Hirdetés
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Xbox Series X|S
- Nem lesz Stalker 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PC & XBOX
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Elden Ring
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
Pedig kérdezem!
Mi van rajtad? LLehet valamelyik gyűrű? vagy valami mellékküldit csináltál meg? Gondolkozz!(#753) szarvasbogár
Ahogy az öreg beszél szerintem pont neki való. "Talán a sötét majd megvilágítja az utam.." Haggyad teljesen normálisnak tűnik.."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Vagy bug vagy valamit csináltál vagy használsz.
Bejártad már rendesen? Mert az ugrott be hogy lehet egyszer már megöltél ott mindenkit és amiatt oszlott fel a köd. De ez csak ógy beugrott. Meg ott vannak azok a vastagabb fák amiknek arcuk van de nem lehet mit kezdeni velük.
Rárkerestem jutubon de minden videó csak azzal foglakozik hogy megmutassa amiket fel lehet ott venni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
Šolaire
veterán
válasz Döglött Róka #758 üzenetére
Köszi. Akkor a 3. Dlc a kulcs
Dinasti:majd érdemes lesz feloldani őket sokszor jó dolgokat zárnak el[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
Anno volt időm kitapasztalni hogy mikor 50-60% között van az élete akkor próbál meg duplázódni.
Na most mikor annyi élete van amit írtam akkor folyamat foglalkozni kell vele. A közelében kell maradni és mindig adni neki egy-egy ütést hogy ő is támadjon, azaz velünk foglalkozzon ne a klónozással.
Én annyit szoktam hogy csapok egyet, ha nem támad vissza akkor még egyet, ha támad akkor meg minden jó mert addig se kezd el osztódni. Aztán már van egy pont, mikor kevesebb az élete mint 50% és már nyugi van mert onnantól meg sem próbál szétválni.(#758) Döglött Róka
Köszi!(#760) Revan.
Én még mindig nem vágom mi ez a szobros dolog."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Mint mikor invader támad be. Egy bizonyos játékteretek van de valahol lezárja füsttel.
Én meg úgy jártam anno hogy begyujtottam a tüzet és aztán meghaltam. Végül kiderült hogy a tűz csak akkor marad égve ha élve hagyod el a helyet.
Am most mikor ott jártam, a havel-es járatban lelöktem majdnem mindenkit. Nem azzal hogy töröm a védelmét vagy ilyesmi csak pl havel is annyira vagányan csapkodott a nagy bunkójával hogy gondoltam megnézem mit csinál ha kicsalom a szakadék szélére és a barom addig pörgött míg beleesett. A többi meg nem akkora darab szal belelöktem én.Tényleg! Te pc-n tolod. Nem tudsz stream-elni? Megnézném pl a lurker harcod!
[ Szerkesztve ]
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Block törést nem mertem mert ha meg betalál pl havel az egy csapással leszed, vagy ha kombózik akkor tuti végem. a kisebbeket meg megvártam míg kiéli magát aztán úgy mozogtam hogy mögötte legyen a lyuk és ami a staminán kifért..
Az a poén hogy régen a fos msn-be is volt rá opció hogy lássam a monitorod ablakba megnyitva most meg kliens meg stream meg mi nem kell még hozzá hogy meg lehessen oldani...
Tényleg! ha más nem rakd monitorral szembe a kamerát és skype ala válságstream.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #768 üzenetére
Tudom ismerem. Én nyomnám is ha pc-n játszanék.
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #770 üzenetére
Nem muszáj azt nézni. Én se nézem ami nem tetszik.
Bár most pont talátam egy olyant hogy: "hogyan ne játsz dark souls-t". Ha az ilyen mer felrakni videót akkor bárki rakhat nyugodt szívvel.
Bár szerintem direkt csinálja a gyerek. Rohadt bamba aztán meg egyszercsak megszerez, felvesz dolgokat amiket esélye nem lenne ha tényleg ilyen bamba."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Döglött Róka
veterán
válasz Kvelstadt #771 üzenetére
A "hogyan ne jatsz dark souls" cimbol szerinted nem egyertelmu hogy direkt csinalja?
Komolyan nem ertem, egyszeruen nem ertem ezt Mindenaron ra kell csodalkozni a nyilvanvalora?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #772 üzenetére
De úgy adja elő magát mint aki azért adja ezt a címet mert tényleg noncs köze és valszeg nem igy kell mint ahogy ő fog.
De nem is ez a dúrva. Én brlenéztem 10percet és annyi. De rengeteg felháborodott user oltja széthogy ilyen meg yan bamba de azért nézik."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Nem azt mondom hogy kezdj egy stream csatornát.
Régen egy fórumossal mi csináltunk ilyet hogy így (msn-en keresztül) mutattunk meg egymásnak játékokat vagy azt hogy adott játékkal ki hogy játszik.
Am legjobb persze coop lenne de hiába mondom nekedhogy boxon játszál vele...Na és akkor mit mondasz? Lurker vagy fume?
Bár az bonyolítja a kérdést hogy lurker ketté tud válni de neki kb abban van az az a veszéje amit fume egyedül is hoz.
Bár a választ én sem tudom pontosan. Én sokkal nehezebbnek emlékeztem az egyedüli lurker-re is, de ugye végül fume se volt annyira nehéz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Šolaire
veterán
válasz Kvelstadt #776 üzenetére
A darklurkerhez konkrétan,le se jutottam még😊 utána megmondom nekem melyik volt a nehezebb😊 kb 10 évig boxom volt egy darabig maradok a pc mellett. Nemrég egy Alex nevű sráccal nyomultam sokat gondolom a Lurkert nem lehet coop-ba tolni.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
válasz Döglött Róka #777 üzenetére
Tényleg nem tudok. Ha telórol írok nem húzza alá amit rosszúl írok.
De mível kiejtésben nincs külömbség a kétféle j között, már akkor sem érdekelt melyik a helyes.
Értem én hogy így kell írni de semmi értelme.(#778) Revan.
Jah.
Nagyon egyessével csalogasd el őket. Én araszolni szoktam és egyet meglövök nyillal.
De az a dupla ug hammer-es elég veszélyes tud lenni úgy is.
De lehet ez készít fel. Ha ezeken tuljutsz már be leszel edződve hogy térj ki a lurker támadásai elől.
Nem tudom lehet e coop-ba mivel egy portálon kell bemenni a barlangba és nem tudom hogy coop-ba ez működik e des szerintem igen. Elvégre nincs boss akit ne lehetne coop-ba megölni.[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz Kvelstadt #779 üzenetére
A lurkerhez 3 helyen tudsz ugye lemenni ahol az öreg is mindig van. Most tűnt fel hogy az odavezető út mindhárom helyen más. Drangleic Castle ha itt mész le sokkal több lyuk van és szűk sziklapárkányon kell araszolni. Ha shaded woodsba mész le ott sokkal könnyebb a terep de ott hárman is megtámadhatnak egyszerre. Furcsa😊
“Praise The Sun” \[T]/
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz Döglött Róka #777 üzenetére
Egy időben volt róla szó, hogy eltörlik de aztán nem lett belőle semmi. Azért van pár ilyen ritkán használt szó amin meg tudja az embert izzasztani..
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz szarvasbogár #782 üzenetére
-n
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #782 üzenetére
Semmi probléma.
Mikor azt kérdezik az emberek hogy "mivan nem tudsz írni?" akkor valójában leszólnak azért mert nem tudok. Én viszont tényleg nem tudok teljesen helyesen, de ez már így marad.
Nem az első kört futom le ezzel hogy nem tudok jól írni. De már nem fogom megtanulni, és teljes értékü életet tudok élni e nélkül is.
Ja de amúgy általános iskolába még azt hitték direkt (ki akarja back-elni a nyelvtant a gyerek) csinálom de középsuliba már teszteltek és papírt kaptam diszgráfia tüneteiről aminek nagy részét már leküzdöttem. Persze ez nem ment fel az alól hogy sok esetben nem tudom mikor melyik j-re van szükség.De hogy visszatérjünk témához.
Használja valaki ezt a majestic gsword-öt?
Én még kevés vagyok hozzé fait meg int miatt de tetszik ez a fegyver szóval elrakom és majd kipróbálom ha odaérek.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #785 üzenetére
Akkor egy kicsit off még.
Volt egy időszak még az internet előtt mikor még telefonról cseteltem és ott gyorsan írt mindenki azaz a lehető legegyszerübben. Nem használt senki sz betűt mert az két gombon 8 gombnyomás. Helyette inkább x volt mert az csak két gombnyomás, szóval ha valami az nem segített a helyesírásomon.
Viszont megtanultam úgy írni telón odafigyelés nélkül mint ahogy mások billentyűzeten tudnak írni.
Szóval az msn-en is mentek dúrva dolgok de az már nekem normálisabb volt mint előtte a telós chat."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #787 üzenetére
Ez a kard burme tower-be (2. dlc) van a curse-os torony alján.
20 faith meg 20 int kell hozzá de greatsword-ok tetszenek és ez is egy jobb darabnak tűnik azok közül is.
Tudom melyik kardra gondolsz. Sen's fortress-be volt olyan a kigyófejü katonáknak ugye?
Igy szokott ez lenni. Mi tesómmal diablo effektnek neveztük. (az volt az első szintlépős játékunk. Én barbárt szerettem ő meg a necro-t és nekem dobta a necro botokat neki meg a jobbnál jobb axe-okat meg kardokat..
Tényleg itt lehet átadni cuccot egymásnak ugye?
Mármint van olyan opció hogy kidobom. Akkor a coop partner fel is tudja venni vagy ez valahogy korlátozva van?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
szarvasbogár
aktív tag
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #789 üzenetére
Első rőszbe még nem használtam nagy kardokat szóval sok minden kimaradt. vagyis kipróbáltam őket de nem tetszett a lomha stílusuk.
Nem mentél kópba? Pedig kóp meg pévépé a lényeg és és.. á mindegy..
Am elsőre én is egyedül tolom. Elsőre nekem az az élmény ha egyedül viszem ki.
De most hogy már az megvan fogok coop-olni mert jó móka az is és általában csak egy boss ereéig tart.
Sőt még pvp-zni is fogok mert meg akarom csinálni a covenantokat.
Anno ki is kapcsoltam a netet ha játszottam mert nem tudtam haladni a játékkal rendesen az invader-ek miatt és oké hogy ez direkt ilyen játék de én meg direkt full egyedül akartam játszani single player módba.
Szal hülye vagyok én is de jó ez így nekem, nekünk nem?"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
válasz szarvasbogár #791 üzenetére
Én egyszer az ancient dragon-hoz hívtam be segítőt de a srácnak az a zseniális ötlete támadt hogy nem elszaladt mikor az felrepült tözet fójni hanem megállt alatta. Jó taktika mert rövid idő alatt jutsz biztonságba de meg van az a veszéj hogy rajtad landol a sárkány és ő rohadtnehéz ám. Szóval mielőtt akár egyet is ütöttünk volna ő meg is halt mert levette arcal az érkező sárkányt.
Néztem anno neten ilyen troll invader trükköket. Hát nem bánom hogy ofline-ba toltam inkább."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Šolaire
veterán
Dark Souls 3 megjelenés,trailer.
[link]“Praise The Sun” \[T]/
-
Kvelstadt
veterán
Nincs több trailer! Egy trailer volt, a többi már spoiler!
Lurker-al mi ujság, jól van?
Most láttam egy videót hogy mielőtt leugrasz a lyukba, lehet őt látni mert szembe a falon van egy kis rés.
Nemjó semmire de tetszenek az ilyen dolgok a játékba.
Meg mint hogy a ds1-es soul vessel darabjai ott vannak a térkèpész házába."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Úgy értem hogy egy képkockát sem akarok látni míg el nrm kezdek játszani vele.
Am megvan nekem is pcre a játék a winlive verzió. Csak szerintem nem menne a laptopon.
Most dolgozok én is annyit hogy el fogom felejteni milyen a box joy fogása."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Aktív témák
- Diablo IV
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztalt vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest