Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Na már ott is figyel a játékkönyvtáramban. Telepítés, magyarítás oszt hadd szóljon. Váltsuk meg a világot, szurkoljatok!
-
AllTheBest
őstag
Sikeresen legyőztem végre nashandrát Egy kis cheat azoknak akik szintén sokat küzdöttek vele: a második dlc közepe felé össze lehet szedni egy hollow mask-ot amivel +1000 curse elleni védelmet kap az ember, onnantól kezdve pedig ninc skihívás benne
Kegyetlen jó játék volt/ még mindig az, ng+ előtt még megkeresek pár dolgot ami lehet, hogy elkerülte a figyelmem, meg persze le kéne csapni még vendrick-et isEsetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Rony949
őstag
válasz AllTheBest #1859 üzenetére
Vagy csak simán kikerülöd a curse felhőket és/vagy dodge-olod Nashandra (kifejezetten) lassú támadásait. Számomra legalább is ez bevált.
-
AllTheBest
őstag
válasz Rony949 #1860 üzenetére
Persze az is egy megoldás, csak én egyszer bementem nashandrához, szinte azonnal meghaltam, 1 hét szünet után meg inkább elkezdtem a dlc-ket és közben találtam ezt az itemet
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
nem_tom
őstag
Esküszöm, olyan mintha még a büdös életben nem dark souls -oztam volna. Teljesen más az egész az első részhez képest, újra meg kell tanulnom harcolni. Amúgy jól látom, hogy itt úgy növekszik az estus számod ahogy fejleszted? Eddig van 2 vagy 3, de az nem sokra elég. Szerencsére abból a kavicsból van egy pár, de kezd fogyni. Amúgy mi az iskola az a Bajnokok Szövetsége vagy micsoda? Beléptem, de nem történt semmi. Kaptam egy táblát, online játékosok neveivel oszt jónapot.
Amúgy tetszik. Eddig még nem érzem úgy, hogy lenne olyan jó mint az első rész de szerintem csak bele kell rázódnom.
Ja illetve van az a lelketlen állapotot visszaállító kis baba amit ajándéknak is választottam az elején. Azzal mi van? A leírása szerint gátolja a kapcsolat az online játékosokkal ha jól értem. Akkor itt nem úgy van, hogy ember alakban kell lenni ahhoz, hogy megszállhassanak meg ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz nem_tom #1862 üzenetére
Igen itt estus shardikat kell találnod hogy több estusod legyen. Összesen 12 van a játékban. (A sima verzióban 13 volt de persze az utolsót már nem engedte beváltani.
Továbbà a humanityt felejtsd el, human effigy van helyette. Az estust erősíteni pedig sublemine bone dust-al lehet (a nevét lehet rosszúl írtam de rá fogsz ismerni.)A bajnokok szövetségét hagyd még. Az megnehezíti a játékot ha belépsz merthogy bajnok akarsz lenni. Ott van inkább a way of the blue (a kék útja )
Ezt nem ugyan az a from csapat csinálta mint az elsőt de én ngyon szeretem ezt a részt is.
Asszem itt már invadelhetnek akkor is ha hollow vagy. De npc invader lesz annyi hogy offline is lesz kivel küzdened.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
AllTheBest
őstag
válasz nem_tom #1864 üzenetére
Ha meghalsz, akkor mindig kevesebb lesz a max hp-d, ha visszatérsz emberi alakba, akkor megint full hp-d lesz, valamint csak emberi alakban tudsz másokat megidézni pl boss fightokhoz. Ajánlom, hogy spórolj majd a human effigy-vel. Nem kell egyből elnyomni akkor ha meghalsz, bossfightok előtt és max akkor ha már nagyon alacsony a max hp-d.
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
nem_tom
őstag
Ma használtam ezt az effigy-t, de nem tértem tőle vissza ember alakba. Nem az lenne a célja? Vagy kihagytam valamit? Csak úgy tudtam összehozni, hogy segítettem másoknak leverni pár boss-t.
Illetve abból a cuccból, amivel a kővé dermedteket fel tudom oldani honnan lehet szerezni? Vettem az árustól, két helyen használtam is, de aztán kifogytam. Enélkül meg nem tudom elérni a máglyát a Bukott bástyán lévő cellában.
Még valami. Olyan támadás amivel leverhetem az ellenfeleimet stamináját itt nincsen? Mint az első részben a rúgás? -
t256
őstag
válasz nem_tom #1867 üzenetére
Szia!
Fragnant Branch Of Yore (magyarul nem tudom mire fordították) lesz még bőven, több is, mint kéne.
A bukott bástyában lévő cellánál, nem is a bonfire a lényeg, hanem a kővé dermedt NPS. Ő Straid, nála tudod becserélni a Boss lelkeket fegyverekre. A bástyában öszesen 4 bonfire van.Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem mindenkihez: Melyik Boss léleknek van valami értelme is?
Velstadt lelkét elcseréltem a Sacred Oath-ra. Ez faith buildnél jó, de más build nem veszi hasznát. Normális fegyvert ad valamelyik NPC a kettő közül?
Felváltva használok egy Raw Greatsword+10-et és egy Lightning Black Knight UGS +5-öt.Az effigy célja, hogy emberalakban legyél és a HP visszakerüljön maximumra. Nem tudom mi maradhatott ki nálad. Nem haltál meg utána?
Rúgás helyett itt egy lökésszerűség van, a célja ugyanaz. Félreütni az ellenfél pajzsát. Ugyanaz a kombináció adja be, mint az első részeben.
Más. a Crown of the Old Iron King DLC elég kiadós. Hosszú és nehéz. Eljutottam Fume Knight-ig. Baromi nehéz egyenlőre. Az első részben is nehéz volt mindegyik DLC Boss, ezt a szokást megtartotta a From.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
nem_tom
őstag
Azért a bonfire sem utolsó, hogy ne kelljen akkora területeket mindig végigjárnom. Mással még nem találkoztam, de majd akkor körülnézek jobban.
Igazából csak leültem a máglyához, benyomtam, majd nem történt semmi. HP-m nem ment max-ra és ugyan olyan randa is maradtam. Ellenben visszatudtam vonni a hatását a máglyánál. Szóval én sem értem.
Előre plusz támadás? Eddig nem adta be, de a billentyűkiosztás is más. Na majd megpróbálom megint.
Köszi!
-
nem_tom
őstag
Igen, menet közben rájöttem. Köszi! Viszont a stamina romboló támadást továbbra sem hajlandó leművelni.
-
nem_tom
őstag
válasz Kvelstadt #1873 üzenetére
Ja akkor a hiba nem az én készülékemben van. Értem. Illetve olyan ugrótámadás mint az első részben? Van?
Amúgy jó a játék határozottan. Már egész messzire eljutottam benne. De meg kell mondanom őszintén, hogy az első résznél szerintem továbbra sem jobb. Lehet, hogy ez még változni fog, nem tudom. Majd meglátjuk ha a végére érek. Nem kizárt, hogy csak túlságosan hozzá vagyok szokva 4-5 végigjátszással a hátam mögött. Kiderül.
-
Kvelstadt
veterán
válasz nem_tom #1874 üzenetére
Az első nekem is szent és sérthetetlen. De ebben az is közrejátstzik hogy az vokt az első ds élményem és ezt semmilyen folytatás nem tudja felülmulni. De emelett, hangulatba is a legjobb.
A 2.rész meg tetszett de akkor tetszett meg igazán mikor a 3.rész után letoltam a scholar-t.Ja és van ugró támadás de az is olyan hogy hol betudtam adni hol nem. Ez is olyan mint a stamina romboló szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Yodamest
veterán
válasz Kvelstadt #1875 üzenetére
Ezt a pajzs feltörést és ugró támadást én is csak most tanultam meg használni az 1-ben. Hiába toltam le anno 3X + 1X scolarban a 2. részt kb soha nem használtam ezeket a támadásokat mert annyira random, hogy beadja vagy nem. Az 1-ben ha akarom mindig összetudom hozni.
nem_tom redditen is ha benézel ilyen DS topikokba kb 90%-ban azt mondják, hogy az 1 a legjobb majd a 3/BB és végül a 2. Nekem nagyon tetszett mindig is a 2, pláne hogy az az első DS élményem. Innentől fogva nem tudok azonosulni azokkal akik az 1-el kezdték és úgy látták meg milyen "tré" a 2. rész. (most nem rád értem, redditen van egy réteg akik nagyon keményen alázzák a játékot) Most, hogy az 1-nek már közeledem az 1. végigjátszásom végéhez értem miért annyira jó. Tényleg nagyon ott van a világ összkép, a hangulat stb. Nekem ami így a 2. résszel kezdve majd az 1-et játszva borzalmasan hiányzott illetve zavaró volt végig, hogy nem tudsz bármelyik bonefirehoz warpolni a játék elejétől, sőt hát később is csak néhányhoz. A másik a kovácsoknál való fegyverfejlesztés valami borzalmas, nagyon túl van boyolítva meg van vagy 5 kovács össze- vissza és mind kicsit mást árul, másra jó.... a 2.-ben az hogy a centrumban van egy kovácsod akinél pofon egyszerűen tudsz fejleszteni meg minden, nagyon nagyon jó változtatás volt. Kényelmi szempontból mindenképpen nagyot lépett előre a 2.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Yodamest #1876 üzenetére
Persze kényelmes újítások jöttek be a 2.részben de közben meg valahol azt éreztem hogy bazmeg ez ds oszt ki van nyalva a seggem.
Én azt nem szopatásnak hanem ds feelingnek éltem meg mikor blightown után visdza kellett verekednem magam a felszínig hogy aztán eljuthassak sen's fortressbe."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
nem_tom
őstag
Tény és való, jöttek be kellemes újítások nem is kevés. Viszont vannak olyanok, amikkel én személy szerint nem tudok azonosulni. Mint például az, hogy mindig csökken a max HP-m mikor meghalok, illetve már van benne 13 órám kb és még mindig csak 4 estussom van ami nem tölt vissza sokat. Most lesz meg az 5. Egyébként itt is van spéci kovács.
De mint láthatjuk, valakinek meg pont nem jöttek be ezek a kényelmi újítások.Nekem speciel nem volt bajom azzal, hogy különböző kovácsok voltak. Inkább azzal, hogy egyesekhez nehéz és macerás volt eljutni.
-
Yodamest
veterán
válasz nem_tom #1878 üzenetére
Estusok lelőhelyét megtudod nézni YT-on, szal hamar összelehet kaparni őket. Meg hát ott vannak a gyógyító kavicsok, amiből meg annyit veszel amennyit akarsz és nem is drágák. (valami 300 soul/db)
Az estusokat itt is tudod fejleszteni, hogy többet gyógyítson. A HP csökkenést tudod "csökkenteni" a heide towernél található gyűrűvel, szal ha az rajtad van max 25% hp-t veszthetsz hollowként. 13 óra után akkor kb most vagy az iron keepnél? A Smeltert legyőzted már? -
Šolaire
veterán
válasz Kvelstadt #1877 üzenetére
Igen jó is volt mikor mondjuk Ash lake felé megátkoztak kétszer és elfelejtettem purping stone-t venni úgy verekedtem magam vissza a felszínre. Pályadizájnra az 1 a legjobb szerintem sokszor elcsodálkoztam hogyan kapcsolódnak egymásba a helyszínek.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
t256
őstag
Én is a Dark Souls 1-et tartom az igazinak, pedig volt szerencsém a Demon's souls-al kezdeni a pályafutásomat.
A 2-ben a fegyverfejlesztés túl könnyűre sikerült. Elég hamar össze lehet farmolni egy +15-ös kardot.
Demon's-ban és souls 1-ben mindenhez külön kő kellett, ráadásul sok. Demon's-ban volt olyan kő, amit nem is használtam annyiféle volt benne.A második rész nekem olyan érzés, mintha az egyik kezével adna, a másikkal elvenne. Tudsz teleportálni az összes bonfire között, de karaktert fejleszteni csak az Emerald Herald-nál tudsz.
Közel van a kovács, de halálonként 5%-ot csökken a HP.
Amikor a Pursuer megátkozott (Curse) a kardjával, akkor nagyot nevettem. Az első részhez képest nem is történt semmi.
Elkezdeni viszont ezt a részt a legnehezebb.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Šolaire
veterán
Ez igaz az első részben az átoknak volt súlya. A 2.-ban nem igazán. Az első részben külön ember kellett minden fejlesztéshez meg csak 10-től lehetett. A 2. Részbe ezt lebutították. Lehet én vagyok mazoista de nekem ezért az első rész az igazi nem volt egyből teleportálás minden méterért meg kellett küzdeni.
“Praise The Sun” \[T]/
-
nem_tom
őstag
válasz Yodamest #1879 üzenetére
Nem tudom melyik helyszínekről beszélsz ne haragudj, ezt is magyarul játszom természetesen.
Amíg nem akarod el, nem akarok a YT-hoz nyúlni, szeretném magam kitapasztalni.
A kövekkel az a baj, hogy nagyon lassan töltik vissza a HP-mat.
Egyszer már sikerült fejlesztenem az estuss-t.
A gyűrűt is sikerült megszereznem.
Igazából most már úgy 8 estussom van azóta. Csak így indulásnál elég nehéz. Ahogy előttem kolléga mondta, ezt a játékot elkezdeni a legnehezebb. Ezzel egyet tudok érteni, bár még a 3. résszel nem játszottam, se a demon souls -al.MÁS: Itt az átoknak mi a jelentősége? Már többször megátkozódtam a játék során, de nem történt semmi. Látom, hogy szóba került, de nem sikerült rájönnöm ez miben hátráltat.
Amúgy eddig találtam a játékban 2 ajtót. Ránézésre hasonlítanak. Az egyik valamilyen királyi szimbólumot akar ami az elején a romos várban van, a másik az Árnyas Erdőnél van és valami erős lelket szeretne tőlem.
-
nem_tom
őstag
El is felejtettem! A ködös részen van egy csóka, félig ember - félig skorpió. Ha beszélni akarok vele csak annyit ír, hogy "...?" és vége. Mit lehet vele kezdeni?
Ja és az előző hsz.-m utolsó mondatát úgy akartam befejezni, hogy azt majd későbbiekben magamtól is megfogom találni, vagy valamilyen rejtett cuccokkal állok szemben ami el van dugva? Ha az előbbi akkor nem kell elmondani merre találom.
[ Szerkesztve ]
-
t256
őstag
válasz nem_tom #1885 üzenetére
Itt az átoknak annyi a jelentősége, hogy rögtön csökken a HP 5%-kal. Szóval, ha meghalsz utána az már 10%.
A két ajtónak később lesz jelentősége. Egy gyűrű kell hozzá.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
nem_tom
őstag
Kösz szépen srácok! Jó, hogy megkérdeztem. Sosem jutott volna eszembe újra megnézni a cicától kapható gyűrűválasztékot.
-
nem_tom
őstag
Amúgy van egy problémám. Nem tudom eldönteni, hogy a játéknál van valami gebasz, vagy nálam. Időnként nem érzékeli amit nyomok. Illetve ha egérrel kattintok mindig van egy kis fáziskésés, de valamikor le sem reagálja. Azon gondolkodom, hogy vagy az 1600Ft-os egeremmel van a gond, vagy másnál is így van.
-
nem_tom
őstag
Nekem tökéletesen jó a billentyű egér - egér kombó. Csak ez a fázis késés, meg nemreagálás... na majd lehet kipróbálom egy másikkal is.
-
nem_tom
őstag
Leteszteltem egy másik egérrel is. Ugyan az. Van amikor vagy 10-20 sorozatot kattintok és nem csinál semmit, egy alapvető fáziskésés meg mindig van. Itt valami nem kerek.
Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest