Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz jpeetr #19559 üzenetére

    Hát szerintem egyelőre még csak a kulcsokat gyűjtögetem, pénzem sincs magára a recire, illetve azért mpl3-on volt néhány rész, ahol a tornádók nem tartották meg a hp-mat és arrébb kellett mennem.

    mikromanus#19508:

    Lenne még pár kérdésem, ha nem gond a fegyverekkel kapcsolatban. A LoHot és az LSt értem, hogy kell még az tiszta. WWhez mindkét kézbe gyors fegyvert kéne tennem? Mainhandbe gondolom maradjon az axe/mace a passzív miatt. Kicsit megkavart, hogy láttam olyan karaktert, aki Skorn-nal WWzett, igaz az nem egy olcsó darab volt - a gearje sem. Azt is tudom, hogy a socket baromi sokat dobna a DPSen, csak ~ 150 str stat + LS/LoH + CD + socket már csak ilyen 700-as DPSel találok AHban 1-1,5 milla körül - jelenleg ennyi az összes vagyonom :B. Kerestem daggert is, de abból nem találtam most olcsón IAS-es változatot, csak 1.4es "defaultot".

    Más: Ha sikeresen összetákolom a kulcsokból a gépet, akkor valaki lenne olyan kedves, hogy magasabb mpl-en végigvinne minket - cimbimet, meg engem?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák