Új hozzászólás Aktív témák

  • wannnabeees

    aktív tag

    válasz perecKING #45559 üzenetére

    Atya ég :D ne kitalált dolgokat írj légyszíves, hanem valóságosakat.
    A másik kommentedre is itt reagálok.

    Soha nem játszottam veled és nem is fogok. Nincs szükségem 4 barátra, hogy LE legyek. Játszok premade és egyedül is. A GE-t is pont egy solo meccs után adta be. Azóta nem is MM-ezek már, hisz kimaxoltam a lehetőségeket az MM-ben.

    Abban igazat adok, hogy rengeteg premade rosszabb a solozásnál. Sajnos azokat még elküldeni sem nagyon lehet a picsába, mert sértődés lesz a vége. Nem egyszer játszottam olyannal, aki nem volt képes követni az alap taktikát. Az ilyenekkel soha nem játszottam többet. Nem kell tryhardolni MM-en, de azért vannak alap pozik, alap tevékenységek amiket tudnia kell az embernek.

    Egyik legemlékezetesebb premade meccsem az volt d2-n, hogy a srác kijelentette hogy B-t egyedül megfogja faszán. Minden egyes nyomorék körben amilyen lendülettel befutott B-re, azzal a lendülettel tolta is ki felsőt. "Hamar szerzek róluk infót" alapon. 6 kör után untuk meg és zavartuk át hosszúra. Ott kicsit visszafogta magát, de amint meghallott egy lövést középen/shorton/sötétben ő azonnal tolta is ki ész nélkül hosszút.
    Elismerem, hogy volt amikor bejött ez, de mégsem lehet így játszani. Egy okosabb ellenfél ellen ez nem működik (ahogyan itt sem barátunkon múlott a végeredmény).

    Terrorista oldalon még rosszabb volt. Mi gyorsan megdumáltuk a kört, ő meg "nah majd én megyek az ellenkező irányba és oldalba/hátba kapom az átzárókat". Ez nem rossz meglátás, csak azért A-t jobb 3-2ben vagy 3-1-1ben, vagy 2-2-1ben támadni.
    A legalapabb CS alapszabályok egyike, hogy meghalni tilos válasz nélkül. Ezt pedig egyedül nem mindig lehet kivitelezni. Ezért kell párosan menni, hogy ha az egyik meg is hal, akkor a másik visszalövi jobb esetben.

    Mint írtam nem játszottam veled soha, ezért nem is ismerhetsz. Mit mondjak be neked ezek után?
    Az 1v5 szituktól sem kell féltened, nincs velük bajom. Konkrét 1v5-öket is hoztam már párszor, de szerencsére nem ez az általános, hiszen együtt mozgunk a srácokkal.

    Veled az a baj, hogy nem tudod elfogadni a kritikát és csak támadólag tudsz fellépni.
    Továbbá:

    "Igen 4000ora kellet, de rajottem! A jetek lenyege : JATEK!
    Hogy EN! jol erezzem magam "

    Ez sajnos csak egyik része a képletnek. CSAPATjátékot játszol. Aminek az a lényege, hogy te és a maradék 4 társad is jól szórakozzon. Az ellenfélnek nem kell, őket el kell tiporni. Amennyiben ezt nem tudod felfogni, ideje elmenned fifázni / hearthstoneozni / rakj ide valami egyszemélyes multis játékot.

Új hozzászólás Aktív témák