Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
-
nagyúr
válasz diablo1984 #105712 üzenetére
Pedig fél deci tömény már 10 éve is 4cl volt a "jobb helyeken".
-
tahepa
senior tag
-
Peti78
őstag
válasz tahepa #105715 üzenetére
Nem rossz, nem rossz! Elég sekély ugyan, de legalább hamar felmelegszik. A lányok nehezen bírják a hideg vizet
Köszönöm!
(#105714) aryes Ma az igazán jó helyeken felest kérek, és azt is adnak[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Debrecenben hol lehet ventillátor pillangószelepet 100 mm méretben venni? Böszörményi boltot találtam.
Illetve ebből melyik a jobb a műanyag vagy a fém?
Műanyag,
Fém[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
rabtibus
tag
válasz dewil666 #105718 üzenetére
szia, a Mixvill-ben van két fajta is : ez az egyik és ha jól emlékszem !? ilyen is van készleten
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz rabtibus #105719 üzenetére
Szia!
Első nem jó mert a szél mozgatja (ilyen van) a második meg a venti végére kell.
Olyanra lenne szükségem ami csőbe helyezhető és pillangó.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
-
Peti78
őstag
Hol kapok Debrecenben ilyen, vagy funkciójában megegyező tapadókorongot? Illetve autóba kábelelvezetésre alkalmas tapadókütyüt?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Atomantiii
addikt
Keresek két makkos bontott, de jó állapotú cserepet úgy 100-200 db-ot, lehetőleg Létavértes - Hosszúpályi környékén.
Ezt a fajtát, nem tudom pontosan hogy hívják.
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Próbálkozott már valaki a Diginél valami kedvezményes csomag elérésére.
10 éve vagyok a Digi előfizetője és a minap megkeresett a FILP egy jó ajánlattal. Gondoltam, hogy ugyanazt kapnám mint most a Digitől csak olcsóbban. Írtam a Diginek, hogy milyen ajánlatot kaptam és, hogy mint 10 éves előfizetőjük tudnának e valami hasonlót ajánlani.
A farncokat!!!!!!
Semmit nem ér a cégnek a régi hűséges előfizető!
Még ajánlgatja az HBO meg a DigiFilm csatornákat.
A Digi is csak olyan mint a bankok, csak addig vagy jó amíg a tinta megszárad a papíron.Ha esetleg van olyan, akinek sikerült valami jó csomagot kialkudni a Digitől, akkor az küldjön már egy privátot.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Popes
őstag
válasz schulc99 #105728 üzenetére
Digivel még nem meccseltem(mert itt nincs ) viszont a Telenornál, UPC-nél, T-home-nál, és legtöbb szolgáltatónál úgy működik hogy vagy az ügyfél szolgálaton vagy telefonba ki kell mondani a bűvös szót hogy "lemondom", addig egyik sem ajánlhatja fel a kedvezményes csomagot. Általában behazudják hogy X ideig nem köthetsz új szerződést ha lemondod, +mindenféle hátrányokat, de ha mégis lemondod érdekes módon egyből jönnek a kedvezőbb ügyfélmegtartó csomagok.(és még azokból is lehet alkudni )
Mondom a digivel még nem próbáltam de eddig minden szolgáltatónál így működött. (és ha jól tudom, még lemondás után is visszakozhatsz egy ideig ha mégsem így van)Deus ex machina
-
wwhy
veterán
válasz Popes #105731 üzenetére
Több mint 15 év után bontottam fel májusban a T-vel az internet, tv, telefon hármas csomagot. Azt se mondták, hogy félkalap, nemhogy még jobb ajánlatot tettek volna... Kinyomtatták, aláírtam, cső. Elég volt.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #105729 üzenetére
statisztikailag 6x annyi ráfordításba kerül megszerezni egy új előfizetőt, mint egy meglévőt megtartani.
Ebből azt gondolná az ember, hogy milyen logikus lenne inkább a jelenlegi előfizetőknek kedvezni.
Mégis inkább kedveznek inkább egy újnak, mert Mo-on az árral be lehet vonzani az embereket és még van szabad préda, mert rengeteg ember még pre-paid mobillal és 10MB alatti nettel rendelkezik.Külföldön már más a szemlélet, kiforrottabb a szolgáltató - előfizetői viszony, nagyobb a verseny és az előfizetői piac is telített, az igény is túllépett a "legolcsóbban legtöbbet" gondolkodásmódon.
Így az előfizető is hajlandó áldozni egy kedvező szolgáltatáskörre, a szolgáltatói is hajlandó kedvezni, így működik a baráti viszony.
UK-ban már 2010-ben hozzám akart vágni a three egy iphone-et ingyen 2 év hűségre, havi 10 fontos előfizuval. Itthon a Voda 10 év előfizetés után adott volna 2 (azaz kettő) ezer Ft kedvezmény ha újra teszek hűséget.Amíg Mo-on egy internet + telefon + TV + mobiltelefon + lakásbiztosítás + egészségbiztosítás elviszi egy átlag pályakezdő bér 10-15%-át, addig marad a jelenlegi szemlélet.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
válasz #05304832 #105729 üzenetére
Az én gondom, hogy albérletben lakom és mindenhez a főbérlő kell, pontosabban az írásos beleegyezése.
A 10 éves előfizetés az én nevemen van és a legelsők között kötöttem meg Debrecenben, de őket nem érdekli.
Nem tehetem meg sajnos, hogy szolgáltatótól szolgáltatóhoz ugrálok.
Attól tartok, hogy ha be is megyek felmondani, akkor nem lesz olyan szerencsém mint Neked és simán elfogadják a felmondásomat. Akkor meg mehetek a a főbérlőhöz, aki nem igazán szeret ilyesmivel foglalkozni.
Mivel most nagyon felhúztam magam, így nem akarok hirtelen felindulásból dönteni, még alszok rá egyet és lehet, hogy megjátszom a felmondást.
Az a baj ezzel az országgal, hogy a nyugathoz szeretne tartozni, de gondolkodásban még mindig keleti.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
törölt tag
Dobozin másnak is kínlódik a Digi net?
-
schulc99
aktív tag
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy fogorvosi körzetet hogyan találom utca szerint?
Borbíró tér fogorvosi körzete érdekelne.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Zola007
veterán
válasz dewil666 #105747 üzenetére
keresővel
[link]
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
valaki foglalkozik innen falmászással?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Renault, Dacia topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest