Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz Rony949 #1349 üzenetére
Akinek ez tetszik az menjen ezzel.
Nálam már ott elbukik hogy kell rengeteg str meg equip load stat meg talán még gyűrű is hogy ne terheljen túl valami ehez illő szettel. Mert hát ezzel már nem mozog gyorsan az ember és akkor már nem árt vslami páncél ami fog vslamit abból hogy ennek a fegyvernek a sebessége miatt nehezebb időben gurulni.
Aról nem bedzélve hogy zabálja a staminát.
De ez is egy stílus. Ezzel is lehet hatékonyan játszani."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Rony949
őstag
Nos, bármennyire is szeretném szeretni az Uchigatana-t, az az igazság hogy egyre több a baj vele. A 40-es durability még elmegy, főleg a gyűrűvel. Általában bonfire-től bonfire-ig kibírja.
De most tartok Earthen Peak-nél és hiába lockolom be az ellenfelet, így is egyre többször mellé üt a karakterem. Az első részben ilyen sosem volt, ott mindig faszán eltaláltam a mobokat, itt meg hiába a lockolás, még így sem 100% a találat. Emiatt már legalább 10x meghaltam. Vicc.Egyértelműen ez a széria fekete báránya. Minél többet játszik vele az ember, annál jobban szemet szúrnak neki a hatalmas hibák. Az első részben mikor meghalok, legalább tudom hogy én vagyok a balfasz. De mikor itt halok meg, akkor az azért van, mert a játék van elbaszva. (többnyire)
Pedig még maga a világ tetszik is és a karakterek is érdekesek. Kár érte.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
Közben én is eljutottam doors of pharos-ba és én is be lettem idézve egyszer de én se jöttem rá hogy miért.
Hiers of the sun covenantba vagyok."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
-
Djuree
félisten
válasz Rony949 #1352 üzenetére
azt nem értem mit csodálkozol azon hogy egy lassú nagy fegyverrel auto locknál se mindig találja el az ellent. mekkora lenne ha a great clubbal auto locknál akárhova gurulna az ellenfél akkor is eltalálnám. akkor mindenki great clubbal menne kb.
az auto lock nem azt jelenti h mindig eltalálod hanem h be van fogva és a kamera oda mutat, ijjal se fogod eltalálni a gyors ellent hiába van lockolv...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kvelstadt
veterán
válasz Rony949 #1356 üzenetére
Ebben igazad is van. Az a szerencsétlen a földön kúszik és R1-el egyszer balra utána meg jobbra csap mellé.
Nemjó a move setje ilyen ellenfeleknél.
Asszem a drangleic sword-el volt ilyen problémám régen hogy R1 csap egy horizontálisat az alacsony vagy fekvő target felett az R3 meg elszúr felette.
De próbáld az ugró vagy gurulásból csapást.
Az egyik lefelé szúr a másik meg gurulásból felfelé csap és az szerintem eltalálja.
Szerencsére nem sok ilyen ellenfél van a játékban szóval ezeket a reszeket megdom így a többinél meg teljesen jó a katana."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Rony949
őstag
Hihetetlen, a Smelter Demon és a Dragonrider Duo elsőre meglett. Ez azért poén, mert a legelső végigjátszásomnál ezeknél a boss harcoknál haltam a legtöbbet. Majdnem Ornstein & Smough szintű volt.
Most három lehetőség van:
1. Első végigjátszásnál én voltam béna és a karakterem is szar volt
2. Ennél a végigjátszásnál már túl erős vagyok
3. Vagy csak szimplán belém szorult a Dark Souls rutin -
Kvelstadt
veterán
válasz Rony949 #1359 üzenetére
Rutin. Meg az első is.
Elsőre szerintem mindenkinek van olyan boss akinèl elidőzik sokáig..
Nekem a doors of pharros boss az aki fixen megöl elsőre.
A kiskutyàkat nem tudom leszedni időbe és ha rályuk figyelek akkor s boss kap el ha meg a bossra akkor a kicsiktől kapok egy toxic-ot és die."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Rony949 #1359 üzenetére
En pl a Scholart es a simat mpst jatszom egyszerre es amig a scholarban van 70~ órám azt a simaban 10 óra alatt csinaltam meg. Tok mas karit csinaltam mind a kettohoz egyreszt a kivancsisag masreszt a rutin miatt is. Sokan irjak hogy igy nehez ugy nehez se szerintem a ds1 eddig a legnehezebb foleg pcn ahol nincsen ill keves a coop es nem tud farmolni az ember a szintlepeshez. Más : az a velstadt pancel jó? Mas2: a dragon kanyonban (hat perszehogy van) van ertelme nekimenni a sarkanyoknak? Ahogy olvasom boss nincs ezen a kornyeken.
.
-
Djuree
félisten
válasz Kvelstadt #1360 üzenetére
az tök egyszerű boss, pajzs kell hozzá és nagyon könnyű, meg egy zweihander mondjuk, egy vízszintes suhintás és az összes kis patkány (azok nem kutyák) oda van, a nagy meg pajzzsal sebzés nélkül megölhető. pajzs nélkül nekem se ment az igaz.
segítek én benne ha gondolod, bár lehet nem enged be a szintkorlát miatt, én 230 körül vagyok.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Kvelstadt
veterán
válasz Rony949 #1361 üzenetére
Én meg kifejezetten elkapok mindenkit egyedül.
Djuree.
A nagyot azt elkapom simán, azzal magába nincs gond.
Azzal van gond hogy most uchi-val megyek mert szeretem és hogy nekem nincs több fegyver húzva minden esetre.
Az ilyen ultra great cuccokat meg akkor sem szerettem mikor még nehézpáncélban játszottam.Da Shep
A velstadt set az egyik legjobb pàncél a jàtékban szerintem.
Jó mert jók a resistjei meg magas a védelme és ehhez képest még a súlya is türhető.
Aról nem is beszèlve hogy rohadtjól néz ki!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz Adam_Shepard #1365 üzenetére
Azaz így lehet gyengíteni a védelmét ha neked nincs meg minden giant soul.
De az egyik legjobb you died felirat mikor vendrick eltalál és egy csapással átüti a védelmed meg az egész életcsíkod is lekapja."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
vorosmarti
senior tag
válasz Adam_Shepard #1362 üzenetére
Nekem van 300+ órám a DS1-ben, a Scholar-t meg kb 20 oraja tolom, és ezzel a rutinnal is nehezebbnek erzem a Scholar-t. Lehet h csak az eleje nehéz, amíg vmelyest felépül a build, amit elképzeltem magamnak, de a játékmechanika nekem nehezebbnek tűnik. (Meg kell jegyezni, hogy bill+ egér kombóval tolom.) Az 50%-os HP igazi büntetés, plusz az is elég lesújtó, hogy az elején alig van Estus.
Ezen kívül nekem nem tetszik sok minden, a szintlépésekkor mindig köttelezően végignyomkodott szöveg amit meg kéne hallgatni, meg már eleve az hogy húzzuk az időt azzal h elmegyünk Majula-ba szintet lépni. Nehézkes a teleportálás mechanikája is, ott is sok fölösleges kattintás van... Mondjuk mindezek ellenére nem tudom abbahagyni
-
Šolaire
veterán
válasz vorosmarti #1368 üzenetére
Heide tower elején van egy gyűrű azt érdemes felvenni nem megy le annyira a hd-d.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
válasz vorosmarti #1368 üzenetére
Heide tower kcdit túl lett húzva szerintem. Vagy lehet én érzetem nehezebbnek de azok a heide knight-ok tudtak okozni nehézséget. Gyakorlatilag a két boss lement majdnem hp töltés nélkül a heide knight-okra meg elment az estus ami ott nàlam volt.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Rony949
őstag
válasz Kvelstadt #1370 üzenetére
A kardosak még szódával elmennek, de az az egy lándzsás, Süsü közelében, a lépcső tetején, na az még dexes karakterrel se semmi, shield-es karival meg vicc, mert másodpercek alatt leviszi a staminádat és áttöri a védelmed. Hihetetlen kombókat le tud nyomni a fazon. Szerencsére nem mind támad meg, plusz ha úgy csinálod, hogy először Ornstein-t és utána a Dragonrider-t ölöd meg, akkor kb búcsút is lehet mondani Heide Tower-nek, mert többet oda nem megy az ember, így a Heide Knight-okkal sem lesz probléma.
Nekem amúgy nem a knight-ok miatt "csalódás" Heide Tower, hanem azért, mert hihetetlenül kicsi. Számomra a játék egyik legjobb és legszebb pályája és kb. fél óra alatt le lehet tudni a helyet. Én még tudtam volna örülni ha megduplázzák a bejárható területet.
-
vorosmarti
senior tag
válasz Šolaire #1369 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, pont mikor Revan megírta, akkor szereztem meg a gyűrűt. Ez komoly segítség. Még csak Dragonrider-el végeztem, felmentem a bonfire-hez. Na, azóta próbáltam minden irányból megnézni a másik oldalt, de ezek a lovagok erősebbek, mint a boss volt. Úgyhogy toturi-nak is igazat adok: vagy nagyon túlhúzták a tornyot, vagy (az is lehet, hogy) korán jöttem ide.
-
Djuree
félisten
válasz vorosmarti #1374 üzenetére
korán nem tudsz, mivel a második terület elég hamar odaérsz, a lovagokat kerülni kell addig. de az lett volna a legjobb ha fel se veszed a gyűrűt mert addig a lovagok nem bántanak. én is ezzel basztam el, ráértem volna ha megvannak a bossok. de kifarmoltam a heide knight settet mikor már erősebb voltam.
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #1376 üzenetére
az is igaz hogy az a terület is elérhető már a pursuer után. igen akkor már táposabb kell legyen.
-
vorosmarti
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz vorosmarti #1379 üzenetére
engem már mindig támadtak miután megöltem a ládást. amúgy csak a boss után támadnának meg.
-
Adam_Shepard
addikt
Ezekkel az Ahh.. nothing happened óriás/fa izékkel lehet kezdeni majd valamit?
.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Rony949 #1371 üzenetére
Na nrkem meg pont fordítva volt. A spear-es-re mondtam hogy na legslább ő könnyű.
Kardosat próbáltam backstab-elni de ha egy picit is későn nyomom a gombot akkor a háta mögé tud csapni. Aról meg fogalmam sem volt hogy a dragonrider után már érdeklődni fognak irántam.Da shep. Azok lesznek a giant memoryk ahol összeszeded a cuccokat hogy vendrick védelmét csökkentsd.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #1381 üzenetére
majd később igen.
-
Rony949
őstag
válasz vorosmarti #1384 üzenetére
A simában egyáltalán nincsenek Heide Knight-ok Heide Tower-ben, hanem a többi pályán vannak elszórva.
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #1386 üzenetére
hát asszem a nagy öreg sárkánnyal kell beszélned talán.
-
Djuree
félisten
válasz Adam_Shepard #1388 üzenetére
hát ami fent van a sárkány erőd tetején, ahol a sárkányharcosok vannak a nagy lépcsőn.
-
BOBAKILL
őstag
Csak ne támadd meg mert én abba a hibába estem hogy nem beszéltem vele hanem megcsapkodtam...(a cucc ami nála van arra szükséged lesz) Utána persze még nem sikerült megölnöm, viszont újrakezdtem a játékot más karakterrel. De azért próbálkozom de nem mindig tudok elszaladni a tüze elől időben.. És persze nagyon keveset sebzek neki.
-
Kvelstadt
veterán
A legtetején egy nagy nem piros sárkány. Az ancient dragon. Ő adja a kulcsot a memorykhoz.
Meg asszem oda kell a whisperer ring hogy beszélni tudj vele."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
-
mad1
veterán
-
Šolaire
veterán
válasz vorosmarti #1374 üzenetére
Szivesen
Da Shep: köszi pontosan már nem emlékszem. Jó ideje pihennek a souls játékok a bonfire-nél[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Rony949
őstag
Hűha, Vendrick és Darklurker lecsapva (utóbbi 9. alkalomra lett meg). Már csak a DLC-k vannak hátra és mehet a főboss. A DLC-k teljesen újak lesznek számomra, ezekkel még sosem játszottam, úgyhogy kíváncsi leszek.
Aktív témák
- Öregszem
- BestBuy topik
- Tippmix
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- DIGI kábel TV
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest