Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz DaveHutt #104100 üzenetére

    5-10 A1 ill. A4 Bounty még mindig nem sok idő ahhoz képest, amit majd beleölsz akár +2-3%-kal jobb cucc vagy Primal reményében. Akár riftbe vagy GR-be. Ami szintén unalmas, amikor fél délután alatt már vagy harmadjára jársz ugyanazokon a pályákon.
    Set Dungeon: megcsináltam már annyiszor a Natalyát, hogy minden utálat nélkül maximum másodjára megcsinálom Masterre. Jópárszor így is volt.

    Az egész Journey egy vicc annak aki már végigvitte párszor. Nincs új feladat, pár Conquest cserélődik néha a korábbival. A jutalom meg... legalább a ládahely ne lenne limitálva.

    Nem kell sok idő, hogy max szinten (lvl70) komplett cuccal rohangássz. Ahhoz kell sok idő, hogy az említett cuccoknak jó statjai legyenek. Meg fentebb vidd a leggemeket. Addig a leg- és szetbónusz elviszi a hátán a karit.

    Nekem kb.27 óra volt az egész Journey, sőt az egész szezon. 0-67 úgy rémlik egyedül volt, másnap nagy boostot kaptam, rá egy nappal meg már én húztam másokat pár napig, majd megtoltam egyedül a Journeyt és végeztem is.
    Utána NSben rengeteget farmoltam, speed GReztem. és rengeteg matit elvertem, de nem lett jobb íjam vagy tegezem. Uninstalláltam megint a játékot, pihentetem azóta is. Túl sok idő elment és a jutalom 0% upgrade lett.

    Más játékban jobban meg kell küzdeni a cuccokért. Több idő, és ezzel együtt mégis lehet haladni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák