Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri44

    aktív tag

    Üdv!
    Magyar cs go kupa indul esl-n,premium nyeremények várhatók :)
    Részletek alább:

    Cirka egy hónapja indította el kicsiny közösségünk egyik tagja az ESL magyar szekciójában az 5on5 ladder petíciót, ami végül nem jött össze - ám így sem veszett el semmi, hiszen a magyar szekció vezetői is látják a szcénában rejlő potenciált, így a NetCups ICL kvalifikáció után sem maradunk hazai verseny nélkül!

    Január legvégén keresett fel minket Okolicsányi "Okoolics" Máté egy ESL 5on5 ladder ötlettel, illetve már a kész petícióval, amit az ESL oldalán indított útjára. A Counter-Strike: Global Offensive közösségben bízik Molnár "fecosrac" Ferenc, a nemzeti főadminunk, aki teljes támogását biztosította, így az előzetes tervek szerint március elején megrendezésre kerülhet az első magyar CSGO nightcup az ESL keretein belül!

    Eleinte természetesen még csak amolyan igényfelmérés, a közösség aktivitásának tesztelése céljából indulnak az egyestés kupák, melyek egy idő után akár egy hosszabb-rövidebb bajnokság felé nyithatják meg az ajtókat. Első ízben március elején jelentkezik ESL-en a magyar CSGO szekció ehhez hasonló kupával, ahova majd a tervek szerint 16 csapat nevezését fogják várni a szervezők - természetesen ez az érdeklődés tekintetében változhat is.

    Mit kell tenni ahhoz, hogy részt vehessetek majd ezeken a tornákon? Nem kell mást tennetek, mint regisztrálni az ESL oldalán (http://www.esl.eu/hu), megadni minden szükséges adatot, gondolva itt a valós nevetekre, kiválasztani a megfelelő országot, illetve megadni a CSGO Steam ID-tokat, ami elengedhetetlen nemcsak a hazai, de a nemzetközi versenyeken való részvételhez is. Ezután már csak a csapatotokat kell bejegyeznetek az ESL oldalán, valamint társaitokt kell meghívnotok a csapatba, és máris indulhat a "buli"!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák