Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Esküszöm, olyan mintha még a büdös életben nem dark souls -oztam volna. Teljesen más az egész az első részhez képest, újra meg kell tanulnom harcolni. Amúgy jól látom, hogy itt úgy növekszik az estus számod ahogy fejleszted? Eddig van 2 vagy 3, de az nem sokra elég. Szerencsére abból a kavicsból van egy pár, de kezd fogyni. Amúgy mi az iskola az a Bajnokok Szövetsége vagy micsoda? Beléptem, de nem történt semmi. Kaptam egy táblát, online játékosok neveivel oszt jónapot.
Amúgy tetszik. Eddig még nem érzem úgy, hogy lenne olyan jó mint az első rész de szerintem csak bele kell rázódnom.
Ja illetve van az a lelketlen állapotot visszaállító kis baba amit ajándéknak is választottam az elején. Azzal mi van? A leírása szerint gátolja a kapcsolat az online játékosokkal ha jól értem. Akkor itt nem úgy van, hogy ember alakban kell lenni ahhoz, hogy megszállhassanak meg ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest