Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz proci985 #10649 üzenetére
Ilyeneket kár olvasni. Ide vagy Redditre se nehéz beregisztrálni, de oda minden ökör beszabadul. Sok felkiáltójeles és nagyon nagybetűs témákra elég ránézni, olyan mint egy óvoda vagy egy Gamestar kommentszekció.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Topikgazda
Egy hosszabb tweet-sor. A lényege először is az, hogy sok hiba, amit felemlegetnek a tesztekben már javítva lett. Illetve az, hogy sok esetben egyszerűen azért hiányoznak animációk, textúrák, modellek, szájmozgás, stb., mert azt nem tudja idejében betölteni a játék. Erre annyi a megoldás, hogy ne akarj mindent full-full-fullra felhúzni, és(vagy) legyen egy gyors SSD-d (vagy sok RAM-od - Cifu). A játék tényleg nagyon leterheli a gépet, és ezt sokan nem értik meg.*
Azt is megemlíti, hogy egy RTX 3080 @1440p-n nem volt ilyen gondja egy 5600X (feltehetően 3600X(T)?) procival.
*: Ahogy azt sokszor szoktam mondani, hogy nem lehet elvárás, hogy az adott hardware-en max. felbontással (adott esetben 4K) mindent kimaxolva élvezhető FPS-t kapj. Azért vannak a grafikai opciók, hogy belődd, az adott hardware-en mi a számodra elfogadható kompromisszum.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
P00By
nagyúr
Már kaptam, nekem is csütörtökön hozzák.
Gyerekkoromban sok eredeti játékom volt. Volt egy-két díszdobozos, de gyűjtői még sohasem, ez az első! Tavaly év végen vettem egy 2060 super-t, de a gépem nem hajtotta ki (i5-6500, 16 GB ram @ 2100 MHz, 120 gb 850 evo m.2 ssd), legalábbis amivel játszottam, abban 100 fps esések voltak néha. Nem vártam meg a gépigényt, inkább vettem olyan gépet, ami szinte biztos, hogy elég lesz full hd-ra (AMD Ryzen 3700X, 16 GB ram @ 3600 MHz, 500 GB 970 evo m.2 ssd), talán pár évig a videókártyán kívül elég lesz
-
stuka20
aktív tag
Nem mindegy mikor jön a driver? Megjelenéskor úgy is mindenki órákat fog a karakter létrehozással tökölni
-
félisten
"Erre annyi a megoldás, hogy ne akarj mindent full-full-fullra felhúzni, és(vagy) legyen egy gyors SSD-d (vagy sok RAM-od - Cifu). A játék tényleg nagyon leterheli a gépet, és ezt sokan nem értik meg.*"
Végre van értelme az irrálisan sok ramomnak és a fölöslegesen gyors SSD-mnek.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
freeknight
őstag
Konzolvilágtól még mindig semmi. Személyes átvételű előrendelés kapott már egyetlen ember is értesítést? Most már próbálnám hívni őket, de csak foglalt . Most már érdekelne, mi a helyzet, nagyon pipa leszek, ha feleslegesen kell sorba állnom 10.-én.
-
Chalez
őstag
válasz nubreed #10662 üzenetére
Nahh, erre csak úgy hozzáfűzném, hogy most jött meg az új házam (Phanteks P600S) holnap jön az új alaplapom (B550-F ROG STRIX) pénteken meg az új procim (5800X)
Miközben szerda éjfél után 1 órával a CP-t akarom telepíteni, hogy elkezdjem végre a várva várt játékot még a "régi" gépen... Mivel az 5800X valószínűleg nem fog kapásból menni az alaplappal, ezért előtte még össze kell raknom az új alaplappal a "régi" procit, bios frissítés, majd mehet bele az 5800X. Új windows telepítés, stb... miközben a CP-vel akarnék játszani egész nap -
Ampee1
csendes tag
válasz freeknight #10667 üzenetére
CE?
Én 15 perc után tudtam velük beszélni telefonon. Azt mondták hogy ma adják fel a CE rendelésemet. Fingers xd.
(Tudom személyes átvétel érdekel, de gondoltam megírom a tapasztalatomat) -
bélanéni
őstag
válasz Chalez #10668 üzenetére
P600S: jó kis ház, nekem is ez van a fehér változat imádom. Legjobb funkciója, hogy előlap és fedlap egy mozdulattal lekapható ha VGA-t és CPU-t nagyon terhelő game-el játszol meg hát minden szempontból pöpec
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
McW1
tag
Ez a sok negatív review, komment, bugok, optimalizálatlanság stb. nagyon elkeserítő...
és akkor arról nem is beszélve, hogy az égvilágon semmi hír a ps2, ps3, winxp és régi xbox backward kompatibilitásról... pedig nyakunkon a megjelenés
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
-
nubreed
veterán
válasz Chalez #10668 üzenetére
Jó az időzítés. Amúgy részvétem! Amúgy ha januárban tényleg lesz BIOS a B450 -es alaplapokhoz is, inkább beújítok én is lehet, egy 5800X -et, mert videokártya minimum áprilisig úgy se lesz.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bélanéni
őstag
Az előző házam egy Fractal Design XL R2 volt, az is elfekvőben van nálam kihasználatlanul kb 1 éve kegyetlen jó ház volt, óriási, szellős, összesen 6db 14cm-es venti van benne. A Phanteks P600S igaz kisebb, de nekem még jobban tetszik jaja, a házon és tápon nem érdemes spórolni; már közhely, de tényleg igaz.
nubreed: nekem Gigabyte B450 Aorus Elite és B450M Ds3H lapjaim vannak, mindkettőhöz már kijött az 5xxx Ryzen-t támogató BIOS, csekkold te is a sajátod support oldalát! Én augusztus-szeptember környékén fogok 5600X-et venni, vmi kegyetlen lett az a proci, állva hagyja game-ek alatt a 10-es gen Inteleket, a legjobbat is. Én se flasheltem még, mert minek, majd jövő ősszel, csak szóltam hogy feltűnt, már van BIOS[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Fitzgerald
veterán
Ja, a Tomshardware-t a "just buy it" c. agymenésük óta nehéz komolyan venni, de ez csak egy benchmark.
A CDPR meg megértem hogy nem akarta, hogy a preview alapján induljon el az extenzív bentymárkolás, de ezt a helyzetet nem az fogja megmenteni, ha mondjuk majd 5%-al jobban teljesít a játék első nap. Szóval én arra tippelek, hogy valami komolyabb performance peccs van készülőben. De majd meglátjuk.Asrock B450 lapokhoz jött már. Letöltöttem, de nem flasheltem még fel, úgysincs új procim, meg nem is lesz még év közepéig legalább, és akkor sem játék miatt. 1440p-hez felesleges, bőven elég a 3700x.
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz bélanéni #10670 üzenetére
Én is a fehéret rendeltem, viszont ez fehér-fekete lesz, mert felülre rakom az AIO procihűtőt (ALF 280), és bedunsztolt fedéllel nem lesz nyerő... Az előlapot meglátom, h. rajta hagyom e, vagy csak lehajtom kicsit.
#10674Peace az egy nagyon szép ház, nekem sajnos spec ház kellett, amiben 65mm hely van felül az AIO-nak.
-
zkxdn
őstag
válasz freeknight #10678 üzenetére
"Azt tudom, hogy a csomagküldősök kaptak már visszajelzést múlt héten"
Egyesek igen -
hommeros
őstag
grat. Mondjuk pár napja elérhetetlenek a központi számon, emailre is csak automata levél válaszol. fasza kis cég az ilyen.
freeknight #10678 én is csomagküldős vagyok, semmi jelzést nem kaptam.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
cyberkind
félisten
válasz Fitzgerald #10677 üzenetére
Performance patch=butítás, ahogy a TW 3 esetében is.
-
hommeros
őstag
válasz Ampee1 #10684 üzenetére
Ma 6x hívtam, mindig foglalt volt a központi szám. Most eljutottam az automatáig és 10 perce várakozok.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
bélanéni
őstag
BEHOLD THE CP2077-READY AMD DRIVER
You're welcomeHa mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
hommeros
őstag
-
hommeros
őstag
Na azt az infót kaptam, várhatóan csütörtökön szállítják ki a collectorst.
-
l.skywalker
félisten
Emberek, az OFF gombot legalább használjuk már!!!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
freeknight
őstag
Na nekem is felvették.
Nem szolgálhatok teljesen jó hírekkel, a srác nagyon kedves és segítőkész volt, azt mondta, hogy központi raktárba végre-valahára megérkezett a játék, egyelőre a csomagküldéses rendeléseket intézik, viszont a boltokban nincs ott a cucc, és az is benne van a pakliban, hogy megjelenés napján nem lesz mindenhol ott, vagy csak 10.-én délután érkezik meg. Ez mondjuk nem túl bíztató, főleg annak tudatában, hogy fémtokból limitált mennyiség áll rendelkezésre, tehát ha pl pénteken mennék, hogy elkerüljem a tömeget, az már nem biztos, hogy lesz.
Meg kell várni az emailes visszaigazolást, abban benne lesz az időpont, mikor lehet érte menni.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Csak hogy pozitív hírek is legyenek ne csak Covid témában. Konzolstúdió ma nekem koppra felvette a telefont délelőtt, és azt mondták én szinte tuti csütörtökön kapom. Azóta email is jött (GLS kiszállítással kértem amúgy):
"
Tisztelt Vásárlónk,
A Cyberpunk 2077 előrendeléseddel kapcsolatban szeretnénk egyeztetni.
Amennyiben kiszállítással rendelted meg a terméket, a megjelenés napján 12.10-én kiszállítja a GLS a csomagot a megadott címre.
Személyes átvétel esetén pedig átvehető lesz üzletünkben (1092 Budapest, Kinizsi u. 21-25.) csütörtökön 10 órától.
Amennyiben tárgytalan, és töröltetni szeretnéd a rendelésed, kérjük jelezz vissza szerda 14:00 óráig az info@konzolstudio.hu email címre, vagy a 216-66-26-os telefonszámon.
Köszönjük szépen a rendelésedet!
Üdvözlettel:
Konzol Stúdió Ügyfélszolgálat"https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
mettek
addikt
Nekem most ps5-ön a délelőtti 102 GB után elkezdett leszedni még 28gb-ot mint frissítés. Lehet ez a Day1 patch?
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Gumi és felni topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest