Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    CS2 velemenyem kb 8 MM utan:

    IGEN! ERRE VARTUNK VAGY 10 EVE! KOSZONJUK SZEPEN VALVE!!!

    Ez a jatek szuper! A kep sokkal szebb, mint a GO-ban volt. Vilagosabb, minden jobban lathato es sokkal szebb is. A mozgas sokkal folytonosabbnak latszik, vegre a korszeru jatekok szintjen van.

    Az irrealisan kattogo pocsek fegyverhangokat lecsereltek sokkal jobb, realisabb hangokra (foleg az AK es a Glock hangja a feltuno valtozas). Tobb palyan javitottak, tovabbfejlesztettek, nehanynal (pl infi) megvaltozott a terkep is, nem csak a texturak.

    A legjobb valtoztatas viszont, hogy visszatert az MR12! Mint ahogy anno nyomtuk a CS 1.3/1.4/1.5-ben. Ne mondja nekem senki, hogy 13 nyert kor alatt nem derul melyik csapat a jobb. De ha esetleg megsem derul ki es 12-12 van, akkor hosszabbitas jon 16 nyert korig. Nagyszeru, a leheto legjobb megoldas.

    Az egyetlen dolog, ami nem elonyere valtozott, hogy limitalva van a fegyverek szama, amit elerhetsz a buy menubol. Elore be kell allitani, hogy milyen fegyokat akarsz vasarolni. Jatek kozben is at lehet allitani. Ezt nem teljesen ertem, miert van igy, elferne 2-szer ennyi fegyo is a buy menuben. En szerettem valtozatos, mindig mas SMG-t venni az SMG korokben, most ez necces. Viszont annak sokan orulnek, hogy igy lehetseges ketfele M4-et venni egy waron belul.

    Nagyszeru valtoztatas az is, ha felrevasaroltal, el tudod adni a fegyot es visszakapod a penzt. Szuper az is, hogy a buy menuben latod a csapattarsad fegyvereit is, igy ritkabban lesz 3 AWP a csapatban.

    En kihagytam az utso 3 evet a CSGO-bol, de most tuti visszaterek a CS2-be, remelem meg tudom allni, hogy ne minden nap hajnali 3-ig nyomjam, mert a hetvegen ez volt. :B

Új hozzászólás Aktív témák