Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz l.skywalker #14750 üzenetére
Ja, lol.
Egyébként egyre jobban afelé a teória felé hajlok, hogy a rengeteg kivágott tartalom nagy része meg volt, csak félkészen. És a megjelenéshez közeledve nem tudták befejezni, ezért inkább kivágták, nem volt idő tesztelni és a rengeteg dependency miatt full bug maradt az egész. Bár ezt már sanszos, hogy nem tudjuk meg. -
Peace
nagyúr
Van arról lista, hogy milyen fícsörök lettek kivágva?
-
S e t h
nagyúr
válasz l.skywalker #14748 üzenetére
A bizalmamat nekem is bukták, cdpr név innentől fogva mást fog jelenteni a világnak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz gyantaszuz #14755 üzenetére
Leírtam. Szövegértést viszont nem én fogom nektek megtanítani.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
balazs025
senior tag
válasz gyantaszuz #14755 üzenetére
.LnB sajnálatát nem érdemlik meg, ennek ellenére sajnálja őket. Nem túl bonyolult.
-
Chris1983107
tag
Most olvastam, hogy eddig 1 milliárd dollár bukóban vannak a CDPR tulajdonosai. (Nyilván ennyit zuhant a részvényeik értéke) Nagyon durva ez, amúgy én most nem lennék a helyükben.
Más: Kinek ki a kedvenc karaktere? NO SPOILER, Nekem abszolút Panam volt és végig úgy alakítottam a szálakat is. Valahogy a karakter és a hozzá tartozó voice acting is tök jóra sikerült véleményem szerint.
-
gyantaszuz
aktív tag
Van pár (lehet benne átfedés):
Here's a list of how much was cut from Cyberpunk 2077.
Promised but missing feature list (will update with comments)Ezt pedig érdemes úgy kezelni, hogy van benne pár pont, ami nem volt az eredeti ígéretek része:
Compiled list of missing features (quality of life and immersion) -
hyggelig
senior tag
válasz l.skywalker #14744 üzenetére
Szomorú dolog ez az egész. Mindenkinek.
Igazából én csak azért aggódom, hogy ez ne veszélyeztesse egy esetleges új Witcher játék megjelenését. -
l.skywalker
félisten
válasz Chris1983107 #14761 üzenetére
Március óta meg 5 milliárdal többet értek a részvények
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #14713 üzenetére
van, de az nem egy cdpr méretű fejlesztő csinálta nettó 3 évig. hiába mutattak belőle valamit nagyon régen, a cdpr is az egy nagy projekt elvet követi, mint példakép a rockstar.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Peace
nagyúr
válasz gyantaszuz #14766 üzenetére
Uhhh....az kemény.
-
Chris1983107
tag
válasz l.skywalker #14768 üzenetére
Akkor ez csak egy "kis" korrekció
-
Triathlete
senior tag
Az Overwatch nevű mesterlövész puskához ha felfejlesztem a testi adottságokat 3-ról, 5-re, amit ír a játék, hogy akkor tudom teljességében kihasználni az mire vonatkozik, mire van hatással? Sebzésre gondolom nincs, csak az újratöltés és mozgás lassabb vele?
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
nagyúr
válasz l.skywalker #14768 üzenetére
ezek a számok csak úgy lebegnek, és nem jelentenek sokat, amíg valamelyik tulajdonos el nem adja a részesedését, vagy pl. hitelt fel be vesz. illetve... van vagyonadó a lengyeleknél?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Jinxb1rd
addikt
Azért muris, hogy ano banoltak ebből a topikból egy hétre, mert azt mertem mondogatni, hogy túl nagyok az elvárások és nem biztos hogy oylan jó játék lesz ez. Persze egyből nekem esett a sok fanboy, hogy a pedesztálra emelt, dícső fényben úszó játékukat merem ellenvéleményezni. Most ők térden kúszva rínak jobbra balra, én meg játszok a játékkal mert tetszik.
Én nem kapok kártérítést vagy valamit? Mert én is rosszabb játékot vártam.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Maxxy10
addikt
válasz Triathlete #14772 üzenetére
Szerintem addig nem is lehet használni
-
félisten
-
Fitzgerald
veterán
válasz Chris1983107 #14761 üzenetére
Még nem értem a végére (34 órát tudtam csak játszani idáig), de eddig Takemura.
Klasszikus ."gazdáját vesztett szamuráj" sztori az övé -
batai15
félisten
Nekem apróbb bugok vannak .
Két dolog nem tetszik :
Nagyon siettet a játék, valamint nem jól van ballanszolva.
Normál fokozaton néha irtó könnyű még magasabb veszélyességi küldetésnél is , hardon meg a könnyű is néha 2 lövés aztán végem. -
nanorambo
őstag
válasz Fitzgerald #14778 üzenetére
+1
-
-
batai15
félisten
válasz WATERDACA #14781 üzenetére
Én magam nem siettem ,de szó szerint egy mellék küldetés után van hogy 3 érkezik, ráadásul a main story sem valami hosszú.
Tovább gondolva meg ballanszt szintén gond hogy nagyon sok legendás cuccot nagyon könnyen meg lehet szerezni.
Szintén főleg a Skyrim vonatkozásában .
Ott maximum azt tudtam felhozni hogy nagyon sok döntési lehetőség és egy egy történés kimenetére nem sok lehetőség volt változtatni egy egy esetet kivéve.
Ott alapvetően elfogadod meg ölöd v nem nem sok féle kimenetele volt egy egy küldetésnek .
Ezt leszámítva nálam mai napig etalon rpg.[ Szerkesztve ]
-
Chris1983107
tag
válasz batai15 #14779 üzenetére
Én tegnap fejeztem be a main szálat és mindössze 24 óra kellett hozzá.(kevés melléküldivel) Sokszor nem éreztem késztetést a mellékküldetésekre, amiatt "rohantam", hogy kiderüljön végre a "lényeg". Valahogy úgy kellett volna, hogy a side questek közül is simán egy csomó elfért volna main story-nak/-hoz. Vagy legalábbis jó lett volna, ha nem enged tovább addig, míg azok közül egy-kettő nincsenek befejezve. Nekem ez volt az érzésem elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Dante73
tag
Én nem értem ezt a sírást.
PS4 egy régi gép, elavult technológiával.
Kérdés, egyáltalán lehetséges-e a szintjére butítani a játékot. Erre lehet azzal jönni, hogy megígérték, és ez igaz. De ezzel szemben az áll, amit megálmodtak, meg akarnak mutatni. Abból vajon mekkora botrány kerekedne, ha a PS4 szintjére butítanák a játékot, akár PC-n is, aztán valamikor tavasszal, nyáron jönne a next gen patch, és kapnánk gyakorlatilag egy másik játékot. Ami immáron korszerű. Arról meg ne is beszéljünk, ha PC-n nem butítják a PS4-es szintre, és nem a mostani, hanem a szükséges különbség lenne a kettő közt...
Én PC-n játszom. Vannak bugok. ÉS? minden játékban vannak, voltak, lesznek megjelenéskor hibák.
Aki meg annyira egységsugarú, hogy felül a hype vonatra, az megérdemli. Én nem a hype, hanem a CDPR miatt vettem meg, elővételben. Konzolra eszembe sem jutott volna megvenni: Akkora ma már a tudás beli különbség a kettő közt. Volt olyan játék, VALAHA, ami megfelelt a hype-nak? Ez semmi más, mint értetlen trollok hisztije. -
Topikgazda
válasz gyantaszuz #14752 üzenetére
Nope, Ezek egy része egyértelműen utólagos belemagyarázások. Mint az, amikor a háttér, vagy hogy miért vagyunk Night City-ben tényező volt-e vajon (a 2018-as videóban ugye a karakteralkotás még ilyen volt). Ebből csináltak inkább 3 lifepath-ot.
Ahogy a kivett dolgok nem egyértelmű marhaságok, lásd eredetileg lett volna egy dedikált tech ág, ahol a Flathead-el alkothattál volna. Le is írták, hogy sokáig küzdöttek vele, de valahogy nem adta a játékhangulatot, ezért a Flathead végül csak a prológba került bele.
Hasonló dolog a falon futás és társai. Ezek nem feltétlen baj, hogy kikerültek a játékból, és esélyesen bármennyit is faragtak volna rajta, akkor sem jött volna össze az adott dolog úgy, hogy az tényleg értékelhető végeredményt adjon.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
CptAdamica
veterán
válasz hyggelig #14767 üzenetére
Biztosan megfog jelenni, de most az is csúszik.
Én a CDPR helyében keresnék egy másik fejlesztő céget, aki segít a játékot normális állapotba hozni + az összes fejlesztőt erre állítanám rá. De gondolom nem kedvez nekik, hogy jön a karácsony és feltehetően a fejlesztők nagy része ki van égve a sok túlórától. Sajnálom a fejlesztőket, mert ilyenkor meredeken zuhan a produktivitás is.
Anno a BF4-nél volt ilyen, hogy azt hiszem az LA DICE segített rendbe rakni a hitreg rendszer, mert a DICE nembírt vele.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Madwe
nagyúr
-
Qtya123
őstag
Van kb 10 óra játéktapasztalatom, beszámolnék én is. Eddig a fő történet vonala egész jó, azzal nincs gondom, fenn is tartja az érdeklődésemet.
Viszont az ezen kívüli dolgokat kiforratlannak és érdektelennek érzem. NPC-k továbbra sem teszik számomra "élővé" a várost. Eleve ha nekik futok senki nem is rinyál. A legnagyobb bajom és nem tudom, hogy lesz-e rá javítás (ha egyáltalán hibának értékeli a fejlesztőbrigád), hogy a rendőrök odateleportálnak. Elütsz véletlenül valakit és azonnal ott a rendőr, de gondolom ez sokakat zavar rajtam kívül.
Nem érzek késztetést a világ felfedezésére, mert nem "él". Hiányzik, hogy mondjuk a nagyvároson kívül legyen állatvilág (jó háborúk voltak és szárazság, de akkor is...). Az tetszik, hogy rengeteg épületbe be lehet menni, de a mindenféle legyező, meg tűzőgép, meg üvegpohár felvételi lehetősége szerintem túl van tolva.
Szóval számomra valószínűleg az lesz, hogy letolom a fő küldetés vonalat, esetleg néhány mellékszálat és ennyi. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a Red Dead Redemption 2 sokkal nagyobb élményt adott, pedig a western nem a kedvencem. Sokkal közvetlenebb, élőbb NPC-k és világ. Ott késztetést éreztem, hogy mindent felfedezzek, bejárjak. Sőt ott sokkal jobb volt az, mikor bóklásztál és wattafakk random dolgok történtek, mint például a kígyó megmarta az embert, vagy a rabok gondoltak egyet és letámadták az őreiket, bolond természetfotóst megtámadták az állatok, stb...
Sokat tettek a CP-ben a fejleszthetőség és a tech dolgok terén, de amivel behypeolták, hogy teljesen korszakalkotó open world... na pont abban nem érzem, hogy odatették magukat. Pont az élő környezet és a fent felsorolt kis pluszok adták meg az RDR2-ben az élő játékkörnyezet érzést és itt ez nekem nem jön át.
Az eddigiek alapján nagyon túltoltnak érzem ezt a hypeot, hogy új szintre emelt open world játék. Mitől? A droid NPC-k tömegétől?
[ Szerkesztve ]
-
Pörp
senior tag
válasz Dante73 #14785 üzenetére
Ezerszer ki lett tárgyalva, de biztos a PS4 tulajokkal van a baj hogy nem örülnek annak amit kaptak 20k-ért. Így hogy nem neked kell PS4-en játszani, így könnyű ilyeneket irogatni. A kiadás előtt hol voltál hogy szólj nekik, ne vegyék meg, mert öreg gép. Mindenki utólag okos. Nincs konzolom, PC-s vagyok, de képes vagyok megérteni a problémáikat, mert igazuk van.
-
Topikgazda
válasz WATERDACA #14781 üzenetére
A balance tényleg nem az igazi, de az egy szint alapú játéknál se működik tökéletesen. Ez amúgy nekem egy nagy bajom, mert bíztam benne, hogy megőrzik a CP szabályok ezen részét. Kár érte...
A Perkek és a skillfa szerintem nem rossz, ha ennél is szerteágazóbb, akkor azok számára, akik végigrohannak a játék fő szálján, nem maradt volna lehetőség legalább egy ágat kihúzni. Hiába van 20-as Cool-om, a Stealth skillem még mindig csak 13-as, pedig szinte mindig lopakodva harcolok, csak ugye sokszor kisütöm az ellen agyát, így meg a Quickhack fejlődik...
Nem tudom ki játszott klasszikus Solo (olvasd: Rambo vagy Doom) módra, de kíváncsi lennék, annak van-e létjogosultsága. Én Hard-on tolom, és bár csak 6-os Body van, de egyszerűen túl sűrűn halok meg, ha lövöldözésre kerül a sor - hiába van már 1100+ armorom. Jó lenne azt is tudni, hogy az Armor egyáltalán hogy működik...
Ez persze nem feltétlen baj amúgy, mert az alap CP is arról szólt, hogy könnyen meghallgattál, de így viszont nem tudom elképzelni, hogy a lövök-és-megyek játékstílus valóban működhet-e. Vagy az időlassítások segítenek (kiberver)?Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
BoneDragon
veterán
Ha ma se jön patch akkor idén már nem hiszem, hogy fognak kiadni idén. Ez elég szomorú, azért pár apróbb hotfixet hozzánk vághatnának...
[ Szerkesztve ]
-
Talán nem kellett volna ilyeneket nyilatkozni [link] és akkor nem várta volna az ember, hogy legalább játszható sebességet (fix 30fps) produkáljon, de az még Pro-n sem megy.
Ezen felül nem a grafika a legnagyobb baj, hanem például az, hogy sokaknál nextgen gépeken is durván bugos és crashel. Nem fut ott sem fix 60-at, pláne nem "4K"-ban. Nekem Pro-n még a prológus vége előtt jött olyan bug, hogy vissza kellett töltenem mentést pl.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
addikt
A már ezerszer átrágott problémákon kívül egy kis emlékeztető 2016-ból, amire kaptak pár millió dollárt, határidős megvalósításra (nem a konzolosok nyomására):
"A City Creation nevű, komplex technológia segedelmével egy hatalmas, élő, valós időben játszható várost tudnak létrehozni, amit szabályok és MI irányítana, és lehetővé tenné a legmagasabb szintű nyílt világú játékélményt. A Seamless Multiplayer egy egyedi többjátékos mechanikát takar, amiben ellenfelek keresése, objektumok lecserélése, a játékkal kapcsolatos menedzselés, és különféle játékmódok kezelése szerepel." [link]
Mondjuk az objektumok cserélése, fel- és eltűnése legalább működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In