Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Egyébként, abban maradéktalanul igaza lett a CDPR-nek, hogy a döntésinknek nagyon komoly következménye lesz a játéknak. Történt ugyan is pár napja, hogy hívtam a mocimat (motor), mire oda ért elém, karambolozott, és a földön feküdt. Odamente, és felszáltam rá.
Ez azt eredményezte, hogy a motor, fejjel lefelé belesüppedt az aszfaltba. A két kereke épp, hogy kilógott az aszfaltból felfele, a többi része lefele, velem együtt, az útburkolat mélyén. Moccanni se tudtam a járművel. Mondjuk ezt nem is értem, hogy akkor má' mé' nem?? Na mindegy, nem mozdult. -> Mentés (újra) betöltése.Tegnap hívom a megint a járgányt. Ahol álltam, előttem megint ütközik egy autóval, lassított felvételben repül el az orrom előtt, pörög a levegőben a motor. Majd 3m-re tőlem földet ér. Odasétáltam, és csak néztem.. a földön heverő járművet. És döntöttem. Nem szálltam fel. Mentem inkább gyalog, hogy ott ba*%!+"/%% meg az an%+"/!+/53-t..... Fontos döntés volt.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Segal
veterán
válasz MikeWazowski #14243 üzenetére
A mamás mellékküldi az. Elég fárasztó egy mellékküldetés, de a motor végett érdemes végigtolni. "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
szgabor12
tag
Nekem pl. csak fel kellett hívnom a mamát, majd elmennem V apartmanjához ahol várt egy csomag a kulcsokkal a mocihoz és ennyi. Gondolom attól függ ez az ág, hogy mit választasz a Delamainben Jackie halálakor. Én Vik-hez küldettem a holttestet (majd Vik-től később megtudjuk utána, hogy lecsapott az Arasaka a hullára és semmit nem tudott vele kezdeni). ,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
proci985
MODERÁTOR
ja nekem 15os reflex lett nagyon hamar (beszed opciokhoz is jo), utana kezdtem intet huzni 10rol 20ra.
very hardon a 7 pontos body eleg necces, na erre kell a dupla jumpos leg upgrade, mert ugy legalabb eselyem van fedezekbe vonulni, aztan utana johet a pisztoly fedezekbe kenyszeriteni az ellenfeleket es az O' five mert az meg atvisz barmit.
---
immerzio miatt elsonezeti a jatek, kulso nezet nem mukodne.
hasonlo a helyzet, mint a Rage2nel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Segal
veterán
válasz szgabor12 #14255 üzenetére
Én a családhoz. Persze attól is függhet mikor csinálja meg az ember. Én elég későn csináltam meg mert nem a mellékszállra összpontosítottam, csak amikor várni kellett a japán palira 1 napot akkor gondoltam kiválasztok valamit. Nekem végül fel kellett hívnom a mamát, elmenni hozzá, ott végighallgatni őt, aztán átmenni Jackie lakásához, ahol meg Misty dumáját meghallgatni, kiválasztani 1 tárgyat és elmenni a megemlékezésre ahol megint meghallgatni egy hosszú beszélgetést. "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
VincentVG
senior tag
En azt mondom tiszta szerencse h 3 eletut is valaszthato, igy vegignyomom most, ha vegre normalisra patch-elik kb 1 ev mulva megint, es ha kesz lesz a jatek (2 ev mulva) akkor mehet 3x
nem bantam meg h kifizettem fullban day1 ( PC ) - ( nagyon ritkan adok mar ki ennyi penzt, megszivtam sokszor ) - mert nem tudom abbahagyni + - minden hibajaval egyutt szeretem es behuz,... de azert ha open world akkor a rockstar meg mindig masik kavehaz. GTA5, RDR2 boven lekorozi (nalam!). persze itt is vannak nagyon szep reszek ( pl a parbeszedeknel, a kozeliek zoom olgatassal, es persze ertekelem a varostervezest + erzem a lehetosegeket a vertical epitkezesben).
az en tokeletes jatekom: rockstar engine + fizika + TPS nezet + CDP story/vilag ( witcher, CP2077 mind1 is) lenne....
-
bozont
veterán
válasz WATERDACA #14238 üzenetére
Van már erre külön mod is, ezzel nem kell belepiszkálni a játék fájljaiba és ha jön új patch elég csak letörölni, ha problémát okoz.
Ugyanakkor nálam nem hozott semmi pluszt, 1440p-ben alapból is vga limites vagyok a Vega56-tal. -
zkxdn
őstag
FPS növelésre a SSR levételét ajánlják sokan, kipróbálom ma hogy mennyi pluszt ad és mennyi látványt vesz el
-
cyberkind
félisten
válasz m0h0senator #14265 üzenetére
Ránézek erre is majd, de fogalmam sincs merre kéne haladni.
-
donki
senior tag
A crafting menü nekem erősen bugosnak tűnik. Ha többször rákattintok a legyártani kivánt fegyverre, van hogy a szemem előtt változik hogy mit jelez ki dps-nek. Egyszer 320, egyszer 540 stb. De ha véletlenül éppen nem változik, akkor elkattintok más fegyverekre majd vissza, és mást jelenit meg mint korábban. Ha meg valóban legyártom, akár teljesen más sebzése lehet, mint amit előzetesen kijelzett. Ugyanez upgrade-elésnél. Fegyvert upgrade-eltem 5-ször, 5. upgrade-nél már valami 420-500 -ra upgrott a craft upgrade által kijelzett sebzés, majd amikor a backpack menüben megnéztem, 280-320 volt. Tulajdonképpen mindegy, mert igy is megöli az ellenfelet, de akkor is zavaró
De a craft menüben ha upgrade-nél kijelzi, hogy sebzés változik X -> Y, eleve csalás, mert backpack menüben nézve nem is X sebzése van, hanem teljesen más.[ Szerkesztve ]
-
zkxdn
őstag
válasz m0h0senator #14265 üzenetére
Hol lehet ezt megvenni?
-
zkxdn
őstag
válasz m0h0senator #14270 üzenetére
Thx
-
szika87
aktív tag
Nem rossz játék ez nem rossz, elég sokat savaztam ismerősöknek akik még nem tudták kipróbálni, és szerintem megérdemelten mert borzasztó bugos mai napig,. Valamint a világ se annyira interaktív mint beharangozták, a lopakodós részek pedig számomra picit erőtlenek de lehet azért mondom ezt mert egy Deus Ex Human Revolution vagy egy Splinter Cellhez képest mondom ami nyilván erre lett kihegyezve, viszont pont emiatt nem is nagyon gyúrtam rá a lopakodásra mert valahogy nem szórakoztatott annyira, és alig vártam hogy tűzharc legyen mert az viszont piszok élvezetes. Alig vagytok túl a prológuson és azt vettem észre hogy nem bírom letenni a játékot úgy beindultak a dolgok, szóval valami biztos van benne. Ráadásul a mellékküldetések is szórakoztatóak kb mint más játékoknál a fő szál. Kicsit sok a tennivaló meg állandóan csörög a telefon, néha már már belefullad az ember a sok tennivalóba, rengeteg órát bele lehet tolni majd a játékba. De tény épphogy nem béta állapotról beszélünk, és szerintem picit hazudtak hogy mekkora szabadság van a világban és hogy mennyire saját élete és interakciója az NPC-knek.
We are here for a good time, not a long time.
-
donki
senior tag
Ezzel kapcsolatban nekem úgy tűnik, (3 fegyveren leellenőriztem próba számolással) hogy a fegyver dps megjelenitett értéke megkérdőjelezhető számitásokon alapszik.
Figyelembe veszi a fegyver critical chance és critical damage bonuszát, de csak azt, holott implantok, skillek, modok is adnak bonuszt. Ha egy fegyvernek van crit damage bonusza mondjuk 200%, az nagyon durva, de alacsonyabb dps-t jelez ki neki, mint ha van 40 crit damage bonusza és 30 crit chance bonusza. (Holott implant + mod miatt lehet, hogy már eleve 100% crit chance-om van)
Tehát két fegyver összehasonlitásánál a dps-t nem szabad figyelembe venni, mert megtévesztő lehet.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz szika87 #14272 üzenetére
A lopakodás meg a hackelés (aka varázslás) is olyan mint egy rendes rpgben, ahogy fejéődsz úgy lesz egyre összetettebb s egyre több opciód. Hidd el nagyon élvezetes lesz a lopakodás is fegyvereknél meg max ahogy bejön a tech meg smart rész annyi változik enyhén túlozva + modolod őket.
Arról nem beszélve h a “pályák” felépítése olyan h nagyon jutalmazza a felfedezést ha lopakodnál, nagyon kitalálták a legtübbet. Nomeg ami fegyverrel bemegyek módszerrel 2 perc az lopakodva inkább 10
a hackelés meg a harmadik végletamikor nagyobb szinten távolról meglátsz egy kamerát s távolról az egész “bázist” kiirtod 1 perc alatt majd bemész lootolni -
gabo91
aktív tag
38óra után elmondhatom, hogy imádom minden percét a játéknak
Vannak hibák, még 1 évet lehetett volna rajta dolgozni, de így is játszható.
Nem egy witcher 3 szint, de az egy teljesen más stílusú játék, a szériából a 3. darab, míg ez az első, majd a következő jobb lesz
Viszont messze messze jobban leköt mint akár egy ubisoftos AC/FC vagy bármi egyébb...
Nem egy GTA szint a szabadság és nyílván hibák is vannak, de azt gondolom hogy johnny silverhand karaktere/hangja mindent kompenzál, nélküle egy AC szint lenne csak.... de így nem érdekelnek a bugok/hibák.
Bugok.... rengeteg van, örök élet, térkép eltűnés, dialógusok eltűnése stb, viszont a jó az hogy sűrün kell menteni ha ilyen van egyszerűen kilépsz újraindítod és működik, nem buksz órákat, nem kell 2nappal korábbi mentést visszatölteni.Hol vagyok? valahol az elején még....
felvonulás most lesz a kínai negyedben, illetve a repülőt elkaptuk Panammal
Mellékküldetéseket csinálom, bár inkább csak megyek az utcán millió egy rendőrségi akció van azokat csinálgatom, meg folyton hívnak a fixerek is. Annyi a feladat azt se tudod mit csinálj.Ikonikus fegyverek, csak közel 40 óra után jöttem rá miben mások szóval ugye van ritak (kék) meg epikusban (lila) is olyan aminek sárga a háttere vagyis ikonikus. Ezeket tovább lehet fejleszteni tervrajzal. Ne adjátok el őket, tegyétek be a saját tárolóba a lakásban és kikerülnek a falra.
Johny cipője is ikonikus pl, de van a fullánk katana, vagy a mesterlövészpuska amit Panam ad. Viszont a tulajdonságpontoknál a technikai adottság és a reflex nem ad bónuszt....
Technikainak 5%-al kellene növelni a páncélt, (megnéztem 3pontot tettem rá, és nem nőtt egy dekával sem....) a reflex szint úgy hibás, néha ad +1%-ot a CHC-re de nem jön ki a matek....Következő probléma, hogy a pengék most lvl 10 és azt írja, hogy max szint....? 20lvl van mindennél, miért nem tudok töbább fejlődni?
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
Mintha csak magamat látnám. Szépen végig megyek az összes kamerán. Amelyik npc egyedül van már sütöm is meg aztán ha még mozog akkor meg is rázom
És örülök, hogy egy kukába akár az összes testet is bele lehet tenni. Előszőr paráztam, hogy nem fog beférni.[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Madwe
nagyúr
válasz m0h0senator #14276 üzenetére
-
D013
aktív tag
Könnyű beleesni a gyűlöletspirálba ami a játékot övezi. Nagyon sok mindenben igazuk van a savazóknak. A rendőrség, bugok, a városban nincs tömegközlekedés (furamód engem ez nagyon zavar pedig kb 1szer szállnék fel a vonatra), a vezetés közelében sincs egy GTA-nak - hiába mondják hogy nem olyan stílusú játék, de azért mégis sok a hasonlóság, szerintem ez nem kifogás. Mégis, alig várom minden nap hogy nekiinduljak a városnak, lassan 30 órám van benne, rengeteg mellékküldetésen vagyok túl, és szinte mindig van velük valami csavar. Sétálgatni a belvárosban, akárhogyis, ilyen élmény még nem volt egy játékban sem. Amiben még elképesztő a játék, azok a részletek, a berendezési tárgyak, design, képek stb. vagy pl a lépcsőházakban beszélgető NPC-k, mindig van valami apró infó. A sztorival lassan haladok, de minden egyes momentuma minőségi volt eddig. Azok az okok ami miatt csalódtak az emberek, kb a 80%-a egy fél éven belül maradéktalanul javítva lesz. Szerintem. Visszatérve a melléküldetésekre, abban tényleg 10/10 a játék, ilyen mennyiségben és minőségben még nem volt egyik open world játékban sem amivel játszottam. A W3 házon belül van a közelében. Idén toltam végig a RDR2-őt, és igen, a világ letisztultabb és szebb, de ott nem volt ennyi mellék-tennivaló. Ha meg a GTA jön ugyancsak a Rockstartól ami a setting miatt közelebb áll, ott meg nem volt RPG része kb semmi, gondolok itt a szintezésre, skillekre, implantokra. Örülök hogy megvettem, remélem optimalizálás szinten lesz annyi hogy pár dolgot még be tudok kapcsolni RX 5700 melett úgy, hogy marad a 60 fps. Persze így is nagyon szép a grafika.
-
gabo91
aktív tag
válasz gabo91 #14275 üzenetére
kimaradt: katana/macheta kombó nálam a kedvenc
Volt egy olyan macheta aminek a végén ilyen balta szerű rész volt....
egér lenyom ---> ráfutok, egér felenged és kapták a pofont itt vagy szétloccsant a fejük vagy kaptak akkora pofont, hogy beleszédültek és földrezuhantak, ekkor ütöttem vágtam őket, de többet nem keltek fel.
katana: szint úgy ez a taktika, csak itt csinál egy nyisszantást jobbról ballra, majd balról vissza húzza és már nyisszan is fejük . alap chc 37% + a vágó eszközökre ami van az is ad, meg a katana is alapból 35%, tehát mindig CH lenne. vérzést még egyszer sem tudtam csinálni..... értelmetlen, mert egy nyisszantásból végük -
Jinxb1rd
addikt
Én igazából az összes módon tolom. Lopakodás hackelés, a külön mászkáló egyedek eltűntetése, majd amikor már látom hogy a többi egy helyen bezsúfolva álldogál, akkor átváltok shotgunra és gépkarabélyra, bedobom a kezdőgránátot és hadd szóljon.
Nekem csak itt van problémám a játékkal, hogy amikor több tucat fegyver van nálad, akkor nem találom, melyiket akarom használni. jó lenne, ha ki lehetne jelölni őket.
Azért is érdemes mindent használni, mert így több elkölthető pontot kap az ember. Test annyira nem is érdekelne, de ha ott szintet lépsz, akkor három szinten is fejlődhetsz, az három elkölthető képességpont. Szintpontot mindig oda költöm, ahol már nem tud a képességem továbbfejlődni szintkorlátozás miatt.
ui: most néztem meg, mennyi xp különbség van, pl egy mission alatt:
Difficult yXP Gained
Easy - 36
Normal - 40
Hard - 48
Very Hard - 48Szóval ne csodálkozzunk aki 18-as szinten végig tolja, annyi kihívással nem szembesül, mnit aki hardon vagy very hardon tolja .
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
SenorGrande
senior tag
"borzasztó bugos mai napig"
Úgy beszélsz, mintha hónapok óta kint lenne. 6 napja jelent meg a játék, és abból volt egy hétvége is.#14273 donki :
Szerintem az egész inventory, meg menürendszer bugos; használata nehézkes, nyögvenyelős, irracionális.
Inkább emelték volna át egy az egyben a Witcher 3-ból, és húzták volna rá ezt a grafikát.
Nem is értem ki álmodta meg ezt náluk, és ki hagyta jóvá, de valami borzasztó.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
szika87
aktív tag
válasz SenorGrande #14288 üzenetére
Igen mert day 1 patchet várt mindenki és hogy megváltás lesz
We are here for a good time, not a long time.
-
Tison
tag
[link]
Üdv.
A fenti videóban, amd és nvidia kártyához is vannak beállítások nekem segített. -
-
SenorGrande
senior tag
válasz WolfByte #14283 üzenetére
Aha, szóval szegénységi bizonyítvány, hogy nem ismerünk egy amerikai rassz nevet. Ők biztos nagyon sok magyarországi rassz nevet ismernek.
Egyáltalán, miért kellene hogy ez köztudott legyen?[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Ellia
addikt
válasz SenorGrande #14288 üzenetére
Mindegyik Witcherhez jott anno patch ami az iventoryt...stb-t átdolgozta. Itt is tuti lesz. CDPR betegseg kb... :D
-
WATERDACA
őstag
Buying Cyberpunk 2077 for Ps4 - YouTube
Legjobb videó amit eddig láttam a témában
Na jó, ez se rossz még:
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
stuka20
aktív tag
Azt álmodtam, hogy érkezett a játékhoz egy 10GB-os frissítés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
Állásajánlatok