haladós, de azért figyelni is kell. 600k ehp, de akkor se állhatsz bele 3 sentry tövébe plagued molten desec pocsojában.
    Azt tudom hogy egy bari nagyon OP ilyen szempontból. De egy tankosabb archon is unalmas. Jobb klikk aztán minden megborul. Ennek megint mi értelme.:D
    A monk meg ideális, mert nem csak figyelni kell a játékra, de egyben erős is, sőt, élvezed a hatékonyságát. És az azért fontos, hogy egy bmw-ből ne egy trabiba ülj át (akármilyen izgalmas 80km/h fölött száguldani vele), hanem legalább egy audiba.

    Ezek a build-ekkel való játszadozások is csak ideig-óráig tartanak.
    Ez igaz, a játék szórakoztatásra hivatott. Vagy még sem? Itt az IT korában egy kicsit megváltoztak a játékról alkotott fogalmak. Pl. a facebook farmwill az egy játék? vagy függő robot munka hosszú órákon át, virtuális kert kapálás, macska ültetés, meg ki tudja még mi.
    A diablo játék amíg a meg van a tárgyvadászat varázsa, ami belátható időközökben azért eredménnyel kecsegtet, fenntartva az izgalmat, érdeklődést. Idővel ez meg elveszik ugye, (amíg meg nem újítják egy itemizációs patch-el pl.), akkor keresnek más célt a játékosok, pl. robotolnak tovább de farm címén, mert 3000-ből nem jött össze a gosu amu, majd talán 10k-ból. Legalább ez is egy cél. :)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák