Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Megnéztem is, nekem is Kazakhstan-t dob. LOL
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BigBlackDog
veterán
Szintén, nálam is (E5430). Specifikációkban viszont ott van a HUN shipping, szóval nemcsak egy 'eltévedt' termékről van szó.
-
SzaboZE
addikt
válasz cellpeti #30646 üzenetére
Az nem úgy van, hogy veszek bele kamerát, hanem cserélni kell a display hátlapot és az előlapot is (szerintem nem éri meg, de te tudod). A kamera a display kábelre rá van forrasztva, szóval azzal együtt kell beszerelni is.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Handball94
aktív tag
válasz Avicularia #30645 üzenetére
Nekem is Kazahsztán (Inspiron 5521)
-
choco01
addikt
válasz Avicularia #30645 üzenetére
Nekem is..
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
vwpolopg
őstag
válasz Handball94 #30655 üzenetére
Az enyém is az...
Computer Model: Latitude E6410
Shipping Date: 3/22/2011
Country: KazakhstanPedig nem rémlik, hogy ez a sor ott lett volna eddig... Sőt határozottan Magyarországra emlékszem... Mindenesetre 2 hete gariztattam (NBD) és semmi gond nem volt, zökkenőmentesen ment a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
-
SzaboZE
addikt
válasz Handball94 #30655 üzenetére
Nem kell vele törődni, a lényegen nem változtat
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Lehet Dell inspiron n5010-es laptophoz olyan átalakítót kapni, amivel rádugható egy 5.1 -es hangfal szett ?
-.-
-
Vasinger!
nagyúr
NBD kihívható festékkopás miatt? Drasztikusan el kezdett kopni több helyen a festék a Latitude-ről, ami nem normális fél év után.
-
csobanandras
tag
Hali!
Van egy Dell 7520-asom és arra lennék kiváncsi, hogy a hátulján azt a részt amit le lehet csavarozni, hogy elérjük a hdd-t vagy a ramokat ki lehet e cserélni mert már eléggé kikoptak a csavarok és nem akarom hogy egyszer már ne lehessen kicsavarozni. -
Vasinger!
nagyúr
válasz runner 125 #30665 üzenetére
6430-as. Körbe kopik az ezüst festék a szélein amit az előttem szóló kolléga is írt. Szerintem ez csöppet sem normális. Amikor hordozom egy elég drága tokban tartom végig ami védi végig. Otthon meg ágyon van vagy dokkolva.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Vasinger! #30670 üzenetére
Amennyire nekem rémlik anno még inspiron tulajnak is megoldották a cserét. Nem valószínű, hogy latitude-nél fognak marhulni. Nyilván nem volt tökéletes a festék, vagy a felhordás minősége. Ami nekem volt 1525 sehol nem jött le festék, pedig napi használatban van, most 4 éves. Másoknál meg volt, hogy bizonyos részeknél lejött.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SzaboZE
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz rayoliviero #30673 üzenetére
+1
És még az is érdekelne, hogy mekkora mértékű volt a kopás? Gondolom az is számít, vagy nem?
-
Krystal_s
addikt
Légy szíves segítsem valaki ! Már majdnem minden ok, de 2 zavaró dolgot nem, tudtam még megoldani.
Egyik: A Quicksetben, hiába állítom be a Hosszú élettartam módot, akkor is 100%-ra töltődik az akksi. pl 70 vagy 90%-ról is....A másik: Az egész Intel PROSet/Wireless Wifi driver + Szoftvert telepítettem már többször is(Dell,Intel oldaról is), de nálam sehol nincs olyan, hogy Intel ProSet Wireless WiFi-csatlakozás segédprogram.
A Vezérlőpultban - Intel ProSet Wireless eszközök (diagnosztika, hotspot, adminisztrálás).
A Start Menüben az Intel Proset Wirelessben van, eseménynéző, diagnosztika, részletes statisztika ,de külön Utility nincs, ami a képek alapján így néz ki.[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
A "Kazahsztán" hibáról...
Idézetek 2011. áprilisi bejegyzéseimből :"Felhívtam a Dell telefonszámát ( 06 80 016-157 ), ahol közölték, hogy ma már másnak is megnézték a Tag -et, akinél Kazahsztán van (nálam is).
Úgy néz, ki, hogy a netes adatbázisnál (amit mi is meg tudunk nézni a Dell oldalán) hibás lehet a Country bejegyzés.
Akinek fontos, hívja fel a Tag tudásával a telefonszámot, ahol megnézik a hivatalos Dell adatbázisban."
...
"Na a sajátomat is megnézettem velük (kb. hetedik hívásra vették fel).
Neten nálam is Kazahsztán van, de a hivatalos Dell adatbázisban Magyarország szerepel.
Tag alapján közölték velem, hogy az Aqua-nál vettem és N5010 típusú a notim."
...
"A Dell a saját adatbázisát használja, ami nem egyenlő a neten lévő publikus listával.
Szóval, ha bármi problémával fordulsz a Dell-hez közvetlenül, vagy márkaszervízen keresztül, akkor ők a saját adatbázisukban kutakodnak, amiben szerintem a valós vásárlási helyszín- és típus adatok vannak.
Ha nem bízol ebben, hívd fel őket és kérdeztesd le a TAG -ed alapján."Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
premete
veterán
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz runner 125 #30678 üzenetére
Nem, ez a vékony keret nem fém, ez csak díszítő elem. Alatta is műanyag van. A festék amúgy fura, hogy ilyen pöttyökben jön le, nem pedig kopik. Tehát mintha szarul lett volna megfestve, vagy nem tudom.
Én azt egyáltalán nem tartanám fair-nek, ha ezt nem cserélnék, mert tisztán látszik, meg semmi értelme se lenne, hogy nem direkt lett lekoptatva a cucc. Mindenhol máshol patent a cucc.
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést ha nem jó helyre írok! Ha esetleg Off, akkor kérlek segítsetek, hogy melyik topic-ban van a helye a kérdésemnek, és akkor átteszem...
Szóval: Van egy 2 éves Dell Inspiron N5010-es laptopom, és szeretnék bele venni egy 32-64GB között SSD-t. És azt szeretném megkérdezni, hogy jelenleg melyik az-az SSD ehhez a laptophoz ami az ár-érték arányban a legjobb?
Valamint hol kapok hozzá HDD caddy-t?Előre is köszönöm ha válaszoltok!
Szép estét!
-
runner 125
nagyúr
válasz HollywoodBoy #30681 üzenetére
Kb. bármelyik számtech. boltban, itt aprón, vagy a legolcsóbban ebay-en.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz runner 125 #30680 üzenetére
Majd holnap csinálok, mert így estefelé már kicsit kevés a fény.
-
HollywoodBoy
tag
válasz runner 125 #30682 üzenetére
Köszi! Rögtön át is teszem a kérdésemet!
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
adott egy XPS 15 z, ami olyan problémát produkál, hogy pl. e-mail írés közben egyszer csak egy pittyen egyet és valahova, egy random helyre elugrik a kurzor; onnan ír tovább.
Marha idegesítő probléma, főleg ha nem figyeli/veszi észre az emberfia időben.Mi lehet a gond?
-
SzaboZE
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz runner 125 #30680 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz Vasinger! #30691 üzenetére
Úf, ez durva, pláne egy ilyen kategóriájú Latitude-nél.
Azonnal garanciáztatnám.Na erre kíváncsi leszek én is, bár direkt plüss bevonatú belső fakkos Dell táskát vettem hozzá.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz runner 125 #30692 üzenetére
Majd ha lesz olyan időszakom amikor több napot is itthon leszek és semmi dolgom nem lesz legariztatom, addig meg had kopjon. Ha ennyivel legariztatnák, akkor később kopottabban is lefogják.
Csak mostanában nincs sok időm erre...
-
-
-
SzaboZE
addikt
válasz mghltm #30695 üzenetére
Az tényleg tipushiba volt, cserélték is, csak az utóbbi időben az ilyen "cosmetical issue" kategóriában a dell elég szigorú lett. Főleg a szervizpartnerei felé.
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet hozzájutni ilyen "refurbished" Dell géphez, ami itt az oldalon is található : [link]?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest