Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    válasz _drk #7856 üzenetére

    Na pontosan ezekkel küzdök én is. De akkor most megnyugszom, hogy nem én vagyok a béna, hanem a játékot okolhatom. ;]

    A casting time tényleg nagyon hosszú, de nem biztos, hogy a sok kicsivel előrébb vagy. Van pár erősebb spell, de csak néhány darab, amit érdemes használni. Great Heavy Sould Arrow, Pestilent Mist, Soul Stream, ezek mind jók és erősek. De tényleg nagyon ki kell centizni a castot, különben azonnal kapa.

    Az INT-es fegyverek nem annyira gyengék. Pontosabban amit te infuse-olsz, az valóban gyenge, de a játékban van pár darab, ami erősebb. Pl. ezt Fextralife rosszul látta én meg beleestem a csapdájába. Crystal Sage és Astora dagger (bár ne memlékszem pontosan) elég erős, de ezekkel pl., pont az oldal tanácsa miatt nem foglalkoztam, közben meg a legerősebb INT-es fegyverek egyike.

    De összességében első végigjátszásra valóban gyenge bármelyik caster. De YouTube meg tele van erős sorcerer meg pyromancer meg dark magic-es builddel. Persze az már második vagy harmadik végigjátszás, addigra meg már van annyi skill pontod, hogy tudsz mindenhová tenni és akkor rövidebb a casting time is meg nem is halsz olyan könnyedén.
    Meglátjuk majd ha eljutok odáig. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák