Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hito
nagyúr
válasz SzaboZE #31202 üzenetére
UK-t már találtam, pöcökegereset nem. Az E4300-nak meg dupla egérgombos a billentyűzete, nem lenne túl szép szétbarmolva. Úgyhogy marad egy világítós UK billentyűzet
Egyébként olyan szinten jó a touchpadje, hogy nem is hiányzik a pöcökegér ha nincs nálam BT-os egér. Ritka érzékeny és pontos.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
albi31
aktív tag
a wifi-t a déli híd vezérli,ha az kezd meghalni,akkor belefuthatsz ebbe a dologba,hisz másik wifi-vel már próbáltad,így az eszköz kizárva,és mint említetted a driver fent van...amúgy milyen wifikkel próbáltad?(Intel,Broadcom)
vagy legrosszabb esetben az alaplapon lévő kapcsoló tört le,és nem tudod kapcsolni,hiába húzod el a kapcsolót..bár akkor érzenéd,hogy könnyen megy...vagy maga a kapcsoló ment tönkre az alaplapon..egyikkel sem találkoztam,de a hibát nem zárja ki.
[ Szerkesztve ]
-
zuhi_
senior tag
válasz albi31 #31206 üzenetére
Bios-ban letiltottam a belső wifit és kapott egy usb mini wifi-t. Sajnos mást nem tudtam vele kezdeni...
-
Chaser
legenda
Mármint a padra gondoltam, 4300-ason sok mindent mondanék rá, de azt nem hogy jó. Maga a felületkiképzése is olyan, hogy megakad rajta az ember ujja.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hito
nagyúr
válasz Chaser #31208 üzenetére
Ja, bocs, félreértettem E4300-asét még nem volt szerencsém kipróbálni, de nekem az E4200-é határozottan kellemes, az átlag touchpad mezőny fölé helyezném. Aztán kinek mi. Lehet, hogy valakinek nem jönne be. Én nagyon sok üzleti notit elfogyasztottam már életemben, azokhoz mérten a legjobbak közé tartozik érzésem szerint.
-
Kari1
aktív tag
Vki tudja hogy ha emailben is kellett egy hibát jeleznem egy NBD-s laptopnál akkor kb ennyi idő amíg visszajeleznek? Ugyanis jó lenne ha holnap tudnák javítani mivel jövő héten nem nagyon érek rá. Az email kb 1 órája küldtem el az ügyintézőnek akivel beszéltem. Van rá esély hogy ezt ma még fogja kezelni?
-
Kari1
aktív tag
válasz SzaboZE #31212 üzenetére
Központi szervizzel beszéltem (06-80-016-157) de pont most hívott vissza az ügyintéző hogy cserélni fogják az alkatrészeket. CHS-t mondta hogy tőlük fog vki kijönni ill ők fognak majd keresni időpont egyeztetés céljából ha meglesznek az alkatrészek.
(Remélem nem lesz probléma mivel ahogy néztem fórumon elég rossz róluk a vélemény) -
hito
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy az E4200 gyári recovery DVD-je csak az OS-t installálja, vagy felteszi a drivereket is? Másik kérdésem az lenne, hogy az akksi ikonra kattintva miért írja, hogy telep1, telep2 (nincs). Nincs is ODD benne, aminek a helyére lehetne ultrabay akksit tenni Hova lehet tenni a másodlagos akksit? Vagy van olyan dokkoló hozzá amiben van?
-
Kari1
aktív tag
Meg is csinálta a CHS
Amúgy egy Latitude E5430as laptoppal volt probléma a jobb zsanér repedt el ill a töltő felett a palmrest volt elrepedve.
https://docs.google.com/file/d/0Bx4kUserf9UDdi1VblJ3Qm9kX0E/edit?usp=sharing
https://docs.google.com/file/d/0Bx4kUserf9UDZHoyN2NiRUpfZDA/edit?usp=sharing
(Ezért is megérte anno Dell-t választani mivel más gyártó szvsz lazán azt mondta volna hogy nem rendeltetésszerű használatból történő károk ezek, ezért nem segít...)[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Dell N5110-est javítok. Nem rendeltetésszerű használat (dobálva a kamionban) és utána kókány szerelés okán van egy alaplaphalott gépünk. Honnan érdemes ebay-en kívülről szerezni hozzá egy másik lapot? 30k körül kihozható a javítás? Ha nem, akkor elkapkodják hamar a bontott cuccait, van rá igény?
Előre is kösz minden választ.
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
langward
tag
válasz kicsipapucs #31219 üzenetére
30 alatt szerintem tuti nem lehet pöpec állapotot kihozni ebből.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz kicsipapucs #31219 üzenetére
Milyen konfiggal lenne az 5110? 1-2 dolog LEHET, hogy érdekelne (engem vagy ismerősöket).
Egyébként szerintem nem javítható 30k-ból...
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
FRENK1988
veterán
A Dell Latitude D630-ba milyen hűtőventilátor kell?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Kari1
aktív tag
válasz runner 125 #31225 üzenetére
Arra gondolsz hogy nem ejtettem-e le a laptopot? A Dellnek direkt több képet küldtem hogy lássák hogy máshol nincs sérülés nyom. És amúgy a két hiba nem egy időben jelentkezett a töltő feletti repedés már megvan 1-2 hónapja csak mivel semmilyen más problémát nem okoz így nem foglalkoztam vele. (ami fura hogy az oldalsó ezüst keret nem repedt meg, és nem is volt szétszedve).
Szerdán mikor észrevettem hogy a zsanérral mi történt akkor gondoltam hogy ha már azt bejelentem akkor ezt is megemlítem.
Lehet hogy a mindennapos hurcolást nem szereti, bár máshol tényleg nincs semmi baja, gondolok azokra a helyekre ahol meg kellene hogy sérüljön ha odaütöm valahova. -
adam0506
csendes tag
Kedves Mindenki! A segítségeteket szeretném kérni! Dell Vostro 1015-höz keresek alaplapot, ugyanis az enyém málna szörp miatt kisült...:SS Tudtok-e ajánlani valamit, hozzá tudnék-e jutni valahol olcsóbban? Esetleg, ha vennék egy más használt gépet, aminek valószínűleg tönkrement a videó kártyája, attól függetlenül az alaplap még hasznosítható-e benne! Mindennemű segítséget fogadok!! köszönöm
-
hito
nagyúr
Ennek a 4200-nek IPS kijelzője van, vagy miért ilyen szép, élénkek a színek?
-
Chaser
legenda
Mert nem hitvány panel került bele mint sok 4300-asba Nekem is sokkal frankóbb panel volt a 12"-os D430-ban. E4300-ból 3-4 járt nálam de a hitvány még enyhe kifejezés. Más meg abból is fogott ki jót.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hito
nagyúr
Eszméletlen jó szerintem. Viszont néha csinál furcsa dolgokat. Magától rátolja az összes kontrasztot. Legalábbis olyan mintha feltekerné, aztán egy 5-10mp múlva normalizálódik a helyzet, magához tér magától.
[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
Elszakadt a dell d630 laptopom a töltőt és a laptopot összekötő kábele. Csak ezt a kábelt, lehet pótolni, vásárolni valahol??
-
adam0506
csendes tag
Dell Vostro 1015-höz keresek alaplapot!! valakinek valami ötlete? köszi
-
soldi3r
veterán
-
Tybe3e
tag
Sziasztok!
Már több mint 1 éve nyüstölök egy Dell Inspiron N7110es gépet (i5, 4GB RAM, GT525M), eddig semmi gondom nem volt vele, de 3-4 hónapja feltűnt hogy játék (illetve youtube-ozás) közben eléggé felmelegszik a RAM. Legalábbis én a 65-70°C-t elég magas értéknek tartom. Játék közben előfordult már hogy felkúszott 75°C-ig is. Egyébként a gép maga (a szériájához képest) annyira nem melegszik, 1 óra játék után is 80°C a CPU, 65°C GPU, 50°C HDD. Eddig azért nem írtam, mert gondoltam hátha elmúlik majd a dolog.
Három kérdésem lenne:
1.) Jól gondolom hogy ez a 65-70 fok magasnak számít?
2.) Lehet kapni valamiféle kisebb bordákat a RAM chipjeire? Esetleg valami mást ami segít elvezetni a hőt?
3.) Ha bővíteném a RAMot, vennék mégegy 4GB-os modult akkor lehet hogy eloszlana a két modul között a terhelés és így esetleg nem lenne olyan meleg? -
SzaboZE
addikt
válasz Tybe3e #31245 üzenetére
Ezzel a RAM melegedéssel nem sokat lehet kezdeni. Szerintem hűtőborda sem fér el rajta, túl szűk helyen vannak ahhoz. Őszintén szólva én soha nem is figyeltem ilyesmit a RAMoknál, mert ha gond van, akkor az úgyis hibák formájában megmutatkozik
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz molnarpeter #31248 üzenetére
OK, csak elfér-e a gépben? Merthogy az alaplap felé nem sok hely van a memória felületétől. Igazán szellőzni sem tud ez a belső rész.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest