Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
7ER
aktív tag
válasz zlotty #31393 üzenetére
DELL Inspiron N5110 Notebook Driver installálási sorrend:
1.CHIPSET:
* 1. Intel HM67 Express Chipset Family* 2. Intel Management Engine Interface
3. Intel Turbo Boost Technology
Csak Core I5 és Core I7 esetén.2. AUDIO:
* IDT High Definition Audio Driver IDT 92HD87B1
Javasolt változat: AUDIO_IDT_W7_A03_SETUP-8H18M_ZPE3. GRAPHIC /VIDEO/ VGA:
Hármfajta videokártyával kerül forgalomba.
* 1. Intel HD Graphics 30002. AMD ATI Mobility Radeon HD 6470
2. nVidia GeForce GT 525M
4. ETHERNET / LAN / CABLE PORT:
* Realtech RTL8105-VB 10/100 Ethernet Controller5. QUICKSET:
* Dell Quickset Aplication (R314287.exe)6. NETWORK:
* 1. DELL Wireless WLAN 1503/1502 Half Mini-Card1. DELL Wireless 1702 802.11 B/G/N, BT0+HS
1. DELL DW1701 802.11 B/G/N
2. Intel ® WiMax Link 6150 (GSM Modul)
7. USB:
* Renasas USB3.0 Host Controller (14994) For DELL Inspiron N5110
3.0 (kék színü) USB csak a drájver installálása után működik.8. TOUCHPAD:
* DELL Inspiron N5110 (Alps) Touchpad Drivers9. WEBCAMERA:
* DELL_SX2210-MONITOR-WEBCAM_SV_RC1.110. CARD READER:
* Realtek RTS5138 Card Reader For DELL Inspiron N511011. WIRELESS:
* Intel Wireless Display Connection Manager Application -
csobanandras
tag
Hali!
Van egy Dell 7520-asom (HDD SSD-re lett cserélve) és egy folyamatos ciripelő hangot hallok mindig ha közel hajolok. Nem tudjátok mi lehet az?SZERK: ha a ventik nem mennek akkor is hallom
[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
-
kk831228
addikt
válasz premete #31395 üzenetére
Így értettem én is nem úgy hogy nem jók a driverek.. Értsd jól!!!!!
Persze illene tudni csak nincs ráírva... Mondjuk aida mutatja Ja és a diesel autóra rá van írva egy pár helyre...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
attiati
veterán
Hol tudok utánanézni a Dell gépekben levő kijelző / panel pontos típusszámának?
Van erről valami lista?Adott egy dp/n: 0wjh2r számú panel, amit E4300-ba szereltek. Nagyon érdekelne, hogy ki ez, mi ez?
Alig van róla infó a neten, amit találtam, ott a felbontás sem egyezik (1366*768) és Vostro szavak társaságában tűnik fel.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz attiati #31411 üzenetére
Megnézed Aidával, nálam például ezt írja: LG Philips LP125WH2-SLB2
Utána rákeresel google kiadja rá, hogy:
Product Name: New Slim LED Screen for LG Philips LP125WH2-SLB2 SLB1 12.5”HD WXGA
Product DetailsNew Slim LED Screen for LG Philips LP125WH2-SLB2 SLB1 12.5" HD WXGA
Type: LP125WH2-SLB2 SLB1
Brand: LG Philips
Size: 12.5 Inch
Resolution: WXGA HD
Pixels: 1366*768
Data connector: 40 pinS Connector(Located on bottom right when looking from back side of the screen)
Backlight type: LED BlackLight
Screen Finish: glossy / Matte
Screen Type: IPSEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
attiati
veterán
válasz premete #31412 üzenetére
megnézettem
ID: AUO5024
gyártó: FM736, B133EW05
itt van a gyártói datasheet-jeEz már egy cserepanel a gépben. De azt hol tudom lecsekkolni, hogy a Dell E4300-akban eredetileg is ilyen panel volt?
-
-
premete
veterán
válasz attiati #31415 üzenetére
Annyira azért nem rosszak, volt olyan elitebookom és x200T tablet, aminek sokkal rosszabb volt a kijelzője, az e4300-asé nekem megfelelt (ha nem is olyan, mint a mostani IPS, illetve az XT2 transflektívje volt).
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
kk831228
addikt
válasz attiati #31415 üzenetére
én nagyon örülnék ha egy ősrégi kijelző lenne a laptopomba... :-) legalább normális szinek és betekintési szögek lennének... mert kb 5 éves laptobba jobb kijelző van mint az újakban. (nem felbontásban persze)
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
FehérHolló
veterán
Az E6520-hoz Win 7 Professional x64 angol oprendszer telepítő letölthető valahonnét?
Nem, nem warez. Nem adtak hozzá, mert elvileg fenn van valahol a neten. Kulcsom van hozzá természetesen.
csobanandras: Az adapter, vagy a töltőáramkör. Öcsémnek cserélték ilyen miatt az adaptert.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
premete
veterán
válasz FehérHolló #31418 üzenetére
Kulcsot nem kér az oem, töltsd le és tedd pendrive-ra, majd mehet fel.
-
FehérHolló
veterán
válasz premete #31419 üzenetére
Köszönöm!
Ha nem kell kulcs, akkor miért van oda biggyesztve arra a bizonyos helyre matricástul?
Ezeket a gépeket csak ilyen oprendszerrel árulták anno. De akár tag alapján is egyértelműen megállapítható, hogy mi jár hozzá. Minek akkor még a matrica is?[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Migi
csendes tag
Sziasztok!
Win8 óta nem mükszik a képernyő kikapcsolója az inspiron n5110-emen. Quickset elvleg nincs rá, mit kéne beálítanom, vagy leszednem, hogy működjön? -
7ER
aktív tag
válasz premete #31419 üzenetére
Van egy kis tévedés. az -OEM- Windows is kéri a kulcsot. Csak abban az esetben nem kér kulcsot, ha az install már manipulált. Egyébként az -OEM- jelentése itt olvasható el Ezért van az, hogy a Microsoft előbb-utóbb "letiltja" a Windows-t.
-
-
premete
veterán
Volt vagy 20 Dell Latitude-om, és még vagy 50-re telepítettem Dell Oem windows 7 Professionalt/Ultimate-t, egy sem kért kulcsot, automatikusan aktiválódott, bekerültek a Dell hátterek, Dell user logo, Dell support telefonszámok.
Ne keverd a teszkógazdaságos inspironokkal, amiket windows nélkül vesztek, nézz majd meg egy Latitude telepítést, ha valaki megengedi.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz FehérHolló #31424 üzenetére
BIOS-ban van, ha beteszel egy vadiúj ssd-t, akkor sem kér kulcsot se a tiéd, se az enyém, ha a Dell OEM lemezt/pendrivera kiírt változatát használod, ilyen lesz feltelepítve:
-
subidu
tag
Az 5 éves Dell Xps M1530-asomat egyszer telepítettem újra a hozzá kapott Vistával, de nagy megdöbbenésemre nem kért aktiváló kódot. Ez nem recovery lemez volt, mert a Media Guidot kihagytam belőle.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
troly
tag
sziasztok!
Ma vettem egy dell 7520-ast.
Aztán a visszajelző ledek az elején nem világítanak. Azt ki lehet valahol kapcsolni meg vissza vagy vihetem a laptopot vissza az üzletbe?Segítséget előre is köszönöm.
"Ha poros a PC, ne mosd ki slaggal !"
-
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok újra.
Többször hallottam már, és a napokban olvastam is valahol, hogy a Delleken már ki lehet terjeszteni a garanciát. Egy N5110-ről lenne szó, most 2 éves, még 1 év van rá alapból. A kérdésem az lenne, hogy milyen módon, és mennyiért lehetne ezt megtenni? Illetve mikor kell? Nem késtem még el vele? Igaz az, hogy összesen 5 évet lehet rá venni? Tehát +2 évet adnak, ha fizetek?
Köszönöm.
www.dongosofor.hu
-
addikt
Sziasztok, notebook.hu-ban vettem dell inspiron-t kicsit több, mint 2 éve 3 év garral. ma meghalt (7síp, fekete képernyő) hova kell vinnem? notebook.hu-s szerviz elvileg átveszi garanciális időn belül, de nem tudom, hogy ez a 2 év szervizgarancia idejére is vonatkozik-e.
( szerviz@notebook.hu -ra nem létező cím jön vissza a notebook.hu-s mail szervertől, pedig a honlapon ez van megadva.)It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz sdombi #31437 üzenetére
1, köszönöm
2, ebből mi lesz?
meg hol csörög?Dellnél. nem NBD garancia, nem fognak kijönni és azért az se mindegy hova kell majd vinni.[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Chaser
legenda
válasz premete #31430 üzenetére
Ahan, most már ezt is tudom
huszi.gyb: Ez már elég régóta így van. 1 v 2 évet vehetsz, maradhatsz szervizgarnál, vagy kiválthatod NBD-re is. Amennyire én tudom még gar lejárta után is lehet gart venni, csak akkor már jóval drágább és talán be is vizsgálják előtte a gépet?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
huszi.gyb
senior tag
Még egy kérdés... Gondolom az akkura nem lehet garanciát venni. De a bővítés után a garancia ugyanúgy teljes körű lesz? (pl. töltőre is?)
Köszönöm.www.dongosofor.hu
-
addikt
válasz huszi.gyb #31445 üzenetére
persze nem sürgős, csak most vittem gariztatni 9 hónappal gari vége előtt és persze alaplapcsere, ami garin kívül nagyon nem lenne olcsó, szal elgondolkodtam.
btw. infó azoknak, akik rákeresnek ebben a topikban:a CHS-hez tartozó C-szervizbe simán lehet vinni a gépeket garanciális javításra, nem kell előtte Dell-t hívni (bár utóbbi gyorsabb lehet)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
FRENK1988
veterán
Melyik latitude-be lehet tenni msata ssd-t? 5430-at nézegetek
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
huszi.gyb
senior tag
Igen, én is ezért kezdtem el gondolkodni, hogy mi is legyen... Nekem még van ~1 évem, de örülnék ha a gép még 3-at kibírna. Ahogy néztem a HW bőven jó lesz. Most se vennék sokkal komolyabbat, és az árak se mentek le annyira. Anno tokkal-vonóval (táska, USB szett...) 190-ből megállt...
Azóta kapott egy 64Gb-os SSD-t és +4Gb ramot. Persze, lehetne jobb, de ezt sem használom ki 80-90%-ban. Néha GTA4-ezek az kicsit akad itt-ottSzóval ha még 3 év gond nélkül fog telni, akkor azt mondom nagyon megérte Ahogy számolom havi 4000Ft-ba lesz a gép ha 30-ból megúszom a 2 év garit...
www.dongosofor.hu
-
sdombi
tag
Nem tudom nézte-e valaki mostanában a dell suport oldalt, de amikor megnéztem a service tag alapján a system configuration résznél a components-t, hát iszonyat megbonyolították a dolgot. Laikusként nem nagyon tudom értelmezni, hogy akkor most mi van és mi nincs a gépemben, mert a parts numberekhez tartozó description gyakorlatilag használhatatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest