Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz _drk #109919 üzenetére

    Gondolom nem fullos gearben próbáltad. Az a legerősebb buildje a crusnak ahogy látom, csak nem optimálisan raktad össze/játszottad ha nem vált be. A build 60%+ sheet CDR-t ír és Zodiac is van a buildben tehát ezzel nem kéne hogy gond legyen az Akarat uptime. Ha nem megfelelőek a statok (kevés a CDRed) az nem a build hibája.
    Ez amúgy GR push build, tehát nem ez a variáns kell neked, ha csak a Guardian a cél és nem a 130 körüli solo GR. Van pl speed variánsa is.

    Amúgy minden attól függ mire kell neked a build. Ha egy tankos GR push buildet akarsz akkor az Invoker thorns jobb, de azzal nem lehet olyan magas GRt menni, mint ezzel. Gyors farmolásra viszont az sem igazán jó, mert kb egyesével üt le mindent, nem igazán van területi sebzése.

    Ha csak a journey érdekel valakit, akkor tök fölös GR push buildeket nézni, mert Bane of the Stricken sem kell 100 alatt, de nyilván az van minden GR push buildben, mert magasra meg az kell. És ennek megfelelően másban is változtatni kell a gearen/builden annak megfelelően éppen mit csinálsz a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák