Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
bélanéni
őstag
-
LK
addikt
válasz Chalez #10195 üzenetére
Inkább házhoz megyünk!
Támogatom!
A Jedi-erő elkél itt a topicban.Bélanéni, jelentést kérünk majd. A Galaxy nekem két napja frissült, lehet hogy nem nyitottad meg azóta, vagy ez egy új frissítés vajon ?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
bélanéni
őstag
Utoljára reggel 8:00 körül nyitottam meg, akkor nem frissült. Itt annyi változást veszek észre, hogy a CP2077 hírek már megjelennek a CP2077 game-et választva.
Én meg a CP2077-ready AMD drivert várom. Lehet hogy várhatom (vicceltem, elégedett vagyok az AMD frissítések gyakoriságával )Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
válasz WATERDACA #10206 üzenetére
nem kell szabadkozni, ilyenek vagyunk. Én is itthagynám a fórumot a spoilerek miatt, mégis gyakran nézem, mi újság, történt-e fejlemény Aztán az első napokban nagyon kíváncsi leszek az élménybeszámolókra, én is beszámolok majd röviden(?) miket tapasztaltam 4-5 órányi felfedezés után.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
nubreed
veterán
válasz m0h0senator #10203 üzenetére
Nem. A december 2-án kiadott 457.51 -ben még nincs benne.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bélanéni
őstag
Azt sehol nem írta senki, hogy lesz CP2077-hez driver. De a CP2077-nél sokkal kevésbé várt új játékokhoz is 1-2 nappal release előtt mindig jön driver. Fura lenne ha pont a CP lenne a kivétel. Szerintem 8-9-én várható, legkésőbb 10.
-
-
almalé
tag
Lehet, hogy ő lusta, amiért olyat kérdezett, ami az összefoglalóban és pár kommenttel feljebb meg van válaszolva, de téged is lehetne egy-két pejoratív jelzővel illetni, amiért ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynád vagy megválaszolnád, több kommentben is szidni és lejáratni kezded. Új vagyok PH-n, így nem tudom mi a szokás, azt hittem a topikgazda van a látogatókért, és nem fordítva.
-
Peace
nagyúr
válasz m0h0senator #10203 üzenetére
Bevallom őszintén, hogy nem néztem. Valhalla előtt is egy nappal érkezett. Gondolom itt is valami hasonlóval rukkolnak elő.
-
tomazin
veterán
Teljességel támogatom. Én is gondolkoztam rajta, hogy besegítek, de sajnos annyi a meló, hogy szabimat is visszavették...
almalé: nem, senkinek nem feladata, hogy kiszolgálja a másikat. cifut pedig nyugodtan illetheted pejoratív jelzőkkel, ha tized annyit fel tudsz mutatni mint ő. ha nem, akkor el lehet ballagni, vagy vissza lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
almalé
tag
válasz tomazin #10215 üzenetére
Nem kiszolgálás az, hogy tovább görgetsz... és senki nem több azért mert 10 éve van itt, szerintem. De ahogy gondoljátok, látom nem valami elfogadó közösség ez az újakkal szemben. Ti is úgyanúgy visszavehetnétek, egy topik az nem a ti kiskirályságotok...
szerk.: remélem én is fel fogok tudni majd mutatni az életemben legalább annyit, hogy egy internetes fórumon moderálok
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz tomazin #10215 üzenetére
+1
Meg már nagyon fárasztó ugyanazt a kérdést olvasni n+1 -edik alkalommal, úgy, hogy felette néhány hsz-el pontosan ugyanez volt kitárgyalva amit a kollega is megkérdezett. Tehát Cifu észrevétele teljesen jogos, a kereső ott van mindenki számára amit illene használni.
Egyébként én is támogatom Cifu felvetését.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
m0h0senator
őstag
válasz almalé #10213 üzenetére
Igen a topikgazda van a látogatókért. A topikgazda maximálisan ellátja a feladatát nem kevés munkaórát öl bele az összefoglaló megszerkeztésébe stb. DE nem az a feladata, hogy mindenkinek válaszol olyan kérdésekre amit egy kis utána járással fel sem kéne tenni. Csak az emberek lusták megkeresni a kérdésükre a választ, így folyamatosan ugyanazokat kérdezgetik. Azért van a fórum, hogy visszaolvasson, keressen, egyáltalán az összefoglalót lenyissa és elolvassa. És ha ezek után nem találta meg a választ a kérdésére akkor lehet kérdezni. Viszont míg sokan felcserélik a sorrendet egyáltalán nem probléma ha ezt szóvá is teszik.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
solena
tag
válasz almalé #10216 üzenetére
A kérdező nem kezdő volt a rangja alapján, és Cifuból tényleg szállj ki Nem azért, hogy mert mennyi mindent letett az asztalra errefelé (egyébként tényleg sokat), hanem mert elég nehéz dolog topikgazdának lenni. Ha nem szab határt az ilyesminek, akkor fejetlenség lesz, vagy azért cseszegetik, hogy miért nem végzi a dolgát. Sehogy sem könnyű.
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
-
nubreed
veterán
Ezeket az infókat már innen-onnan szerintem tudja a topic lakók többsége, de azért nem árt így egyben is látni őket, hátha valakinek lesz benne új:
[10 things you NEED TO KNOW BEFORE You Play Cyberpunk 2077]We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Topikgazda
Szerk.: Bakker, rossz képet raktam be. Köszi Bélanéni!
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Peace
nagyúr
Ezt se felejtsük!
[ Szerkesztve ]
-
nanofocus
tag
válasz almalé #10213 üzenetére
Itt ez a szokás. Mindig elolvasok mindent, egyszer nem tettem, máris jelzővel illetnek/illethetnek, mert tíz éve regelt be a honlapra. Én figyelmen kívül hagyom, de sokan vannak akiket ez sért, és csodálkoznak hogy degradálódik az oldal. Ez van. Utólag is bocsánat a figyelmetlenségemért.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
-
bélanéni
őstag
Mindjárt lövöm a screenshotot a telepítésről, kiemelve a Mb/sec értéket
(amint elérhetővé válik az Install funckió)Peace: az 56K körüli sebesség nem teljesen kizárt
[ Szerkesztve ]
-
almalé
tag
válasz solena #10219 üzenetére
Az nem határszabás, hogy lejárat valakit, amiért hülyét kérdezett. A topikgazdaság nem kiváltság, hanem felelősség, az ő dolga, hogy példát mutasson. Te nem így gondolod? Természetesen én is hálásan köszönöm Cifunak az összefoglalót és a rendrakást, de attól még kezeljük helyén a dolgokat, neki is tisztelettel kell bánnia a fórumtársaival.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz haverkulum #10236 üzenetére
Azért egy 3-400 Kb\s nagyon idegesítene....
Egyébként ez jó jel. Úgy néz ki van elég erőforrás odaát kiszolgálni a népet a letöltésekkel. így talán 10-én sem lesz gond.
-
Segal
veterán
Én nem bántam meg hogy Steam-en vettem, de azért most b*szódjatok meg GOG-osok
Tudom hogy semmi előnnyel nem jár indulásügyileg, de akkor is irigy vagyok"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bélanéni
őstag
Egész pontosan mire? Arra hogy lesz egy hiányos, indíthatatlan CP2077-ünk? Én csak arra voltam kíváncsi, bírja-e a rohamot a GOG / CDPR. Úgy tűnik jól veszik az akadályt, stabil 13MB/sec a kezdés óta, 25%-nál jár. Nem lesz itt gond!
gyimger: még semmi sem biztos!!
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz bélanéni #10242 üzenetére
Egész pontosan arra hogy ők már tölthetik
Persze tudom hogy semmire sem mennek még vele, meg azt is hogy 4 és fél óra múlva mi Steamesek is, de akkor is"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
WATERDACA
őstag
Én ha tehetem mindent Steamre veszek meg, már így is irritál hogy másik 4 game servicenél is van játékom.
Mindnél volt rossz tapasztalatom az elmúlt években, Gogról nem tudok nyilatkozni érdemben.
Steam hibaszázalék eddig 0, nálam a megbízhatóság (cloud save), felhasználóbarátság mindennél többet ér. Ha ezért "zsoldot" kell fizetnem nekik, vigyék a pénzem, megérdemlik.
(csak példa okán: RDR2 20 órám veszett el Rockstar Serviceben, FIFA 20 kb. 40 óra veszett el Originen). Utóbbinál az EA/Origin supportig elmentem és refundot is követeltem, mire az jött ki az egészből, hogy ez az Origin hibája, így refund nem lesz.
Egy game service kiépítése és fenntartása is sok melóval jár, nem hiába másoknál nagyobb a hibaszázalék. Egy EA-től azért nem várhatja el az ember hogy a játékukra is sz*rnak magasból akkor majd a game servicejuk jobb lesz.
A Valvera lehet bármit mondani, de ha valamit fejlesztenek, akkor az minőségi darab lesz.[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
LK
addikt
Hasonló jókat haver! Este meg miattatok jön majd lassabban mire hazaérek
A lényeg, hogy csütörtökig lejöjjön.Más: RX570-esek, csüt-délután-este találkozó itt !!!
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Topikgazda
Pörög kint pár leak videó, vagy review, ezt már nehéz eldönteni.
Ami lejött párat megnézve a véleményem, észrevételek (nem spoileres, de aki mindent a játékban akar felfedezni, az innen ne olvassa):-A játékban van checkpoint-rendszer, tehát ha meghalunk, nem feltétlenül kell a kézzel mentett pozíciónkra hagyatkozni.
-Lootásnál oldalt kirakja, hogy mi az, amit felvehetünk, nincsenek idegesítő felpattanó ablakok.
-Legalábbis ahol láttam, ott kvázi kifoszthattuk a komplett bandabázist, ha éppen jóba vagyunk velük, semmit sem szólnak, ha az ott lévő cuccokat zsebre rakjuk.
-Tipikus béta bugokat lehet látni, például nem játsza le az animációt, ahogy egy fazon behozza a ládát, csak a fazon "siklik" a padlón, előtte meg lebeg a láda.
-Konzolon is ki lehet kapcsolni a különféle effekteket (Lens Flare és társai).
-Fast Travelnél van töltés.
-A harcban az ellenfelek is használnak tárgyakat, például gyógyitó cuccot, és hackelnek is minket.
-Úgy látom fegyvertípusonként van lőszer, tehát ugyan azt a pisztolylőszert használja az összes pisztoly, ugyan azt a lőszert használja az összes puska és így tovább.
-A nagyobb fegyverekkel a kézben legalábbis van lehetőség közelharcra (a fegyvertussal megütni az ellenfelet).
-A hackelés a korábban látott módon zajlik, ez működik akkor, ha egy chipről le akarod szedni a malware-t, vagy ha fel akarsz törni egy terminált, a feladat soraiban látható mit kell összehozni ahhoz, hogy a szükséges dolog teljesüljön. A mátrixban felváltva vízszintes sorok és függőleges oszlopokban tudunk mozogni a megfelelő a lenti képen az 55 1C E9 leszedi a chipről a malware-t, a BD BD FF 55 kódsor kell ahhoz, hogy le tudjuk másolni a malware-t, amit pénzé tudunk tenni. Fent látható a Buffer, 6 kockával, tehát mindkét opciót ez alapján itt nem tudjuk megcsinál, vagy az egyik, vagy a másik működik. A rendelkezésre álló idő pedig
45 másodperc:[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
bélanéni
őstag
Srácok, egy kis jótékonykodás.
Van kb 1 éve elfekvőben egy ASUS RX570 kártyám. Nem volt arcom eladni, mert ugyan tökéletes, de nekem kicsit hangos terhelés alatt. Mivel már nem fogom használni, írjon aki CP2077-ezne, ennél gyengébb kártyája van, viszont van olyan CPU-ja ami elég hozzá. Az első embernek aki privátot ír, elpostázom. Oda fog érni csütörtökig. Csak olyan írjon, aki játszana, megtartaná, és nem az apróra fogja feldobni néhány nap múlva.
Ilyen típusról van szó:[ Szerkesztve ]
-
Kjissz
újonc
Hát kíváncsi vagyok mennyi hiba, bug lesz a játékba, és hogy mire én is játék elé kerülök (december 25), addigra jön e egy második vagy akár már harmadik patch
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest