Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz Kvelstadt #1875 üzenetére
Ezt a pajzs feltörést és ugró támadást én is csak most tanultam meg használni az 1-ben. Hiába toltam le anno 3X + 1X scolarban a 2. részt kb soha nem használtam ezeket a támadásokat mert annyira random, hogy beadja vagy nem. Az 1-ben ha akarom mindig összetudom hozni.
nem_tom redditen is ha benézel ilyen DS topikokba kb 90%-ban azt mondják, hogy az 1 a legjobb majd a 3/BB és végül a 2. Nekem nagyon tetszett mindig is a 2, pláne hogy az az első DS élményem. Innentől fogva nem tudok azonosulni azokkal akik az 1-el kezdték és úgy látták meg milyen "tré" a 2. rész. (most nem rád értem, redditen van egy réteg akik nagyon keményen alázzák a játékot) Most, hogy az 1-nek már közeledem az 1. végigjátszásom végéhez értem miért annyira jó. Tényleg nagyon ott van a világ összkép, a hangulat stb. Nekem ami így a 2. résszel kezdve majd az 1-et játszva borzalmasan hiányzott illetve zavaró volt végig, hogy nem tudsz bármelyik bonefirehoz warpolni a játék elejétől, sőt hát később is csak néhányhoz. A másik a kovácsoknál való fegyverfejlesztés valami borzalmas, nagyon túl van boyolítva meg van vagy 5 kovács össze- vissza és mind kicsit mást árul, másra jó.... a 2.-ben az hogy a centrumban van egy kovácsod akinél pofon egyszerűen tudsz fejleszteni meg minden, nagyon nagyon jó változtatás volt. Kényelmi szempontból mindenképpen nagyot lépett előre a 2.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Posta, csomagküldés
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Microsoft Outlook topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest