Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zuzu
csendes tag
Sziasztok
ESSENTIAL elliptikus tréner Eladó. [link]
Vadonat uj
Dobozában garanciával ami 24 hónap a Decathlonba.[ Szerkesztve ]
-
arpeen2
senior tag
Debrecenen belül hol érdemes Ytong téglákat venni? Kedvező ár/nagy választék érdekelne
-
Zola007
veterán
Mikepércsi úti Tescoban jár a napokban valaki?
Egy ételesdobozt kellene megnézni, kapni-e még.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
T.Mihály
újonc
Még eladó,
Lenovo A606 4G kártyafüggetlen telefon, szép állapotban. 17 k. -
stb123
tag
-
dewil666
őstag
válasz bobace #106609 üzenetére
Nem olyan nagy csoda. Én most vettem külső szigeteléshez alapanyagot az említett két helyről.
A Zsiráfban csak a nikecell volt olcsóbb a többit mind a Gulyásban kaptam meg jobb árban.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Nooki
tag
Eladó
Msi G41M-P28 alaplap(775/DDR3)
+ E5700 Pentium dual Core 2*3GHZ processzor
+ 2GB DDR3 memória
Az egész együtt 7000FtSamsung 250GB Sata2 HDD 2490Ft
Samsung 320GB Sata2 HDD 2990Ft -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne akkor van egy jó pár eladó FARMEREXPÓ JEGYEM 1000ft/db.
Privátban lehet keresni![ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
mezis
félisten
Üdv.!
Íves zuhanykabin ajtóhozhoz görgőt hol lehet beszerezni ?
[ Szerkesztve ]
mezis
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Zsoleszhun
addikt
válasz mezis #106615 üzenetére
A Lagunalux-ban aranyáron, 1500-2000Ft/db de legalább készleten van.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Gyorsba keresek CPU hűtőt 1151-es foglalatra 5000Ft környékén, akinek lenne mai vagy holnap reggeli átvétellel jelezze priviben.
[ Szerkesztve ]
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Peti78
őstag
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
7Sony7
addikt
Üdv. Vennék egy Ilyesmi textil nadrágövet, de itt pl azt írják, hogy kinyílik magától. Nem tud valaki hasonlót olcsón, ami jó is?
Peti78: Itt még nemigen, én a Haonon láttam...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
mezis
félisten
-
DrojDtroll
veterán
IBM modell M-et keresek.
-
törölt tag
A T-home a kombinált (IPTV, Net, Telefon) előfizetésekhez milyen boxot ad jelenleg? (A T oldala tényleg ennyire hulladék? Azonosítási kísérletet ír, és az égvilágon semmit sem hajlandó megjeleníteni. Edge alatt In Private-ban legalább az alap oldal megjelenik, sima módban meg még az sem.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok! Tudtok Debrecen közelében minőségi és olcsó gokart pályát?
-
bul07
nagyúr
válasz #65675776 #106627 üzenetére
Attól is függ hogy milyen hálózatra kéred a szolgáltatás optikára koax-ra VDSL-re mást ad
Néz rá a Flip csomagra
4000Ft-ért 120-as nett, 130tv csatorna, vezetékes telefon(vezetékesre ingyenes, más hálózatba 5Ft)Ott megy ez a csomag ahol a Telekomnak van optikája vagy Koax hálózata
Ha nálunk lenne egyből váltanék
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz bul07 #106630 üzenetére
Akar a halál átmenni a T-hez. Haveromék kötteték be most, mert nincs más a környéken. Böszörményről van szó egyébként. Elég komoly, hogy egy olyan szerencsétlen modemet kapnak, aminek nincs LAN kimenete, így csak WLAN-on tudnák használni, csak az meg olyan fos a boxban, hogy kb semmire sem jó. Gondolom ilyen esetben a routert a box elé kell rakni ha kábeles összeköttetést akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #65675776 #106631 üzenetére
Messze nem ők a legrosszabbak
Minden a hálózat minőségétől függ az meg helyi tényező
Nálunk nem régi 2011-es átadású VDSL2 hálózat van és beton stabilEgy haver átment egy kis szolgáltatóhoz(Győr környéke) mert olcsóbbak, nem olvasta el az apró betűket és kiderült hogy 200GB a limit és utána lassít
Gondolhatod hogy a mai világban mire elég ez , mikkor mondjuk a BF1 játék már majd 70GB és ez csak egy játék (legálisan persze)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
stb123
tag
Keresek 4-8-16 GB-os micro sd kártyát! Ha van valakinek eladó, privátban várom a jelentkezését! Kp., vagy egy ilyen fülhallgató a fizettség!
-
nagyúr
válasz Irmscher 353 #106632 üzenetére
Az Apolló parkolóház úgy ahogy van zárva van, úgyhogy nem tudom... Amúgy én épített pályára gondoltam.
-
-
nagyúr
válasz perge666 #106636 üzenetére
Én tegnap voltam Miskolcon az Avalon parkban, igaz elektromos, de kétüléses gokartban ültem a fiammal, és nagyon nagy élmény volt, nagyon tetszett a pálya is.
Csak nagyon messze van. Máriapócs kicsit közelebb van, és olcsóbb is, köszi a tippet! Esetleg vki tud még közelebb? -
nagyúr
válasz Irmscher 353 #106639 üzenetére
Utánanézek, hátha csak a parkolóház zárt be (lehet, hogy olyan jól bejött nekik a gokart, hogy a nagy autókat kizárták? ).
-
copass
veterán
válasz DrojDtroll #106626 üzenetére
nemrég adtam el neked egyet...
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
probizz
tag
-
Irmscher 353
aktív tag
-
dbius
veterán
válasz Irmscher 353 #106647 üzenetére
Pedig amit említettem, az valóban ott van, most rá is kerestem, üzemel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest