Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KngAlex
tag
Eladó Gigabyte GTX 460 1 GB 256 bit-es videókártyám, vagy cserélném kissebb fogyasztású kártyára.
-
xuldar
addikt
válasz elfelejtette #105849 üzenetére
Pontosan ezért nyitják a város nyugati felén ezeket az üzleteket, amiért te sem mennél át a városon. A lakosság túlnyomó többsége a lakótelepeken koncentrálódik. Tócóskert, Újkert, Vénkert, ezért célszerűbb melléjük építeni, nem a ritkábban lakott keleti végre. Ugyanakkor a Lidl szerintem nagyot húzott a Faraktár utcai üzletével, mindig zsúfolásig tele van, akármikor megyek. Kíváncsi lennék egy kimutatásra, mekkora forgalmuk van az ország keleti felében lévő többi üzletükhöz képest.
Ikea: Állítólag tervezik, hogy valami depót építenek ide, ahol a neten rendelt cuccokat lehet átvenni. Ez sem lenne rossz, még mindig jobb, mint felmenni mindenért. Persze élőben más lehet egy termék, mint a netes képeken. Erről a depóról tud valaki valami érdemlegeset?
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
dobolan
senior tag
Azért egy IKEA nem egy élelmiszerbolt, ahova mindennap bemész. Én nyugati részen lakom, de szerintem még Böszörménybe is kiautókáznék néha, ha ott lenne IKEA...
-
Zola007
veterán
válasz xuldar #105852 üzenetére
a Faraktár utcai bejött nekik, 4 Lidlben jártam eddig többször, de ez a legforgalmasabb
Azonban felvehetnének délutánra még vagy 1-2 részmunkaidős pénztárost
Volt hogy miután 5 perc alatt összeszedtem mindent, 20 percet álltam a pénztárnál, mert ugyan 3 pénztárnál nyomták, de mindegyiknél 6-8 méteres sor állt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bobace
addikt
Sajnos így van, bár én tudtam, mikor a keleti részen vásároltam házat, hogy nem lesz fenékig tejfel az infrastruktúra, de hát nyugaton kétszer annyi volt ugyanez.. Mondjuk még akkor a LIDL sem volt, annak nagyon örülünk, odaszoktunk, és jobbnak is tartom, mit a többit, ha meg nagy bevásárlás, akkor átmegyünk a Metrohóz. Azt is figyelembe kell sajnos venni, hogy a keleti részen bár hatalmas terület, de kevesen laknak, így kevésbé éri meg, gondolom... mondjuk ugyanez munkahelyekre is igaz, dél, nyugat, észak, na ott vannak az ipari parkok, kelet nuku ebből a szempontból is...
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Peter Pan
csendes tag
Üdv!
Egy kis help...
Debrecenbe szerintetek lehet kapni valahol lítium gombakkut?
(ML2016) órába szeretném.
Pesten kapható, esetleg nem jár valaki a Conrad-ba?
[link]
P.P.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz inkubator #105752 üzenetére
Szerintem már sehol.
Nekem is most kell majd vinni, de én meg a felnim miatt parázok
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
sto1911
veterán
válasz PindurAnna #105859 üzenetére
Mi a gond a felnivel? Mutatsz egy kepet?
-
bul07
nagyúr
válasz bobace #105857 üzenetére
Megértem a problémádat (irónia)
Nekem aztán tök mindegy lenne hol nyílna Debrecenbe, mit számít hogy 65 vagy 67km kellene autózni érte
Mondjuk nekem a legjobb lenne Nagyváradon remélem Romániában is fejlesztenek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Atomantiii
addikt
válasz Peter Pan #105858 üzenetére
Pár éve még a Media Marktban is láttam ilyen elemet, próbáld meg valamelyik akkus boltban mondjuk a Széchenyi utca végén szerintem tudnak szerezni ha nincs is.
Az én Casio órámba is ilyet vettem kettőt jó pár éve csak már nem emlékszem honnan. A Conrad nem egy olcsó hely szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz sto1911 #105860 üzenetére
6J*16 H2 ET50 a szabvány gyárilag, nekem meg 7J*16 H2 ET35 van 2,8mm-re szélesebb..mint a gyári
Fotóm most nincs amin jól látszana..Szerelőm szerint még a hátsó szélvédőn a sötét részben felül levő kb 8centis kör klub matricám is le fogják vakartatni..pedig abban a sávban nem is látok ki mert ott van a tetőkárpit vele egy vonalba
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
ViragL
tag
Van 5 darab 5000 Forintos J.Press vásárlási utalványom, amit nem akarok felhasználni. Ha érdekel valakit, keressen privátban, megbeszéljük az árát.[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz PindurAnna #105863 üzenetére
"Szerelőm szerint még a hátsó szélvédőn a sötét részben felül levő kb 8centis kör klub matricám is le fogják vakartatni..pedig abban a sávban nem is látok ki mert ott van a tetőkárpit vele egy vonalba."
Kollégám most volt vizsgáztatni, volt egy pár centis matricája a hátsó szélvédő jobb alsó részén, azt is lekaparták róla. Persze megoldotta mert szerzett másik matricát.
-
Dan-szan
senior tag
válasz xuldar #105852 üzenetére
Szia!
Én március végén érdeklődtem náluk ez ügyben,akkor semmi konkrétumot nem tudott mondani csak annyit hogy a nyár folyamán tervezik valamikor kipróbálni/bevezetni. Azóta változott e valamit a helyzet nem tudom,ha van Fb-d (nekem nincs) akkor az oldalukon talán frissebb infót tudnak adni és ha érdemes itt is tájékoztathatsz bennünket.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
nagyúr
Citizen AT8130-56A (Promaster Sky)
Bontatlan ASUS ROG Cerberus gaming headset
WD Blue 1TB WD10JPVX(7 órát ment!)
Valamint van egy Canon PIXMA iP1900 nyomtató,már rég nincs használva,a patronok beszáradtak.Maga a gép hibátlan,szerintem 50 oldal sem lett nyomtatva vele.Hajdúböszörmény közelében van.
Akit érdekel,írjon privátot. -
törölt tag
válasz bobace #105857 üzenetére
A Lidlben viszont megtanulhatnának rendet tartani. Félelmetes mennyire össze-vissza van minden. Akárhányszor bementem eddig bármelyik áruházukba, a felét nem találtam meg annak, amiért mentem. Úgyhogy szépen visszapakoltam azt is, amit addig levettem a polcokról és otthagytam őket a halálba. Eszem ágában sincs átforgatni az egész hóbelevancot többször is, csak mert ők trehányak és lusták rendet tartani.
-
Sanyabá
senior tag
Debrecenben hol lehet Aprilia sr motoralkatrészeket vásárolni?
Mikepércsi úton megszűnt az Aprilia kereskedés.A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
Sanki
addikt
válasz Atomantiii #105879 üzenetére
Sajnos a többség nem ilyen.
-
törölt tag
Szükségem lenne 1 tekercs nádszövetre 2m magasságal.
A város északi oldalán, a 35-ös úthoz közel, vagy inkább Józsán hol lehet jó áron hozzájutni? Háztól is jó, nem kell blokk.
Bicajjal szeretném elvinni, ezért fontos a távolság.
Telefonszám sem baj ha van a helyhez, főleg ha nem kiguglizható...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #65675776 #105883 üzenetére
Ha nem mész oda többet, ahol ezzel a trükkel élnek, előbb-utóbb éhen fogsz halni.
Én eléggé tudatos vásárló vagyok, és ha célirányosan megyek, én is mindig szidom őket, de nem tehetem meg, hogy ne menjek vissza, mert szeretem az ottani dolgokat.
Ráadásul én sokszor kimondottan szándékosan centiről centire végigjárom a boltot, mert keresem az újdonságokat, szóval trükközés nélkül is körbemennék. -
törölt tag
válasz Mikulásbá #105885 üzenetére
Attól függ, hogy állsz hozzá.
Én jellemzően tudok bánni az emberekkel, köszönés, és kis mosoly mellé elmondom, hogy hülye vagyok és nem látom az akciót, vagy nem találom a tormát akkor olyan szófordulatokat szoktam használni ami miatt nekem szoktak segíteni.
De jellemzően a "hun van a izé az amit keresek" jellegű megnyilvánulásokat nem csípik az értékesítők, akkor van egy ilyen látszólag irányadó, de jobban belegondolva az összes sort felfogó iránymutatás, és aki hülye kommunikálni, az oldja meg. -
-
Salex1
őstag
válasz #33253120 #105881 üzenetére
Alsó-Józsán a Tokaji utcán van egy kis mindenes bolt, ott vettem pár éve.
Daa-raa: Én szeretem a LIDL-t, általában ott vásárolunk, jók a saját márkás termékeik is. Az alapvető dolgok helye nem változik, sőt szinte bármelyik áruházba mész be, ugyan ott találod. Az akciós termékeket középen a kosarakban viszont tényleg keresgélni kell, még az egy kategóriájúakat sem rakják egymás mellé.
-
zolikaDB
veterán
válasz PindurAnna #105863 üzenetére
-
Atomantiii
addikt
Ilyen oromszegély lemezt amin a berajzolt rész 9 cm magas lehet kapni készen vagy hajlíttatni kell?
Ha minden igaz a Rigó utcán van valami bádogos bolt csak még nem volt időm elmenni hozzájuk, gondoltam megkérdezlek titeket addig, hátha valaki járatos a témában.
-
bobace
addikt
válasz #05304832 #105897 üzenetére
"A hentes áru mindig nagyon szép"
Remélem ebben tényleg változtak, és igaz, mert régebben kifejezetten tilos volt hétköznap hentesárut venni ott. Mit el nem követtek egy darab hússal, hogy szép maradjon, ha a pultok mesélni tudnának
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest