Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz dbius #107049 üzenetére
Köszi, ezekben is voltam.
Egy adott méretet keresek ~40x20x20 legalább 3 zsebbel, de csak olyan volt ami nagyobb vagy nincs rajta külső zseb.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz Zola007 #107046 üzenetére
Én a Csapó utca elején a Csapó - Dósa kereszteződésében találtam olyat, amit kerestem. Két táskabolt van egymás mellett, egy drágább (talán Your bag?) és mellette egy kis maszek. Na ott. Utána van a két százas bolt.
Family Center elég nagy bolt a Segner téren, és ott most még kiárusítás is van.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz lamiki #107052 üzenetére
azokat már végigjártam, semmi használható
(#107053) aryes : azok is mind pipa, ott sincs, pedig ott mindig találtam valamit
ilyesmit keresnék, ebayen van, de egyik eladó se hajlandó lemérni a belső méretetét, csak bemásolják válaszban a külső méretet, ami a hirdetésben van. Olvasni én is tudok, csak nem arra lennék kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rayoliviero
veterán
Samsung Galaxy S7-hez keresek tokot.
-
bul07
nagyúr
Ha van olyan köztetek aki szokott eltenni külön szériás érméket, akkor most érdemes a FINA-s 50foprintost keresni, most jelent meg szép számmal a boltokban
Tesco-ban ilyeneket kaptam visszajárónak, vagy 5db el is teszek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
válasz Atomantiii #107058 üzenetére
Mivel én nem gyűjtöm, már többet is kaptam visszajáróban...
-
válasz Atomantiii #107061 üzenetére
Sógorom is gyűjti ezeket a ritka érméket, sőt volt már olyan is hogy a zsibin vett 50-est 200-300ft-ért.
Már énis kaptam visszajáróba ilyen érméket, de én neki adtam. -
bul07
nagyúr
válasz Atomantiii #107058 üzenetére
Ma a Berettyóújfalusi tescoba kaptam
Pénztáros monda hogy volt olyan hogy felbontott egy rolnit és csak ilyen volt benne
Nekem megvan minden 50forintos verzió mind a 8 egyedi
Van még az említett fejes százasból is és van a fejes húszasból is, és maradt 1992-es ezüst tartalmú kétszázasból is, ezt még a ballagásomra kaptam
Szekrény mélyéről még biztos elkotornék páratViszont nincs a fejes tízforintosból, azért adnék vagy 3-400Ft-ot, ha van valakinek írjon rám
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
xuldar
addikt
válasz bul07 #107063 üzenetére
Én is gyűjtöm, mindegyik 50-esből van, meg a 20-as. A 10-es és 100-as érméket meg olyan régen bocsájtották ki - és csak 1 millió példányban, hogy ma már esélytelen beszerezni őket.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bul07
nagyúr
válasz Atomantiii #107064 üzenetére
Hát annyira nem gyűjtöm
(#107065) xuldar
Régen hahaha
Nekem volt hogy olyan százasból volt a zsebembe vagy 10db, csak ugye akkor még fene se gondolta hogy ritka lesz, és ha úgy alakult fizettem vele
Volt hogy hó végi elszámolásnál 50-100db olyan fejes százas volt a csomóba
Bár lehet volt több is mi mert ilyen apró pénz számolóval dolgoztunk(miénk csak kézi volt) , volt hogy olyan nehéz volt a pénzes zsák hogy én a 140kilómal alig bírtam megemelni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
Leadtunk egy kerti gépet javításra olajzási problémával egy hivatásos kerti gép szervizbe.
Mikor tesóm hozta el, mondta a szervizes hogy 2 ezer Ft lesz.
Mondja oké, mi volt végül a baja?
Valami olyasmit várt, hogy olajszivattyú, tömítés, gumicső, stb, de olyan választ kapott rá, hogy azt hitte, dob egy hátast.- "Kér róla számlát?"
Nem kérek, miért?
- "Ha kér róla számlát, azon le lesz írva mi volt a baja, akkor 7ezer Ft. Ha nem kér róla számlát, akkor 2ezer Ft és kész van a gép"[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zola007 #107067 üzenetére
Hehe... Tipikus.....
Bár böszörményben adtam le egy nagyon kínai láncfűrészt, nem Debrecenben, a hiba oka rossz benzinkeverék miatt takarítás, és emiatt az eltekergetett karburátor visszatekergetése gyári állapotba. (Egyszer szegtem meg a nem adok senkinek 10e Ft-nál drágább gépet szabályom, meg is lettem szivatva) Szóval tartozék nélkül nem veszik át a gépet, de ha rajta van, akkor azon láncot kell élezni. Akkor is, ha egy munkaórát használt Stihl lánc, és semmi baja. Kék fogakkal kaptam vissza.
Amikor kiesett a kézi nyomásfokozó dómharangja, akkor valahol az út mellett megállíttattam az autót munkába menet, és egy szabolcsi rommámolinózott szervízbe bemenve elmondtam mi a bajom, mibe kell, és a srác egyből vágta, hogy 6-8 évvel ezelőtti Stihl kínai utángyártása, van bele 400-ért gagyi, 1200 körül meg Stihl cucc. Persze, hogy a drágább kell. Beraktam, tényleg jobb volt mint az echte kínai, elég volt vele fele annyi pumpa mit a gépkönyv szerint. Na ezt is lecserélték, egy olyanra amit 15-20 alkalommal kell megnyomni a gyári 5 helyett. Le is cseréltem azóta, mert azzal csak kínlódás volt.
A legszebb az volt amikor mentem "kopaszon" (new user) láncot venni a vasra, Beestem a Sprál96 Segner mellett lévő Nyugati utcai boltjába, ott ilyen lánc nem létezik (talán 3/8-os?) de menjek ki a vámszabadterületre, ott nekem jó lesz, 7-8000Ft körül szabnak rá láncot.
Ahogy sétáltam a megadott irányba, elhaladtam az Erzsébet-Miklós utcai kereszteződésben. A Miklóson meg akkoriban volt egy Stihl bolt. Bementem, mutattam a gyári zsacsit, hogy 3/8 meg akárhány szem, mennyi lenne? 2990 mint a legtöbb populáris lánc... Ok. Vettem is belőle. -
Zola007
veterán
válasz #33253120 #107070 üzenetére
a Spirállal nekem még csak rossz tapasztalatom van.
• vagy nem volt valami egyszerű szerszám amit kerestem
• vagy rva drága volt az átlagárhoz képest
• vagy kijelentették hogy NEM LÉTEZIK olyasmi amit keresek, így azzal már nem fáradtam, hogy megmutassam nekik mobilon hány webshopban kínálják készletről a nemlétező dolgot(#107069): tudod, az a durva, hogy rogyásig van munkával ilyen stílus mellett. Vagy pont azért engedheti meg magának, de egyik sem járja
(#107068) zeon.hu : Sajnos igazat kell adnom neked és ezentúl én is diktafonnal megyek majd olyan helyre/céghez ahol pénzről, szerződésről vagy elvállalt munkáról lesz szó, mert nem állapot amit egyesek megengednek maguknak és nem az első, hogy gondolkodás nélkül az ember szemébe hazudnak / gazemberkednek valami.t
[ Szerkesztve ]
-
bhonti
aktív tag
A hétvégéig Jazznapok
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
Madai95
tag
Sziasztok
Tudok e debrecenbe helyet ahol raktárról azonnal tudnék venni kétoldalú hővezető ragasztót , gap pad-et ,thermal pad-et, esetleg vízhűtéshez csövet?
i7 12700k@5.2Ghz / D5 / MO-RA3 / 16Gb 4400mhz/Evga Rtx 3080ti / 2TB HDD/ 3tb SSD
-
Laraxior
titán
válasz Madai95 #107077 üzenetére
Vizhuteshez csovet kapsz a Praktikerben is.
De olcsobban meguszod ha kisebb boltbol vasarolsz. A Praktikerben 1m-t adnak annyiert mint mashol 5-öt.
Thermal pad szerintem rendelős. Legalabbis ugy remlik mintha a Merlintől jönne."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
birq
tag
Sziasztok!
komplett gép szombatig akciós
üdv: Attila
-
pomorski
őstag
Érdekességképpen. Láttatok már ilyet?
-
J054
csendes tag
Érdeklődök, kell-e valakinek eredeti Skoda Fabia pótkerékről levett gumi.
Kléber 185/60 R14
Egész életében párszáz kilométert futott
(Horvátországban defektet kaptam, akkor cseréltem erre. Itthon 2 új gumit vettem, hogy egyforma kopású legyen, a jó használt gumi marad pótkeréknek)
Tehár a gumi hibátlan, pár napig volt használatban, nagyon keveset futott, de régi gyártású (ha jól értelmezem a dot számot, 2006. év 25. héten gyártották)Ajánlatokat privátban tessenek elkövetni
-
tibbike01
őstag
Sziasztok,
Nekem van 4db 60%-os Continental nyárigumim 195/65R15. 8-9 évesek. Ha érdekel valaki írjon. Sör, csoki játszik
-
mezis
félisten
válasz atike #107078 üzenetére
Nekem meg még tegnap sem érkezett számla. A múltkor egyből kettőt küldtek, mindenféle fenyegetéssel, hogy hátralékom van, sürgősen fizessek, különben küldik a végrehajtót.
Jelenleg már legalább két számlával tartoznak. Csoportosan is szedhetnék.
Küldjek végrehajtót ?
[link][ Szerkesztve ]
mezis
-
Zola007
veterán
válasz pomorski #107082 üzenetére
Ez olyan mint egy űrrakéta fejrésze, csak nem mai darab
-
Zola007
veterán
válasz atike #107092 üzenetére
Az a szolgáltatás teljesítésének napja/határideje, nem a befizetési határidő.
utólagosan térített szolgáltatásnál szólhat korábbra, csak az év egyezzen meg
pl.:[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Lidl-ben az akciók szoktak ismétlődni? Konkrétan a pneumatikus fúrókalapács érdekelne...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
stb123
tag
arctic freezer 7 pro procihűtő 500 Ft-éert vihető! (ez a rev.1-es)
Az egyik lefogatója nincs meg, én is így vettem át az előző tulajától![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest