Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
vhunor
őstag
Létezik olyan, amelyiket mindhárom típushoz (sorcery, hex, miracle) használhatod, ez a Black Witch's Staff.
-
Djuree
félisten
great club +10 és zweihander +10 mellé milyen harmadik fegyvert lenne érdemes fejleszteni? vmi szálfegyverre gondoltam, halberd vagy spear/lance. ahogy nézem a heide lance és halberd elég jók, megvan mindkettő. de melyiket? vagy esetleg más?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Döglött Róka #1058 üzenetére
az se rossz ötlet, eddig csak nagy és lassú van.
na de mi legyen az a kicsi és gyors az itt a kérdés?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szarvasbogár
aktív tag
van olyan bot ami mindenre jó de nem valami erős. a legütősebb megoldás természetesen ha az adott mágiához illő botot ,talizmánt stb maxolod ki és nem árt a kovácsnál rárakni a plusz mágiát (dark-nál darkot ,villámnál villámot értelemszerűen)
szerintem a legjobbak a dark(hex) és a kék(soul) mágiák a dark-nak sajnos nagyobb áruk van mert több kockát foglalnak és az elsütésükhöz(nem mindnek csak pont a legjobbaknak : resonant soul) bizonyos számú lelket kell áldozni (a kicsi 100 a közepes 500 és a legvaddisznóbb 5000 lélekbe kerül) ez utóbbinak 5 darab kockára van szüksége ,hogy magadhoz tudd venni ami nem valami baráti.. ezeknek a hexeknek chime-ra van szükségük a használathoz de vannak olyan dark varázslatok amiknek staff-ra azaz botra pl a dark orb ami elég jó és nem kerül lélek áldozásba a használata. chime-nak a caitha's nevűt ajánlom mert az a legjobb, "s" skála +10-es tehát alap matériákból lehet fejleszteni és ami fontos gyors a tüzelése (140) van egy ami még erősebb de az lassabb (120).
lélekmágia nagyon hatásos csak egy kockát foglal és ingyenes az idézése legjobb bot hozzá a staff of windsdom +5 ig húzható szintén "s" fokozat és nagyon erős könnyedén sebeznek a kajakabb varázslatok több ezret is egy lövésből ami nem akkora újdonság egy smelter hammer-hez képest viszont mindenzt távolról vagy legalább biztonságos távolságból szinte sorozat tüzeléssel
villámra és gyógyításra szintén chime szükséges legjobb a dragon chime természetesen bevillámosítva a jó öreg kovácsnál ennek a háromnak (staff of windsdom ,dark caitha's chime ,lightining dragon chime) elég hasonló a kimaxolt végső ereje, sebessége ,skálázódása. van száz féle de akkor már a legjobbakat ajánlom
lightning spear ,great lightning spear jó villám varázslatok és könnyen megszerezhetőek de a legjobb a sunlight spear megszerzése kissé idő igényes (30 sunlight medal).bocs ha kicsit hosszú voltam vagy szájbarágós de ezt nehéz félszavakkal elmondani
remélem rákapsz az ízére
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ez a figura akitől majd a dragon chimet lehet szerezni, dardiver grandahl vagy ki, ez miért nem akar bevenni a klánjába? már két helyen megtaláltam, de még mindig nem ajánlja fel. a harmadik helyen is beszélnem kell vele hozzá?
sunlight medalt miért kapok?
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szarvasbogár
aktív tag
vagy mind3 helyen kell vele találkozni vagy megfelelő számú int kell hozzá. ha leölöd tiéd a chime de nem érdemes mert jó kis küldetés sorozatot ad egy fini bossal és ha végigcsinálod odaadja a dragon chime-ot és a climax-ot
medalt pedig new game+ -on dobnak a legelején a falconerek elég ritkán ami azt jelenti ,hogy ha teljesen kifarmolod őket amíg el nem tűnnek kb 2-3-4 jön össze ja és persze úgy ,hogy +1 gyűrű ,sapka ,ruha és minden kör előtt egy szerencse búsztoló érme elfogyasztása után (ez így plusz kb 300% dropp rate) ezek nélkül egy örökké valóság a 30 összeszedése. csak győzd bonfire astetic-el
online könnyebb sokkal de abban nincs tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz szarvasbogár #1063 üzenetére
leölni nem akarom, intem 8-as de ezekszerint ez kevés, na akkor majd a 3. helyen is megkeresem.
hát hányok ennek a játéknak az online rendszerétől, érthetetlenül bonyolult, azt se tudom mi merre hány méter, de muszáj lesz mert single-be macerás...ha vki ebben tud segíteni megköszönöm. mi kell hova tenni hogy behívjanak? egyáltalán behívnak gyorsan? jó lenne a pursuernél, mert az nehéz boss az elején és nincs segítő, engem behívhatnának.
-
Šolaire
veterán
Egyszerű: Ha emberi alakban vagy akkor a bossok elott megjelennek a jelek amivel gépi illetve online játékosokat hívhatsz be. Ez akkor érvényes ha el a pálya végi boss. Ha azt akarod hogy téged hívjanak be akkor a boss elott leteszed a jelet white soapstone segítségével. Itt az a lényeg hogy eloholt alakban is tudsz jelet rakni. Ha behívnak es meghal a pálya végi boss akkor ember leszel igy kapcsolódik össze a 2 dolog. Továbbá vannak rosszindulatú játékosok akik betörhetnek hozzad hogy megoljenek plusz te is betörhetel más játékosokhoz de abban nincs tapasztalatom.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz Šolaire #1067 üzenetére
én most leszek online életemben először eddig nem is nagyon mozgatott vagy ha igen akkor pont csak mobil net volt itthon így mingíg is magányosan toltam. pár hét múlva viszont végre költözünk (érdre egy cuki kertesbe) digi ,upc kiépítve hadd szóljon korlátlanul vééééégre élvezhető sebességben mert ez a mobilnet már nagyon fáradt.. remélem jókat fogunk majd egymás ellen küzdeni vagy épp segíteni mert ahogy néztem többen kb egyszerre fogjuk elkezdeni a hármat ami tök jó
-
Šolaire
veterán
válasz szarvasbogár #1068 üzenetére
Grat a lakáshoz. Én pc-n tolom nem hiszem hogy találkozunk. Nevem az ott is ugyanez lesz. Próbáld ki online tetszeni fog☺
“Praise The Sun” \[T]/
-
Djuree
félisten
válasz Šolaire #1067 üzenetére
mindig direkt kinyomom a netet játék előtt. nem hiányzik h vki a nyakamba ugorjon egy amúgy is húzós részen és még vele is meg kelljen harcolnom. sztem végigtolom így soloba aztán majd ng+ előtt elkezdek multizni, akkor már nem lesz olyan kellemetlen ha vki beugrik.
a 3 collectors előrendelést lemondtam, inkább megveszem a 2-höz a future presses leírást, elég szép ki könyv, szeretem az ilyesmi dolgokat, nekem ebbe lesz még jópár órám, jó lenne kiplatinázni is, meg ng+ is kellene majd.
a 3 meg majd ráér, legalább olcsóbb lesz, bár ennek nem nagyon fog esni az ára sztem...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Döglött Róka #1071 üzenetére
nem vagyok, csak nem hiányzik a multi ebbe a játékba (jó lenne ha megoldanák h a covenantokba a rank 3 elérhető legyen only single-ben is), ez így single-ben tökéletes nekem, nem vagyok nagy multis amúgy sem.
meg úgyis olyan jönne be aki sokat multizott már és simán leverne. meg jobb cuccai lennének mint nekem, tuti. nekem azért még nem megy olyan jól a játék...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vhunor
őstag
Lépj be a kékekhez, és akkor jön segítő, amikor megtámadnak. Egyébként a multija adja a hangulat jelentős részét. Pl.:
-
Döglött Róka
veterán
Tehát azért nem játszol mert nincs multi rutinod és fosol a rutinosabb játékosoktól. És akkor hogyan lesz majd? Na mindegy, ezt sosem értettem
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Djuree
félisten
válasz Döglött Róka #1078 üzenetére
fogok majd multizni is.
-
Djuree
félisten
ez a santiers spear jó? levertem a durabját 0-ra. érdemes felhúzni? kéne egy spear. ez legyen az, vagy van jobb spear?
-
Djuree
félisten
válasz Döglött Róka #1081 üzenetére
ez megvan, olvasni én is tudok, már kb. az egészet átnyálaztam, de az elmélet, gyakorlati tapasztalatok kellenek...na mindegy, +4-re felnyomtan, nincs több twinklingem...
-
Döglött Róka
veterán
A gyakorlat az hogy pveben ket legkonnyebben jatszhato fegyver a claymore es a black knight greatsword., a landzsak kb csak az elejen hasznalhatoak.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Djuree
félisten
válasz Döglött Róka #1083 üzenetére
Claymoret tenyleg sokszor latok streamekben.
Ez a varazslos kari igy nem jon be nekem, hiaba van villam meg minden, semmit nem hasznalok csak a healt, csinalok egy harcos karit inkabb, elnyomok egy soul vesselt...
-
Djuree
félisten
igen, olyasmi, vmi paladin féle. lehet csak én csinálok rosszul vmit de ezek a villámok nem igazán sebeznek nálam. az mitől függ hogy mennyi villámom van? mert látok akinél ilyen 10 körül van, nálam van 3, pedig már 30 az attunementem 44 a faithem.
-
robikapitany
újonc
Sziasztok en csak annyit szeretnek kerdezni hogy pc-n a hatbaszurast meg a leugros insta killt hogyan kell csinalni ? Van valami gomb hozza vagy mi csak ennyit szerettem volna
-
vhunor
őstag
válasz robikapitany #1087 üzenetére
1. Mögé mész és normál ütést/suhintást megnyomod.
2. Nincs insta-kill, csak egy spéci animáció, ami nagyobbat sebez és a földre lapítja az ellent. Simán ráesel és ütsz egyet a levegőben.Döglött Róka: az igazi mókából itt sokan kimaradtak. A CMW-s Moonlight Greatswordöt azóta is visszasírom, csodálatos volt .
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
akkor lehet ma resetelem a karit, heal már nem nagyon kell az estusokon kívül, eddig jó volt de mostmár így 100+ óra után kezdek belejönni mi hol mennyi hány méter, a 12 estus is megvan, csak elég lesz.
-
Djuree
félisten
Hex build az eros? Jok a hexek most?
-
robikapitany
újonc
Koszi
-
Djuree
félisten
válasz szarvasbogár #1094 üzenetére
még lépnem kell vagy 10 szintet és akkor át soul vesselezem magam. ennyi kell hogy legyen elég pontom int-re faith-re is és tudjam használni a crypt blackswordot is amit tegnap megszereztem bonfire ascetic égetéssel. először égettem ilyet, de érdekes módon csak a boss termett újra, a többi ellen nem. igaz hogy lefarmoltam őket és már nem teremtek újra. de akkor itt már soha nem lesznek új lények? vagy csak ng+ -al teremnek újra? de akkor nem értem miért csak a boss. na mindegy.
-
Djuree
félisten
válasz Kvelstadt #1098 üzenetére
nem tudom az számít e melyik bonfire-nél égetek az adott pályán. black gulchon a titkos bonfire-nél égettem, a rotten újratermelődött, más nem. lehet ha a másiknál égetek akkor pont fordítva lett volna...
Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs