Új hozzászólás Aktív témák

  • mepet

    addikt

    válasz Zomb€€ #71100 üzenetére

    Csalózás van minden waron. Csaló nincs minden waron. Mostanában majdnem minden nap csézem és több hónapja nem láttam csalót. Azt, hogy a társak csalónak hívnak náluk jobban játszó elleneket, ezt a warok 95%-ánál tapasztaltam. Gyakorlatilag mindig van csalózás, még ilyen 15:5-re ha vezetünk, még akkor is csalóznak a társak, mert hát őt lelőtték... Annyira elterjedt a csalózás, hogy maga a csalózás rontja el a játékélményt.

    A másik, amitől teljesen kiakadok: gyakorlatilag feladják a társak 5 bukott kör után. Én nem adom fel soha. 15:0-nál mikor egyedül élek már csak 5 ellen ellen, akkor is fejben úgy megyek neki, hogy ez sikerülhet, és fel fogom hozni döntetlenre. Ha nem így állnék hozzá, valóban nem sikerülhetne. Így van rá esély, és többször sikerült is.
    A múltkor volt egy war, amit kiemelnék. Random arcokkal Austria, CT oldal először, talán 0:8 az állás, csúnyán kaptuk a köröket addig. Az egyik társunk kilépett 4vs5. Csak én élek. Közben szavazás, hogy feladjuk-e. Azonnal rányomok a NO-ra, a társ beszól hangban, hogy ki nyomott NO-ra. Mondom én voltam, és ne adjuk fel, mert "I believe in this team, im sure we can do it". Ezután meglőttem az ászt, hoztuk a kört, a társak újongtak, majd innentől kedvük is lett és hoztuk a köröket. Nyertünk. 4v5-ben. A war végén nekem külön megköszönték, hogy nem adtuk fel. Nagyon jó érzés volt.

Új hozzászólás Aktív témák