Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
-
Kvelstadt
veterán
Most így nem vágom a számokat de kisebb kard nem fog nagyot sebezni. Ami kisebb, kevesebbet üt de gyorsabb, és ami nagy az lomha de az üt!
Kb így van kiegyensúlyozva a játék.
Igen ezt amit linkeltél mindenképp használd. Nem nehezítetred be eddig eléggé a játékot magadnak."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kvelstadt
veterán
Majd ha pursuer felől mész a sassal akkor fogsz találni egy ládában Dull ember nevü itemet és azt kell odaadni neki.
Megy a parry lock nélkül is de szerintem még lockolva sem egyszerű, és ugye a lock azt segíti hogy pont szebe legyél vele mikor parryzni akarsz."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Mans20
addikt
válasz Kvelstadt #2919 üzenetére
Story boss. Eddig nem sokat tudtam meg a sztoriról.Inkább egy gyűjtögető turistának érzem magam. A bossok inkább csak zavarnak. Mint egy bajnokság, elmegy a bosshoz, ha sikerül leölni akkor oké de semmi sem történik. A Skyrim volt ilyen, semmi súlya nem volt annak amit tettem.
-
nubreed
veterán
Az normális, hogy a Forest of The Fallen Giants terület egy részéről egyszerűen eltüntek az ellenségek? Hiába pihenek akármelyik bonefire -nél, nem respawn -olodnak. Konkrétan ezekrők a részekről tüntek el:
Ahogy Majulából megérkezünk Forest of The Fallen Giants -be, jobb oldalon van egy folyó, ahol egy ogre kolbászol, ő meg is van (még nem gyaktam le) de a bal oldali "füves részen" szokott lenni néhány hollow soldier vagy hogy hívják őket, 2 gyalogol ezen a részen, kicsit feljebb a folyó másik oldalán, ahol fel kell menni a felvezető létrához, egy nyilas és egy baltás szokott lenni, stb, na ezek mind eltüntek! Amikor felmászok a létrán a fenti részre, ott van egy jónéhány hollow soldier tetszhalott állapotban, ha megközelítem őket, akkor ébrednek fel, na ezek megvannak. Aztán ha folytatom az utamat a Cardinal Tower felé, a létre előtti részen is szokott lenni egy hollow royal soldier aki tűzbombákat dobál, na az sincs már ott! Annyi történtt, hogy már a Cardinal Tower részen van egy fenti rész, ahol van néhány halott test, akik mellett van némi loot, többek között egy Estus Flask Shard és mikor előszőr felmásztam ide, akkor megjelenik a The Pursuer. De itt nem harcoltam vele, hanem egyszerűen vissza ugrottam a lenti részre. Lehet, hogy ha itt kihagyom a Pursuerrel a harcot, annak lett az a következménye, vagy hozománya, hogy eltüntek bizonyos részekről az ellenségek? Vagy valami gond van a játékommal? Lehet, hogy ellenőrizni kéne Steam alatt a file integrityt vagy ez teljesen normális amit fent leírtam?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
Kvelstadt
veterán
-
Šolaire
veterán
“Praise The Sun” \[T]/
-
nubreed
veterán
Még a Giant Lord előtt vagy az Undead Crypt előtt, van olyan hely ahol érdemes soult farmolni? Ahol mondjuk kb 10-15 perc alatt összejön legalább 100.000?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ti mennyire használtok varázslatokat? Párszor már végigjátszottam a játékot, legutóbb Sorcerer voltam, de a hosszas gyűjtögetés után arra jutottam, hogy a leghatásosabb a Magic Staff of Wisdom +5 és Great Heavy Soul Arrow. Így volt kb. 60 lövésem, a sebzés meg 4-500 körüli volt átlagosan. A többi varázslat vagy túl lassú volt, vagy csak kevés esetben jött jól.
A csodák közül a legjobb a Sunlight Blade és a Sacred Oath, illetve a Soul Appease a patkányok ellen.
A hexek közül az Affinity és a Darkstorm volt a leghasznosabb.Egyébként fegyverként a Santier's Spear nagyon bevált, letörtem a fejet róla, így elnyűhetetlen lett. Kapott Raw-t és nagyon jól sebez. Igazából a pajzsokat el is hagytam, egyszerűbb nélkülük játszani
Szerintem a Dragonrider a legkönnyebben farmolható boss. Ha nem emeljük fel egyik platformot sem, akkor a legelején egy jól időzített ugrással leesik magától a vízbe, és mehet az új ascetic. Ha nem akarunk ennyire olcsó soulokat, akkor is könnyű harc. A Giant Lord meg pláne, de ő már a végén van.
És még egy kérdés: a játék első indításakor nem fogadtam el az online rész feltételeit, így mindig offline játszottam, net mellett is. Ha később kipróbálnám és elfogadnám, akkor onnantól nem lehet visszalépni, és kellene a mod? A SotFS így is tele lett szórva fantomokkal, elég fura volt az eredeti játék után így játszani, nem szeretném tartósan netre engedni.
-
Šolaire
veterán
válasz #71043776 #2946 üzenetére
Szia. Sose játszottam offline. Raw meg csak az elején jó. A fegyó nem fog skálázódni pl:dex,strenght,faith ugye attól függ milyen a karid. Sose varázsoltam de a többiek elmondása alapján az elején nehéz vele a játék viszont idővel erős karit lehet belőle építeni.
“Praise The Sun” \[T]/
-
törölt tag
válasz Šolaire #2947 üzenetére
Még a Demon's Souls idején játszottam online, ott azt hiszem a World Tendency rendszer miatt is érdemes volt (offline nehéz volt befolyásolni), a DS1-nél váltottam offline játékra. Igazából a DS2 sem lenne rossz, de a SotFS tényleg jóval nehezebb az alapjátéknál, nem hiányzik invader, főleg a Looking Glass Knight-nál
A fegyver azért lett Raw, mert úgy 385-nél volt a sebzésplafon, Enchanted mellett 350 lenne. Nézegettem videókat, hogy mások mit csinálnak, milyen varázslatokat használnak, de nekem annyira nem jött be, csak amit írtam korábban.
-
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest